Fly and drive - Arizona, Nevada og Californien

Oplev Arizona, Nevada og Californien på egen hånd

Fra DKK 10.795,-

Pris pr. pers. v. 2 voksne og 2 børn i delt dobbeltværelse. Varighed: 17 dage

17 dage gennem det vestlige USA

Arizona, Nevada og Californien byder på mange af de allermest kendte områder og steder i det vestlige USA. 
Glæd jer til en tur til det imponerende Grand Canyon, det farverige Las Vegas, styrbyerne San Francisco og Los Angeles samt mange andre spændende oplevelser. 
Herunder kommer vi med et bud på en 17 dages ferierejse til det vestlige USA.

Dag 1: Phoenix 
Dag 2 og 3: Sedona 
Dag 4: Grand Canyon 
Dag 5 og 6: Page/Lake Powell 
Dag 7 og 8: Las Vegas 
Dag 9: Lone Pine 
Dag 10 og 11: Yosemite National Park 
Dag 12 og 13: San Francisco 
Dag 14: San Simeon 
Dag 15 og 16: Los Angeles
Dag 17: Hjemrejse

Dag 1-3

Rejsen starter med en overnatning i Phoenix, Arizona, hvorpå turen går videre til Sedona igennem Red Rock Country. Sedona er omgivet af de karakteristiske røde klippeformationer, som skaber en unik ramme omkring byen. Her indbydes til aktiviteter, såsom jeep safari, vandre- og cykelture.

Dag 4

Dernæst går turen videre til Grand Canyon, hvor det er et must at se solopgangen eller solnedgangen over Grand Canyons kløfter, der er skabt af den 2.300 km lange Colorado River, som løber i bunden, og har skåret sig gennem landskabet gennem millioner af år.

Dag 5-6

Herfra går turen videre til Page/Lake Powell, hvor I skal opleve Horseshoe Bend, der er et fantastisk udkigssted over Colorado floden. Den største oplevelse er dog et besøg i Antelope Canyon, hvor naturen har formet de røde klipper - nærmest som en labyrint - og dets farvespil af rødlige nuancer changerer, når solen rammer.

Dag 7-9

Herefter går turen videre mod Las Vegas, som er USA´s spille- og underholdningsby nr. 1 med masser af god shopping, kulinariske oplevelser i verdensklasse (over 20 Michelin restauranter) og spektakulære shows.

Dag 10-11

Næste dag køres der til Yosemite National Park. Denne park anses af mange, som den smukkeste – og med god grund. Her findes der brusende vandfald, imponerende klipper, spektakulære vandløb og masser af gode vandremuligheder.

Dag 12-13

Fra Yosemite videre til San Francisco. Byens nok mest kendte vartegn er den røde hængebro Golden Gate Bridge samt de stejle bakker, hvor skinner er integreret i gadernes asfalt, så gamle charmerende sporvogne kan køre op og ned i byens bakkede landskab. 

Dag 14-16

Efter San Francisco går turen ned langs den smukke Pacifc Coast Highway, hvor I har overnatning i byen San Simeon. Et besøg hos Hearst Castle er et must.
Til sidst afsluttes turen med ophold i Los Angeles, hvor I skal opleve Walk of Fame, Beverly Hills, Universal Studios og evt. Disney Land.

Dag 17

Hjemrejse

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud