Temarejser med dansk rejseleder

Vil du gerne på en ferie, der både indeholder spændende udflugter med fokus på natur, historie eller mad og vin, og tid til afslapning og egne gøremål? Så er vores temarejser noget for dig.

Vores temarejser består af en samlet oplevelsespakke, der inkluderer fly, et godt hotel og transfer mellem lufthavnen og hotellet. Mange af vores temarejser er desuden med halvpension. Temaerne på vores fælles udflugter varierer fra natur, kultur og historie til vin, gourmet mm. – eller ofte en rigtig god blanding! På alle vores temarejser har vi dygtige rejseledere, som tager imod jer i lufthavnen på de forskellige rejsemål.

Temarejser i Europa, USA, Sydamerika, Thailand – og Danmark

Vi tilbyder temarejser i Europa til populære spanske destinationer, den portugisiske riviera, Italien og Grækenland. Eller hvad med en temarejse med dansk rejseleder, når turen går til New York og Washington, De Dansk Vestindiske Øer, Argentina og Brasilien eller Thailand?

Søger du efter vinrejser, rejser med livsnydertema, storbyrejser, langtidsrejser eller en rundrejse i Thailand? Så er en temarejse fra Samson Travel garanti for en drømmeferie.

Er du mere til de hjemlige himmelstrøg? Vi har også temarejser her i Danmark.

 

Temarejser giver store oplevelser til små priser:

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud