Langtidsrejser

Trænger du til at komme væk i mere end den sædvanlige uges tid? Er det danske vinterhalvår lidt for langt? Så prøv langtidsrejser med Samson Travel og få tid til fordybelse, afslapning og oplevelser. Her får du lune temperaturer, spændende oplevelser og hoteller, som er værd at bo på i flere uger.

Vi tilbyder langtidsrejser eller langtidsferier til SpanienThailand, Tenerife, Fuerteventura og Gran Canaria, hvor du rigtig får tid til at opleve og slappe af og opleve ting du måske ikke ville have nået, hvis ferien kun havde været på en uge. Vælg en langtidsrejse med tema, hvis du ønsker at deltage i vores fælles inspirerende udflugter med danske rejseledere. Eller vælg en ferie på egen hånd, hvis du foretrækker selv at planlægge alle dine oplevelser og udflugter. Hvis du vælger at rejse selv, har vi dog lavet nogle forslag, til hvad du kan opleve på eksempelvis Fuerteventura. Uanset dit valg, vil en langtidsrejse give dig rig tid til at koble af og lære området og den lokale kultur at kende.

Overvejer du, om en langtidsrejse er noget for dig? Læs vores blog med gode grunde til, hvorfor en langtidsrejse er en skøn måde at rejse på.

Bestil langtidsrejser eller langtidsferie hos os

Du kan eksempelvis opleve en langtidsrejse på Costa del Sol! Du får mange kulturelle oplevelser med dansk guide og tid til på egen hånd at opleve byliv, kultur og natur i solrige omgivelser. Derudover får du også god mulighed, for at få nye bekendtskaber med de andre der også er med på langtidsferien på Costa del Sol.

Se vores udvalg af aktuelle langtidsrejser nedenfor. Alle priser er inklusive fly og hotel, ligesom vi sørger for transporten fra lufthavnen til hotellet, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Vores langtidsrejser er inklusive direkte fly.


Se et udvalg af vores aktuelle rejser:

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud