Fly and drive - Salt Lake City

Oplev Salt Lake City på egen hånd

Oplev mormon hovedstaden Salt Lake City – eller start ferie i det fantaktiske Colorado Denver. Læs vores kørselsforslag herunder.

The Mighty 5® & Monument Valley Grand Circle | 11 Dage | Salt Lake City - Salt Lake City

 

Dag 1 ARRIVAL IN SALT LAKE CITY

Dag 2 SALT LAKE CITY – ARCHES & CANYONLANDS NATIONAL PARKS 377 Km

Dag 3 ARCHES & CANYONLANDS NATIONAL PARKS

Dag 4 MOAB – (CANYONLANDS NEEDLES DISTRICT) – MONUMENT VALLEY 346 Km

Dag 5 MONUMENT VALLEY – (GOOSENECKS-NATURAL b RIDGES) – CAPITOL REEF NP 342 Km

Dag 6 CAPITOL REEF – (GRAND STAIRCASE/KODACHROME BASIN) – BRYCE 319 Km

Dag 7 BRYCE CANYON NATIONAL PARK

Dag 8 BRYCE CANYON – ZION NATIONAL PARK 136 Km

Dag 9 ZION – (KOLOB CANYONS) – CEDAR CITY 166 Km

Dag 10 CEDAR CITY – PARK CITY 405 Km

Dag 11 SALT LAKE CITY DEPARTURE

 

USA & CANADIAN ROCKIES & NATIONAL PARKS | 20 Dage | Salt Lake City - Salt Lake City

Dag 1 ARRIVAL IN SALT LAKE CITY

Dag 2 SALT LAKE CITY – IDAHO FALLS 432 Km

Dag 3 IDAHO FALLS – HELENA 505 Km

Dag 4 H ELENA – LETHBRIDGE 443 Km

Dag 5 LETHBRIDGE – CALGARY 254 Km

Dag 6 CALGARY – JASPER 412 Km

Dag 7 JASPER

Dag 8 JASPER-BANFF 288 Km

Dag 9 BANFF

Dag 10 BANFF – FERNIE 356 Km

Dag 11 FERNIE – WATERTON LAKES NP 171 Km

Dag 12 WATERTON LAKES NP – GLACIER NP 209 Km

Dag 13 GLACIER NP – MISSOULA 195 Km

Dag 14 MISSOULA - Yellowstone NP 613 Km

Dag 15 | 16 YELLOWSTONE NP

Dag 17 YELLOWSTONE NP – GRAND TETON NP 204 Km

Dag 18 GRAND TETON NP

Alternativt:

Dag 19 GRAND TETON NP – SALT LAKE CITY 491 Km

 

COLORADO & THE ROCKIES | 15 Dage | Denver – Denver

Dag 1 ARRIVAL IN DENVER

Dag 2 DENVER AREA SIGHTSEEING

Dag 3 DENVER-BLACK HILLS / RUSHMORE AREA

Custer State Park: 623 Km

To Keystone: 648 Km

Dag 4 BLACK HILLS SIGHTSEEING

Dag 5 BLACK HILLS- SHERIDAN 352 Km

Dag 6 SHERIDAN – CODY 320 Km

Dag 7 CODY - YELLOWSTONE NP 364 Km

Dag 8 YELLOWSTONE NATIONAL PARK 206 Km

Dag 9 YELLOWSTONE – JACKSON HOLE 212 Km

Dag 10 JACKSON HOLE– SALT LAKE CITY 490 Km

Dag 11 SALT LAKE CITY – MOAB 375 Km

Dag 12 ARCHES & CANYONLANDS NP

Dag 13 MOAB – VAIL 415 Km

Dag 14 VAIL – BOULDER 312 Km

Dag 15 BOULDER - DENVER

Program over The Mighty 5® & Monument Valley Grand Circle

DAG 1
ANKOMST I SALT LAKE CITY
Mellem Wasatch Mountains og Great Salt Lake er Salt Lake City en levende by med smuk natur. Historien om Mormons kirken fortælles i templet. City Creek Center tilbyder spisning, underholdning og shopping.

DAG 2
SALT LAKE CITY - ARCHES & CANYONLANDS NATIONALE PARKER
Dagens kørsel fører dig til de hvide og røde sandstenstifter på Colorado River Plateau. Først på eftermiddagen ankommer du til buerne. Tilbring eftermiddagen med at udforske Arches 'naturskønne køretur og stier, der fører til vindueskarme buer, tårnhøje spirer og naturskønne udsigter. Som et alternativ  kan man starte på Canyonlands Island-In-The-Sky og Dead Horse State Park-området for en natur skønt eftermiddags køretur og stier, der løber tilbage til buerne og se her solnedgangen. Bliv to nætter i Moab (5 miles syd for Arches).
Distance: 377 Km

DAG 3
ARCHES & CANYONLANDS NATIONAL PARKS
Din anden dag i Arches og Canyonlands  - spørg om booking af sightseeing tours. For de aktive og eventyrlystne anbefaler vi en guidet morgenvandring gennem Arches 'Fiery Furnace (en vridnings labyrint af strålende røde stenfissurer), der kræver avancerede forbehold. Tilføj en eftermiddag på en jetbåd ekskursion eller frokost og eftermiddag på en rafting tur på Colorado River for en virkelig uforglemmelig dag!

DAG 4
MOAB - (CANYONLANDS NEEDLES DISTRICT) - MONUMENT VALLEY
Besøg Canyonlands 'Needles District opkaldt efter sine farverige sandsten spirer. Efter at have besøgt Needles, kom ind i Utahs Canyon Country, et fjernt og bemærkelsesværdigt land med steder med vidne til et gammelt pueblo-folk og fantastiske smalle canyons. Sent om  eftermiddagen  ankommer I til Monument Valley Area.
Distance: 346 Km

DAG 5
MONUMENT VALLEY - (GOOSENECKS-NATURAL BREV) - CAPITOL REEF NP
Monument Valley er Navajo indianernes hellige sted. For et gebyr kan du køre på grusveje til et par fremtrædende synspunkter. Hvis du forudbestiller en valgfri solopgang eller morgentur i jeep, besøger du specielle steder med Navajo guider. I eftermiddag er det videre til Natural Bridges National Monument for at se tre af verdens største sandsten naturlige broer. De farverige formationer af Capitol Reef kommer til syne i den sene eftermiddag. Ankomst i Torrey for natten.
Distance: 342 Km

DAG 6
CAPITOL REEF - (GRAND STAIRCASE / KODACHROME BASIN) – BRYCE
Denne formiddag kan du udforske Capitol Reef kendt for Navajo som Landet for Sovebueen. Capitol Reefs 25-mile smukke tur fører til spændende  formationer og mystiske petroglyffer. En sen eftermiddags kørsel gennem Grand Trappe Escalante og en tur til en splash af mere farve i Kodachrome Basin bringer dig til Bryce Canyon i de næste to nætter.
Distance: 319 Km

DAG 7
BRYCE CANYON NATIONAL PARK
Udforsk i dag  Bryce fra solopgang til solnedgang. Bryce er en serie af naturlige amfiteatre nedsænket i rosa klipper fyldt med delikate rock "hoodoos". Kør den 38-mile Scenic Loop i timerne omkring solopgang eller solnedgang og se disse underlige formationer komme til live. Vandreture blandt hoodoos er en favorit aktivitet med en række stier fra let til anstrengende.

DAG 8
BRYCE CANYON - ZION NATIONAL PARK
Fra øst indtræder en spændende Mt. Carmel Tunnel et spektakulært sæt steeps switchbacks som afslører Zions fantastiske skønhed. Fra midten af ​​maj til midten af ​​november er Zion Canyon lukket for biler. Gratis shuttles transport besøgende til 9 stop, herunder Zion Lodge og trailheads for Weeping Rock, Gateway til Narrows og Emerald Pools. Om aftenen bliver I i Zion National Park-området.
Distance: 136 Km

DAG 9
ZION - (KOLOB CANYONS) - CEDAR CITY
Fortsæt med at udforske  Zion National Park i den mindre besøgte Kolob Canyons sektion. Vi anbefaler Timber Creek Overlook Trail (1 time) og Taylor Creek Trail (4 timer). I aften nydes gæstfriheden af ​​den historiske Cedar City.
Distance: 166 Km


DAG 10
CEDAR CITY - PARK CITY
Dagens kørsel  går langs the Interstate for en nem halv dag rejse til Park City. Beliggende mindre end 40 minutter fra SLC International Airport, er Park City som var stedet for 2002-OL, og er et året rundt et bjerg resort.
Distance: 405 Km

DAG 11
SALT LAKE CITY AFGANG
Afhængig af flyafgang har du tid til sidste øjebliks shopping og sightseeing.

Program over USA & Canadian Rockies & National Parks

DAG 1
ANKOMST I SALT LAKE CITY
Mellem Wasatch Mountains og Great Salt Lake, er Salt Lake City en levende by med en smuk natur. Historien om Mormons kirke fortælles i templet. City Creek Center tilbyder spisning, underholdning og shopping.

DAG 2
SALT LAKE CITY - IDAHO FALLS
På vej til Idaho Falls er der masser til at pirre din interesse for en hel dag med sightseeing. Vores foretrukne: The Place Heritage Site, Ogden's Historic 25th Street og Eccles Dinosaur Park og Golden Spike National Historic Site. Når du forlader Utah kører du gennem Idaho's Snake River Plain og ranchen mellem Pocatello og Idaho Falls.
Distance: 432 Km

DAG 3
IDAHO FALLS – HELENA
I dag rejser du ind i Montana's robuste bjerge med rig historie af indiansk kultur, bjerg mænd og minedrift byer. Bannack State Park, en bevaret 1880s gold rush spøgelsesby er et besøg værd. I Butte, besøg World Museum of Mining og Berkeley Pit en af ​​verdens største open-pit kobber miner. Nyd natten i Helena, Montana's maleriske hovedstad.
Distance: 505 Km

DAG 4
HELENA – LETHBRIDGE
Følg Missouri floden og stien Lewis & Clark. Fra Great Falls, går rejsen gennem dyrket landskab til grænseovergangen fra USA til Canada. Lethbridge byder dig velkommen til Canada.
Distance: 443 Km

DAG 5
LETHBRIDGE – CALGARY
Lad fortiden blive vækket til live, da historier om den gamle bøffeljagt udfolder sig i dans og sang, når du besøger UNESCOs verdensarvssted på Head-Smashed-In Buffalo Jump Interpretive Center. Tilbring resten af ​​dagen og natten og nyd Calgarys gæstfrihed.
Distance: 254 Km

DAG 6
KALGARI – JASPER
Icefields Parkway bjørne. Vi anbefaler at køre fra Calgary gennem Banff på vej til Jasper, og derefter følges den samme motorvej tilbage til Banff et par dage senere. Lige før du når Jasper stop ved det smukke vandfald Athabasca Falls nær de canadiske Rockies. Du har fleksibilitet i de kommende dage, hvordan du bruger din tid er afhængigt af dine interesser.
Distance: 412 Km

DAG 7
JASPER

Tag en morgen tur til Mesa Verde og nyd eftermiddagen i  Moab, udgangspunktet for udflugter til Canyonlands og Arches National Parks. Mange turfirmaer tilbyder vandreture, rafting, cykling, sejlsport, firehjulstrækkere og naturskønne flyvninger.
Distance: 256 Km

DAG 8
JASPER-BANFF
Mellem Jasper og Banff findes Columbia Icefield Discovery Center, hvor du kan bestille en tur på Athabasca-gletscheren eller Gletscher Skywalk. Se efter snehvide bjerggeder, elge, hjorte og bjørne. Stop ved Lake Louise og nyd udsigten, før du ankommer til Banff.
Distance: 288 Km

DAG 9
BANFF
Banff er Canadas første nationalpark. Siden 1880'erne er der kommet rejsende til bjerget for at se og nyde naturen og de varme kilder. Nyd shopping, museer, bjergstier eller flyd på Bow River. Og du kan stadig bade i de varme kilder!

DAG 10
BANFF – FERNIE
Kør ind i Kootenay National Park og gennem Radium Hot Springs. Langs Kootenay og Windermere Highways nydes de smalle kløfter og spektakulære udsigtspunkter. Tilbring natten i bjergbyen Fernie.
Distance: 356 Km

DAG 11
FERNIE - WATERTON LAKES NP
Fortsæt til Waterton Lakes National Park og nyd en hel dag med naturvandringer m.m. Overnatning i Waterton.
Distance: 171 Km

DAG 12
WATERTON LAKES NP - GLACIER NP
Det er en kort køretur fra Waterton Lakes til den amerikanske grænse. Tilbring dag i Glacier National Park. Glaciers Going-To-The-Sun-Highway er normalt åben for gennemgående trafik mellem 1. juli til 30. september hvert år (underlagt vejr og snefald).
Distance: 209 Km

DAG 13
GLACIER NP – MISSOULA
Tag en afslappet morgen og  udforsk området omkring Glacier og Flathead Lake. Før du når Missoula for natten, passerer du National Bison Range, hvor du kan se bisons, elge, store horder af får og bjerggeder. 195 Km

DAG 14
MISSOULA - YELLOWSTONE NP
I dag er det længste kørsel på denne rejse. Du rejser igen gennem minedriften Butte (dag 3). Fortsæt forbi Big Sky skiområdet og langs Gallatin River Parkway til Yellowstone National Park området.
Distance: 613 Km

DAG 15 - 16
YELLOWSTONE NP
Du har to hele dage til at udforske Yellowstone National Park.

DAG 17
YELLOWSTONE NP - GRAND TETON NP
Rejs sydpå fra Lake Yellowstone West Thumb på Highway 191. Ankomst til Grand Teton National Park midt- eller sen morgen. Tilbring tid på Jackson Lake og Jenny Lake, hvor bjergene og  dyrelivet altid overrasker.
Distance: 204 Km

DAG 18
GRAND TETON NP
Tetons og Jackson Hole området tilbyder førsteklasses dyrelivs visning. Ridning og rafting eventyr er tilgængelige. Har du brug for en pause fra den fantastiske natur? Spadser rundt i byen Jacksons gamle vestby og besøg  butikker, gallerier, barer og restauranter.

DAG 19 - ALTERNATIV: 1
YOSEMITE - SAN FRANCISCO
tilbage til San Francisco-området, hvor en mindeværdig tur kommer til ophør.
Distance: 320 Km

DAG 19 - ALTERNATIV: 2
GRAND TETON NP - PARK CITY
Kør langs Highway 89 gennem den slående Snake River Valley til Park City. Beliggende mindre end 40 minutter fra SLC International Airport, er Park City et vinterskisportssted og websted for 2002 Vinter-OL og din chance for en nat i smukke omgivelser.
Distance: 458 Km

DAG 20
DEPART SALT LAKE BY
Afhængig af flyafgang, tid til sidste øjebliks shopping og sightseeing i området.

Program over Colorado og The Rockies

DAG 1
ANKOMST TIL DENVER
Ankomst til Denver - "Mile-High-City".

DAG 2
DENVER AREA SIGHTSEEING
Udforsk Denver's  centrum eller kør til Colorado Springs for en heldagsudflugt og eventyr til Pike's Peak og Garden of the Gods

DAG 3
DENVER - KEYSTON / CUSTER STATE PARK MT. RUSHMORE OMRÅDE
Cheyenne, hovedstaden i Wyoming, er kendt for sine kvægfarme og fejring af  the Old West i July’s Frontier Days. Fort Laramie National Historic Site er et besøg værd. Dette unikke historiske sted langs floden North Platte bevarer og fortolker historien om det vigtigste militære fort og handelspost for pionererne, der bevæger sig mod vest, og Plains Indianernes kultur, som de fordrev.
Til Custer State Park: 623 km / til keystone: 648 Km

DAG 4
BLACK HILLS SIGHTSEEING

Black Hills modtog deres navn på grund af deres mørke udseende på afstand. The Black Hills er rige på indiansk historie med civilisationer, der går tilbage til mindst 700 f.Kr. Regionens højdepunkter omfatter: Mt. Rushmore, Crazy Horse Memorial, Custer State Park, Sylvan Lake, Needles Highway, Deadwood og Spearfish Canyon.

DAG 5
BLACK HILLS-SHERIDAN
Besøg Devil's Tower National Monument, en kerne af en gammel vulkan, der stiger 264 m op fra et fladt område. Sheridan sidder på kanten af ​​Bighorn Mountains, engang hjertet af det indiske land, hvor mange indianske kampe blev kæmpet. Sheridan gamle bydel viser vægmalerier og skulpturer med ikoniske billeder af det gamle vesten.
Distance: 352 Km

DAG 6
SHERIDAN – CODY
En spektakulær kørsel over Big Horn Mountains bringer dig til Cody, der hedder "Buffalo Bill" Cody, den berømte Wild West Showman fra slutningen af ​​1800'erne. Sørg for at besøge Buffalo Bills Historical Center. 320 Km

DAG 7
CODY - YELLOWSTONE NP
Fra Cody tages nordpå til Red Lodge og indtast Yellowstone National Park via Bear Tooth Highway, en af ​​de mest betagende ture. Forvent dit første møde med Yellowstone's bisonbesætninger i Lamar Valley. Udforsk den øvre Grand Loop Road til Mammoth Hot Springs og Grand Loop Road forbi Norris Geyser Basin og Gibbon Falls før du ankommer til West Yellowstone for to overnatninger. For et bestemt nærbillede af bjørne og ulve er Grizzly & Wolf Discovery Center åbent dagligt fra kl. 08.30 til kl. 20.30
Distance: 364 Km

DAG 8
YELLOWSTONE NATIONAL PARK
Nyd en hel dag med at udforske Yellowstone's geotermiske og naturlige vidundere langs den sydlige Grand Loop Road. Højdepunkter i dag omfatter Upper Yellowstone Falls, Yellowstone-søen, West Thumb Geyser Basin og Old Faithful Geyer Basin.
Distance: 206 Km

DAG 9
YELLOWSTONE - JACKSON HOLE
Smukke udsigter med gletschertækkede toppe og uberørte søer hilser dig velkommen på hver en tur på denne naturskønne vej gennem Grand Teton National Park: Hold øjenene åbne for dyreliv. Nyd en aften i Jackson, der er markeret af buer på hvert hjørne af torvet.
Distance: 212 Km

DAG 10
JACKSON HOLE - SALT LAKE CITY
Dagens kørsel fører dig gennem ranchområder og brede floddale. Salt Lake City blev grundlagt af mormons bosættere i slutningen af ​​1800-tallet på bredden af ​​den store ørken salt bassin sø med samme navn. Måske finder du det interessant at besøge de historiske bygninger omkring Temple Square (stadig Mormons kirke i verden).
Distance: 490 Km

DAG 11
SALT LAKE CITY – MOAB
Når du forlader Salt Lake City, følger du den sydlige kant af Wasatch Mountain Range før du går ned i Colorado River-bassinet. Ankomst i Moab tidlig eftermiddag.
Distance: 375 Km

DAG 12
ARCHES & CANYONLANDS NP
Moab er indgangen til sightseeing og udflugter i Arches & Canyonlands National Parks. Off road 4 × 4 og vandreture, rafting og flyde ture, og sejlsport og cykeludflugter kan reserveres på forhånd.

DAG 13
MOAB – VAIL
Besøg Glenwood Springs placeret ved sammenløbet af Colorado og Fork Rivers. Glenwood Springs er hjemsted for verdens største naturlige hot spring pools oprindeligt brugt af Ute indianerne. Overnatning i Vail, en af ​​Amerikas største og mest berømte skisportssteder.
Distance: 415 Km

DAG 14
VAIL – BOULDER
Nyd en naturskønt kørsel, mens du rejser gennem Colorado Rockies til Boulder. Din rute i dag giver dig mulighed for at besøge Rocky Mountain National Park og Estes Park. Byen Boulder viser et unikt stykke af Amerika. Du vil bruge tid på at nyde gadeartister, trendy one-of-a-kind butikker og caféer som serverer mad fra lokale farme .
Distance: 312 Km

DAG 15
BOULDER – DENVER
Din naturskønne og mindeværdige ferie slutter i dag ved ankomst til Denver International Airport.

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud