Royal Caribbean

Søsæt drømmen... OM KOMFORTABLE OPLEVELSESREJSER!

Velkommen ombord Royal Caribbean (RCCL), en del af det norsk-amerikanske cruiserederi som bl.a. også driver Celebrity Cruises. Royal Caribbean International er et globalt mærkevare med 22 fantastiske skibe (heriblandt verdens største cruiseskib med 16 dæk og 7 store 'bydele'), der tilsammen sejler til mere end 270 destinationer, i 72 lande og på seks kontinenter. Royal Caribbean har i mere end 40 år givet sine gæster førsteklasses ferier med faciliteter og underholdning i top.

Blandt flådens unikke faciliteter kan nævnes klatrevæg, skøjtebane, FlowRider (surfsimulator), H2OZone vandland, frithængende jacuzzi, en boksering i fuld størrelse samt en præsidentsuite med plads til op til 14 personer.

Oplevelser for store og små

På et cruise med Royal Caribbean sker der noget for både store og små fra tidlig morgen til de sene nattetimer. Og der er rig mulighed for at finde lige netop den kahyt-type der passer dig og din partner/familie etc. Og her er det ikke bare de voksne, som skal have deres livs ferie. Faciliteter/programmer som "Adventure Ocean", "Adventure Beach" og "The Teen Center" giver dine børn - og dig - en uforglemmelig  ferieoplevelse.

Altid inkluderet i prisen:
  • Indkvartering
  • Alle måltider inkl. snacks, kaffe/te og natmadsbuffet
  • Havneafgifter
  • Stort aktivitetsprogram
  • Underholdning

 

> Læs RCCL's kataloger 2018/19

> Læs mere hos Royal Caribbean Cruise Line
» Send rejseforespørgsel


De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud