Fly and drive - Route 66

Oplev Route 66 på egen hånd

Er du klar til at komme afsted og få en stor oplevelse ved at køre ad ’Route 66’ som også er kendt som ’The Mother Roads’. ’Route 66’ har spillet et stor rolle for dem der tidligere rejste vest på, g bredste forskellige kulturer over hele USA.  Virksomheder oprettet langs vejen blomstrede hurtigt op, da vejen blev mere og mere populær. Den blev en af de mest berømte veje i Amerika.

ROUTE 66 | 17 Dage / 16 nætter | Chicago - Los Angeles

Priseksempel for overnatninger for denne tur per person på standard hoteller i dobbeltværelse fra KR 8.525,- ved 2 personer.

Prisen er eksklusive bil og flyrejse. Rabat ved flere personer.

Dag 1

ANKOMST I CHICAGO

Velkommen til Chicago, USAs "Second City" og mest markante udgangspunktet for Route 66! Fra den fantastiske arkitektur, spisestue, shopping, museer og popkultur i verdensklasse, byder denne pulserende by noget for enhver smag.

 


Dag 2

CHICAGO

Få en fremragende introduktion til Chicago og dens arkitektur, tag den arkitektoniske Foundation River Cruise. Andre højdepunkter er kunstinstituttet i Chicago, Millennium Park, Navy Pier, Michigan Avenue's Magnificent Mile og udsigten fra 360 Chicago (tidligere Hancock Observatory). Chicagos spisestue er uden sidestykke, fra dybfade pizza og steakhuse til etnisk og overdådigt køkken finder du sikkert noget at friste dine smagsløg.

 


Dag 3

CHICAGO - SPRINGFIELD, ILLINOIS

Brug god tid til at markere begyndelsen af din tur på Route 66 med et foto stop ved det historiske "Begin Route 66" markørskilt på East Adams. I Wilmington ses den 23 'high Gemini Giant, der har kigget ned på besøgende siden 1965. Oplev en autentisk amerikansk Diner på Polka-a-Dot Drive-In.
Distance: 355 Km

 


Dag 4

SPRINGFIELD, ILLINOIS - ST. LOUIS

I dag får du mulighed for at køre et stykke Route 66, der går tilbage til 1930'erne.  I St. Louis er det et besøg værd at se the Gateway Arch eller tage en paddlebåd cruise langs Mighty Mississippi. Et besøg i St. Louis er ikke komplet uden stop ved Ted Drewes Frozen Custard med sine legendariske "beton" malts (en speciel m ilkshake) så tyk, at du kan holde dem på hovedet, og de falder ikke ud af koppen!
Distance: 160 Km

 


Dag 5

LOUIS - SPRINGFIELD, MISSOURI

St. Louis og Springfield er to af de  ældre byer der ligger langs Route 66. Næsten hver exit falder dig inden for et par minutters kørsel til mor & pop moteller, handelssteder og tankstationer tilbyder fantastiske fotomuligheder. I dag planlægger du at besøge Meramec Caverns. Det er en af ​​de bedste attraktioner langs Route 66. Hulerne (som har eksisteret i de sidste 400 millioner år) er en meget cool blast fra fortiden!
Distance: 351 Km

 


Dag 6

SPRINGFIELD, MISSOURI - OKLAHOMA CITY

Der er mange historiske steder, der er værd at besøge i dag, herunder retsbygningen i Carthage en storslået romansk revival bygning bygget med Carthage sten med middelalderlige slot funktioner, der omfatter  tårne ​​og buer. Du kommer til Oklahoma i dag, mekkaen for old-road fans.
Distance: 459 Km

 


Dag 7

OKLAHOMA CITY - AMARILLO

I dag er der mulighed for at besøge Route 66-museet i Clinton, hvor du vil opleve historie og kultur . Når du kommer ind i Texas, vil du være tilbage på Route 66, og igen stoppes der ved  berømte steder langs Mother Road, herunder McLean , en af de få realtids kapsler, hvor du vil blive transporteret tilbage i tiden.  En ægte Route 66-oplevelse i aften, spis på den berømte Big Texan Steak Ranch hjemsted for de gratis 72 oz. bøf. Hvis du er færdig med at spise alle 72 ounce af bøf, herunder alle trimmings på mindre end en time, er det gratis, og du bliver en anden Route 66-legende!
Distance: 417 Km

 


Dag 8

AMARILLO - SANTA FE

Øst for Amarillo besøges  en Cadillac Ranch, en række af 10 perfekt justerede gamle Cadillac biler i det barske landskab. At skrive graffiti på eller på anden måde sprøjte maler på de gamle biler er meget opmuntret! På Adrian, Texas kommer du til Route 66 midtpunktet mellem Chicago og Santa Monica. Ankommst på Santa Fe, hvor du vil have 2 overnatninger for at nyde kunst og kultur i denne smukke by.
Distance: 470 Km

 


Dag 9

SANTA FE

Du vil starte din dag med at udforske på The Plaza i centrum af byen. The Plaza er det pulserende hjerte af byen, hvor festligheder og messer afholdes hvert år. Sørg for at medtage et besøg i guvernørernes palads; bygget i 1610 er det stadig den ældste kontinuerligt anvendte offentlige bygning i USA. Santa Fe er landets tredje største kunstmarked og kan prale af nogle af de fineste gallerier, butikker og museer i sydvest.

 


Dag 10

SANTA FE - GALLUP

En kort køretur i dag bringer dig til Albuquerque en by berømt for sin årlige hot air balloon fest. Når du ankommer til Albuquerque nyd en stor strækning af Route 66 langs Central Avenue med diners, moteller og  blinkende neon skilte. Hvis du leder efter en rute fra den slagne vej i dag, kan du rejse ad den gamle Route 66 fra Albuquerque til Gallup. Dette er en af ​​de mest naturskønne dele af Route 66 med store mesas, klippeblokke, fjerne bjergtoppe og en dyb rød tone til jorden.
Distance: 320 Km

 


Dag 11

GALLUP - FLAGSTAFF

Gå ikke glip af em køretur gennem The Petrified Forest National Park (Den Forstenede Skov National Park), hvor du kan se 250 millioner år gamle træstammer, der er blevet omdannet til sten i nuancer af rød, lilla, rav og blå. Efter at have fulgt kæmpe Jackrabbit skilte flere miles  vil du sluttelig nå Jack Rabbit Trading Post i Joseph City lige vest for Holbrook! Ankommst i Flagstaff, hvor du vil tilbringe to nætter og nyde mange muligheder for shopping, restauranter og underholdning.
Distance: 298 Km

 


Dag 12

GRAND CANYON SIGHTSEEING

Dagens højdepunkt er at tilbringe dagen med at opdage vidundere i Grand Canyon National Park. Planlæg turen så du kan ankomme i Williams før kl. 9.00, og du vil se Wild West-skyde-out og underholdning, der fører op til Grand Canyon Railway Excursion Train. Ved siden af ​​togstationen er et lille Route 66 Museum og butik. Vi anbefaler ved ankomst til Grand Canyon at tage på en helikopterflyvning over det naturskønne område. Tilbring resten af ​​dagen med at udforske de mange muligheder på South Rim. Afslut via østkanten af motorvejen og stop ved Cameron Trading Post for en Navajo Taco eller at søge efter souvenirs og indfødte amerikanske håndværk før du vender tilbage til Flagstaff om aftenen.
Distance: 298 Km

 


Dag 13

FLAGSTAFF - LAS VEGAS

Den længste del af den gamle vej starter fra Seligman, og du kan følge den med Kingman, før du drejer nordpå til Las Vegas glitrende lys. Ca. 30 miles uden for Las Vegas vil du krydse Colorado River på Hoover Dam, som danner grænsen mellem Arizona og Nevada. Det menes at være verdens største dæmning Det var et sandt teknisk vidunder på tidspunktet for dets konstruktion i 1930´erne.
Distance: 446 Km.


Dag 14

LAS VEGAS

Du har en hel dag til at udforske den "by, der aldrig sover". Udforsk kasinoerne, sidde ved poolen eller  på en flod rafting tur, der starter lige under Hoover Dam gennem Black Canyon i Colorado River. Om aftenen skal du se et af verdens førende shows!

 


Dag 15

LAS VEGAS - LOS ANGELES

Tilvælg den gamle vej i Barstow til det sidste tid af ​​dit køretur til Los Angeles. I nærheden af ​​hvor Santa Monica Boulevard slutter ved Ocean Boulevard markerer en messing plade den officielle ende af Route 66, "Main Street of America."
Distance: 457 Km

 


Dag 16

 LOS ANGELES

I dag udforskes  Los Angeles. En kort køretur tager dig til mange af de berømte seværdigheder som Universal Studios, Hollywood, Manns kinesiske teater, Beverly Hills eller Disneyland. Eller måske en afslappende dag på stranden ville være den perfekte måde at genoplade batterierne i slutningen af ​​denne fantastiske ferie!

 


Dag 17

AFSLUTNING AF TUR

Din Route 66 Tour slutter ved check-out tid.


Der tages forbehold for ændringer i programmet.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud