New York og Washington

USA er de mange muligheders land – alt lige fra de fantastiske storbyer, metropolen New York med dens mange spændende seværdigheder blandt andet The Statue of Liberty og Empire State Building, til hovedstaden Washington DC`s mange historiske monumenter blandt andet The White House og Lincoln Memorial.

Alle har vi en eller anden form for reference til USA , tænk blot på Anders And, John Wayne, John Travolta, Bill Clinton, Beverly Hills 90210 osv. og vi tror alle vi kender landet og befolkningen, men ofte bliver man som ”førstegangsturist” overrasket, så man kender ikke USA før man har været der selv, og har man først været der en gang, vender man som regel gerne tilbage igen og igen.

Kunderne siger: Vi havde en fin tur til NY igen.

Vi havde en fin tur til NY igen. Fly og hotel var i orden. Om hotellet (Pensulvania) må man nok sige at det er noget slidt, men der er rent og pænt, og vi er meget glade for dem centrale placering på Manhatten,  vi kan gå rundt til så meget og Subwayen er lige uden for døren! Første nat havde vi fået et værelse med en megethøjt brummende maskine i gården uafbrudt , men da jeg gik ned og spurgte om vi kunne få et andet værelse næste morgen fik jeg straks at vide at hvis jeg kom tilbage kl 14skulle vi få et andet værelse og i tilgift fik jeg gratis morgenmadsbilletter til hele ugen, så det var fin service! Og vi er der jo næsten kun når vi skal sove.

Den 4.juli om dagen skete der faktisk ikke en pind i NY. Det er en dag hvor offentlige kontorer er lukket og man hygger sig med familien med picnic i parkerne eller derhjemme , men andre steder i USA så vi i fjernsynet var der parader  og på Long Island var der virkelig gang i den med konkurrence i hotdog spisning. Manden der vandt “åd” 74 hotdogs på 10 minutter !!! Men om aftnen var der et megaflot , imponerende fyrværkeri der varede i 30 minutter, kæmpestort, der kørte synkront 4 steder  på en strækning af ca 2 km. Helt fantastisk syn. 

Mht. til seværdigheder så har vi jo brugt Turen går til NY og valgt ud efter vores interesser og selvfølgelig ting man skal se  såsom alt  med 9/11, museerne, Central park,FN m.m. En spadseretur på the High Line er en overraskende fin tur som man måske ikke tænker på, men som er meget hyggelig. Brooklyn Museum er også imponerende og et nærliggende jødisk -ortodoks kvarter spændende . 

En god restaurant i nærheden af Pensylvania er Herold på Herolds Place , som vi har besøgt flere gange. 

Tak for god service også fra dig, mange hilsner Gitte

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud