Grupperejser med dansk rejseleder

Vil du gerne på en ferie, der både indeholder spændende udflugter med fokus på natur, historie eller mad og vin, og tid til afslapning og egne gøremål? Så er vores grupperejser noget for dig.

Vores grupperejser består af en samlet oplevelsespakke, der inkluderer fly, et godt hotel og transfer mellem lufthavnen og hotellet. Mange af vores grupperejser er desuden med halvpension. Temaerne på vores fælles udflugter varierer fra natur, kultur og historie til vin, gourmet m.m. – eller ofte en rigtig god blanding! På alle vores grupperejser har vi dygtige rejseledere, som tager imod jer i lufthavnen på de forskellige rejsemål.

Disse rejserne giver dig også god mulighed for at møde nye, glade og rejselystne danskere, som du kan dele alle de nye oplevelser, I får undervejs på jeres rejse. Derudover kan den danske rejseleder fortælle jer informationer om seværdighederne på rejsemålene, som I måske ikke havde fundet ud af, hvis I havde valgt at tage alene afsted til nogle af de destinationer, vi her hos Samson Travel tilbyder grupperejser til.

Grupperejser til det meste af verden

Vi tilbyder grupperejser i Europa til populære Italienske skønheder som Rom og Piemonte samt til store oplevelser i Irlands smukke natur.

Samson Travel tilbyder altså grupperejser, hvor der er noget for en hver smag. Uanset om du er til storbyferie med kendte seværdigheder som Colosseum og Vatikanet i Rom. Eller om du er til de mindre og hyggelige byer med lækker mad og vin i Piemonte regionen. Eller noget helt tredje som den helt utrolig smukke natur du finder i Connemara Nationalpark i Irland.

Vil du vide endnu mere om fordelene ved at rejse med dansk rejseleder? Så læs med på vores blog, hvor vi fortæller om de mange gode ting ved denne type rejse.

 

Grupperejser giver store oplevelser til små priser

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud