Fly and drive - New York og Washington

Oplev New York og Washington på egen hånd

Oplev New York også kaldet ’The Big Apple”, som er en af verdens mest spændende byer. Mød den standhaftige ’Statue of Liberty’, som helt klart er et besøg værd. Desuden skal den berømte skyline på Manhattan nydes. Gå en tur og oplev den pulserende by.

Washington er byen, hvor præsidenten bor. Se det ’Hvide Hus’, The Capitol, som ligger for enden af National Mal,. Monumenternes by.. Det er også langs The Mall, at Washingtons berømte museer ligger sidst men ikke mindst er Arlington der  er sidste hvilested for 285.000 mennesker, som alle har spillet en særlig rolle for USA.

Oplev 2 spændende byer i USA.

BUDGET EAST | 7 Dage | New York City - Washington DC

 

 

EASTERN HIGHLIGHTS | 8 Dage | New York City - New York City

  

Program over Budget East

Dag 1: Ankomst til New York 
Dag 2-3: New York 
Dag 4-5: Philadelphia 
Dag 6-8: Washington DC 
Dag 9: Hjemrejse fra Washington DC. Ankomst i Danmark dagen efter

Dag 1-3

Rejsen tager sin begyndelse i The Big Apple, New York. New York er ikke bare én by, men et farverigt mix af spændende subkulturer, forskelligartede kvarterer, grønne parker, store seværdigheder og kulinariske oplevelser i verdensklasse.
New York er et naturligt centrum for design, kunst og kultur og stedet, hvor mennesker fra hele kloden mødes. Mærk den fortravlede stemning på Wall Street, oplev den imponerende udsigt over byen fra Empire State Building eller Rockefeller Center, oplev det glitrende og kulørte farvehav af neonreklamer på Times Square og tag en cykel eller gåtur igennem Central Park.

Dag 4-5

Fra New York går turen med tog til byen Philadelphia, som er USA´s femtestørste by. Den har for længst skrevet sig ind i historiebøgerne, da det var her Thomas Jeffersons uafhængigheds-erklæring blev udfærdiget og underskrevet den 4. juli, 1776. Liberty Bell - eller Frihedsklokken – er amerikanernes vigtigste frihedsikon, som forkyndte budskabet og kan ses i Liberty Bell Center i Independence National Historical Park.

Dag 6-8

Washington DC er sidste stop på turen. Byen er opkaldt efter USA's første præsident og er hjemsted for Kongressen, Det Hvide Hus, Højesteret, Udenrigsministeriet og mange andre regeringsbygninger. Det er nemt at komme rundt i byen, da alle de berømte seværdigheder ligger inden for gåafstand, og der er masser af offentlig transport. Udover at være det politiske hovedkvarter, findes der her mange monumenter og museer, hvoraf de fleste har gratis adgang.

Bygningsstilen er kendetegnet ved smukke boulevarder med grønne områder og er ikke en typisk storby med skyskrabere. Bevæger man sig over på den anden side af Potomac-floden, finder man Pentagon og Arlington kirkegården, hvor man blandt andet finder John F. Kennedys grav og den evige flamme.
Slut rejsen af med et besøg til bydelen Georgetown og oplev dens charmerende område med arkitektur, brostensgader og mode- og designbutikker. Spisestederne karakteriseres af eksklusive restauranter og fiskerestauranter ved vandet samt traditionelle tavernaer og intime lounger med livemusik.

Dag 9 

Hjemrejse med ankomst i Danmark dagen efter


Der tages forbehold for ændringer i programmet. 

Program for Eastern highlights

Dag 1

Ankomst til New York City også kaldet ”The Big Apple”. Det er uden tvivl en af de mest spændende byer i verden. Nyd  den berømte skyline på Manhattan, og The Statue of Liberty. Besøg de elegante butikker på Fifth Avenue, se et Broadway show eller udforsk det spektakulære natteliv i denne spændende by.

Dag 2
Denne dag starter med at der køres til Philadelphia, USA’s fødested og en by fuld af historier. Brug eftermiddagen med at besøge Independence Hall, hvor the Declaration og Independence blev underskrevet. Besøg Liberty Bell og oplev utallige andre historiske bygninger og museer.
Distance: 168 Km

Dag 3
Rejse  til Washington DC, hvor du tilbringer 2 nætter. Her er der mange muligheder for at se alle de berømte bygninger, statuer m.m. Se Smithsonian - 16 separate museer som bla. Naturhistorisk Museum og National museet. Så er der monumenter, parkerne og den fantastiske regeringsbygning, som er åben for folk.
Distance: 220 Km

Dag 4
I Washington DC er der mange muligheder for at se alle de berømte bygninger, statuer m.m. Se Smithsonian - 16 separate museer som bla. Naturhistorisk Museum og National museet. Så er der monumenter, parkerne og den fantastiske regeringsbygning, som er åben for folk.

Dag 5
Kør Nordpå til det imponerende Niagara Falls. Der er mange måder at se vandfaldet på f.eks. kan man med en Whirlpool Jet boat sejle på Niagara River, tage the Maid of the Mist Boat Tour, en helikopter tur henover Niagara Falls eller en ballontur henover vandfaldet. Det at opleve vandfaldet er en oplevelse, som ikke er sådan lige at glemme.
Distance: 646 Km

Dag 6
Kør Nordpå til det imponerende Niagara Falls. Der er mange måder at se vandfaldet på f.eks. kan man med en Whirlpool Jet boat sejle på Niagara River, tage the Maid of the Mist Boat Tour, en helikopter tur henover Niagara Falls eller en ballontur henover vandfaldet. Det at opleve vandfaldet er en oplevelse, som ikke er sådan lige at glemme.

Dag 7
Kryds staten New York og køre tilbage til New York City, hvor en spændende tur ender.
Distance: 688 Km


Der tages forbehold for ændringer i programmet. 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud