Erhvervsrejser

Hos os er du mere end blot et kundenummer. Vi laver dine forretningsrejser i både ind- og udland. Du får altid personlig service, og vi opretter en profil på dig, så vi ikke senere skal besvære dig med spørgsmål om bonuskortnummer, email, foretrukket sæde osv. Du bliver straks prioriteret som fast kunde – og vi kender vor faste kunder. 

Lad os planlægge rejsen, så I kan fokusere på jeres spidskompetencer

Det kan være en lang proces at skræddersy den perfekte erhvervsrejse. Når I booker via Samson Travel, slipper du og dine medarbejdere for at bruge unødvendig tid og ressourcer på at sammensætte samt have overblikket over jeres medarbejderes rejseplaner.

Rejsebehov varierer fra medarbejder til medarbejder og i forhold til situationen. I Samson Travel skræddersyer vi altid den enkelte rejse i forhold til jeres behov for fleksibilitet, hurtighed, komfort og naturligvis pris. Få alle jeres rejser samlet hos Samson Travel og lad vores erfarne og dedikerede rejsekonsulenter skræddersy den optimale erhvervsrejse for jeres virksomhed.

Vi har overblikket og hjælper jer også i tilfælde af aflysninger, forsinkelser, ændringer af reservationer eller andre uforudsete hændelser på rejsen. Jeres rejse er i sikre hænder hos os - hele vejen.

Samson Travel - derfor!

Hos Samson Travel hjælper vi erhvervsrejsende med at planlægge hele rejsen, hvilket kan hjælpe din virksomhed med en lang række fordele:

  • Tid er penge! Frigør ressourcerne i virksomheden til jeres kerneopgaver og lad Samson Travel håndtere jeres rejseplanlægning
  • Få fagfolk til at sammensætte den bedste rejseplan til den rigtige pris
  • Book hele rejsen et sted! Vi tilbyder attraktive priser på flytransport, hotelophold og billeje
  • Samson Travel er et IATA-godkendt rejsebureau
  • Vi opretter personlige profiler på jeres virksomheds medarbejdere og yder en mere præcis og hurtigere rejseservice
  • Vi tilbyder muligheden for at oprette af Diners rejsekonto
  • Vi er leveringsdygtige i sømandsbilletter
  • Vi yder assistance ved aflysninger, forsinkelser eller andre uforudsete hændelser på rejsen
  • Vi tilbyder muligheden for elektronisk fakturering til det offentlige EAN

Kontakt en af vores dygtige medarbejdere

På vores kontor i Frederikshavn sidder Anne og Birgitte, der er eksperter i at lave erhvervsrejser. Til sammen har de mere end 50 års erfaring i netop dette. Du kan kontakte dem direkte på nedenstående oplysninger for at høre mere om Samson Travels erhvervsrejser.

 

Anne R. Damgaard
ard@samson-travel.dk
96 20 12 31

Birgitte L. Olesen
blo@samson-travel.dk
96 20 12 32


De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud