Langtidsrejser

Trænger du til at komme væk i mere end den sædvanlige uges tid? Er det danske vinterhalvår lidt for langt? Så prøv langtidsrejser med Samson Travel og få tid til fordybelse, afslapning og oplevelser. Her får du lune temperaturer, spændende oplevelser og hoteller, som er værd at bo på i flere uger.

Vi tilbyder langtidsrejser eller langtidsferier til SpanienThailand, Vest Bali, Tenerife, Fuerteventura og Gran Canaria, hvor du rigtig får tid til at opleve og slappe af. Vælg en langtidsrejse med tema, hvis du ønsker at deltage i vores fælles inspirerende udflugter med danske rejseledere. Eller vælg en ferie på egen hånd, hvis du foretrækker selv at planlægge alle dine oplevelser og udflugter. Uanset dit valg, vil en langtidsrejse give dig rig tid til at koble af og lære området og den lokale kultur at kende.

Bestil langtidsrejser eller langtidsferie hos os

Oplev eksempelvis en langtidsrejse på Costa del Sol! Du får mange kulturelle oplevelser med dansk guide og tid til på egen hånd at opleve byliv, kultur og natur i solrige omgivelser.

Se vores udvalg af aktuelle langtidsrejser nedenfor. Alle priser er inklusive fly og hotel, ligesom vi sørger for transporten fra lufthavnen til hotellet, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Vores langtidsrejser er inklusive direkte fly.


Se vores udvalg af aktuelle rejser:

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud