Fly and drive - Atlanta og Florida

Oplev Atlanta og Florida på egen hånd

Atlanta er hovedstad i den amerikanske delstat Georgia. Det er er en spændende by med mange seværdigheder. World of Coca-Cola er helt klart et besøg værd, desuden ligger Mation Luther King Jr. Niotnal Historical Park også i Atlanta. Der er desuden flere historiske museer, og tilbage i 1996 blev OL afholdt i Atlanta.

Florida som også kaldes solskinsstaten rummer mere end bare fantastiske strande. Der findes store naturoplevelser med et fantastisk dyreliv, storbyer og fun parker. Disney World er placeret i Florida, ligesom Universal Orlando og paradisiske Key West. Af storbyer kan nævnes New Orleans og Miami.

 

SOUTHERN CHARM | 15 Dage | Atlanta – Atlanta

 

Dag 1 ARRIVAL IN ATLANTA

Dag 2 ATLANTA – CHATTANOOGA 186 Km

Dag 3 CHATTANOOGA – NASHVILLE 206 Km

Dag 4 NASHVILLE – MEMPHIS 339 Km

Dag 5 MEMPHIS

Dag 6 MEMPHIS – NATCHEZ 496 Km

Dag 7 NATCHEZ - NEW ORLEANS 284 Km

Dag 8 NEW ORLEANS

Dag 9 NEW ORLEANS – PENSACOLA 323 Km

Dag 10 PENSACOLA - ST. AUGUSTINE 638 Km

Dag 11 ST. AUGUSTINE- SAVANNAH 283 Km

Dag 12 SAVANNAH – CHARLESTON 176 Km

Dag 13 CHARLESTON

Dag 14 CHARLESTON – ATLANTA 488 km

 

LEISURELY FLORIDA | 14 Dage | Orlando – Orlando

 

Dag 1 ARRIVAL IN ORLANDO

Dag 2 | 3 ORLANDO 320 Km

Dag 4 | 5 ORLANDO – SARASOTA 211 Km

Dag 6 SARASOTA - Key Largo 435 Km

Dag 7 | 8 Key Largo - KEY WEST 157 Km

Dag 9 | 10 | 11 KEY WEST - MIAMI BEACH 266 Km

Dag 12 | 13 MIAMI BEACH - COCOA BEACH 440 Km

Dag 14 COCOA BEACH – ORLANDO 82 Km

SUNSATIONAL FLORIDA | 11 Dage | Miami – Miami

Dag 1 | 2 ARRIVAL IN MIAMI

Dag 3 MIAMI - COCOA Beach 322 Km

Dag 4 | 5 COCOA Beach - ST. AUGUSTINE 207 Km

Dag 6 | 7 St. augustine - ST. PETERSBURG 351 Km

Dag 8 ST. PETERSBURG – NAPLES 240 Km

Dag 9 | 10 naples - KEY WEST 384 Km

Dag 11 KEY WEST – Miami 256 Km

 

Program over Southern Charm

DAG 1
ANKOMST I ATLANTA
Atlanta er ikke kun historisk interessant, men tilbyder også mange attraktioner. Besøg Stone Mountain Park og Coca Cola Museum, der viser alt, hvad der nogensinde har haft noget at gøre med denne berømte drik. Populært er ture i CNN-centret, hvor du kan se en egentlig nyhedskopi, der bliver forberedt og udsendt.

DAG 2
ATLANTA – CHATTANOOGA
Chattanoogas mest kendte vartegn er den berømte Choo Choo Train, hvoraf en bil og en motor fra det oprindelige tog kan ses. Besøg Rock City Gardens, som har en by med usædvanlig formet, men naturlig sandstens formation. Nyd de smukke bjerge omkring Chattanooga og udsigten fra Lookout Mountain.
186 Km

DAG 3
CHATTANOOGA – NASHVILLE
I dag fortsætter du til Nashville, staten af Country Music. Besøg den berømte Grand Ole Opry, gå en tur langs Music Row med sine optagestudier og nyd byens arkitektur.
206 Km

DAG 4
NASHVILLE – MEMPHIS
I dag forlades hjertelandet af Country Music og du køre til Memphis hjemlandet for The Blues og Birth of Rock & Roll. I eftermiddag og aften kan du nyde underholdning og shopping på Beale Street. Sørg for at prøve nogle af de restauranter og røghuse, der serverer Memphis-stil grill.
339 Km

DAG 5
MEMPHIS
Besøg Graceland, Elvis Presleys ejendom og nyd en slappende dag i Memphis.

DAG 6
MEMPHIS – NATCHEZ
I dag rejser du på en del af Natchez Trace Parkway, en vej med en gammel historie, der engang mest blev brugt af handlende og indianere gennem den sumpfulde region. Natchez er berømt for sine borgerkrigsbygninger bygget af rige bomuldsplantere. Besøg nogle af disse storslåede hjem, oplev den restaurerede Natchez Under-the-Hill med sine farverige butikker, lounger og restauranter eller tag en nostalgisk tur i en hestevogn.
496 Km

DAG 7
NATCHEZ - NY ORLEANS
I dag rejser du gennem hjertet af Cajun Country. Forventet  ankomst i New Orleans sent om eftermiddagen, hvor du vil nyde to dage .
284 Km

DAG 8
NEW ORLEANS
Brug hele dagen til at udforske New Orleans.

DAG 9
NY ORLEANS-FT. WALTON BEACH
Du kører langs Gulf Coast  og kommer til staten Mississippi, hvor kasinoerne i Biloxi vil friste dig til en mellemlanding. Du vil krydse Alabama og straks nå frem til Fort Walton kendt for sine smukke hvide sandstrande.
390 Km

DAG 10
FORT WALTON BEACH - ST. AUGUSTINE
Ankomst i St. Augustine tidlig om eftermiddagen. St. Augustine  som er stiftet i 1865 fungerede som den koloniale hovedstad i spansk Florida i 200 år. Besøg det gamle spanske fort Castillo de San Marcos. Old Town Trolley - hop på / hop af tur - er en fantastisk måde at se alle de største attraktioner på.
587 Km

DAG 11
ST. AUGUSTINE – SAVANNAH
Du kan nemt være i Savannah inden middagstid. Beliggende på den mægtige Savannah River og indgangen til "Low Country", er byen levende med sydlig charme. Du vil blive fortryllet af Savannahs historiske distrikt, og parker med arkitektoniske perler.
283 Km

DAG 12
SAVANNAH – CHARLESTON
Oplev kultur og traditioner i det lave land mellem Savannah og Charleston. Swampy wildlife  giver dig et glimt af alligatorer og uberørt kystlinje. Stop for en tur gennem det charmerende  øsamfund af Beaufort en gang  før-borgerkrig plantage aristokrati. Når du fortsætter  langs Highway 17, hold udkig  efter road-side stands  som sælger traditionelle søde græs kurve. Ankomst i Charleston sent om eftermiddagen.
176 Km

DAG 13
CHARLESTON

De første skud fra borgerkrigen blev affyret i Charleston, en by kendt for sin fantastiske arkitektur, og hvor livet bevæger sig i et langsommeligt tempo. Du vil være omgivet af historie, storslåede 18. århundrede hjem og plantager, offentlige bygninger, der har været i brug i århundreder og spektakulære haver.

DAG 14
CHARLESTON – ATLANTA
Tilbage til Atlanta, hvor en mindeværdig tur kommer til ophør.
488 km

 

Leisurely Florida

DAG 1
ANKOMST I ORLANDO
Ankomst i Orlando, en by fuld af underholdning. Hent din lejebil og kør til dit hotel.

DAG 2 – 3
ORLANDO
To hele dage hvor  du kan nyde de mange forlystelsesparker Orlando har at byde på - Disneyworld, Universal Studios, Seaworld og mange andre.
320 Km

DAG 4 – 5
ORLANDO – SARASOTA
Den korte køretur giver dig mulighed for at besøge den afrikanske tema underholdningspark Bush Garden i Tampa. I St. Petersborg kan du nyde de snehvide strande omgivet af tårnhøje palmer og det turkise vand i Golfen; besøg Salvador Dali Museum eller det fremragende Florida akvarium. Din destination for de næste to nætter er den charmerende by Sarasota, hvor dit hotel ligger på en strand af den private hvide sandstrand.
 211 Km

DAG 6
SARASOTA - KEY LARGO
Key Largo er den første og største ø i Florida Keys. Key Largo er hjemsted for to statsparker, en nationalpark og et nationalt havreservat. Dens rige historie, tropiske hårdttræer, snoede åer og fantastiske koralformationer inspirerede et levende samfund af kunstnere, som viser deres arbejde i lokale gallerier. Vi anbefaler en tur til John Pennekamp Coral State Park, Amerikas første undersøiske park.
435 Km

DAG 7 – 8
KEY LARGO - KEY WEST
På vej til Key West opleves de store græsprærier, dybe mangrove sumpe og subtropiske jungler  i Everglades. Key West er en by med fascinerende kontraster. Spadser på de palmerede gader og opdag peberkage palæer, tin-tagede conch huse og Ernest Hemingways hjem, og derefter kan du tilslutte dig Sunset Celebration på Mallory Dock.
157 Km

DAG 9  - 11
KEY WEST - MIAMI BEACH
Før du vender tilbage til fastlandet, har du mere tid til at udforske flere af Florida Keys, mens du kører tilbage over Overseas Highway. Du har tre dage til at udforske Miami Beach, legepladsen for de rige og berømte. Nyd Art Deco landskaber i Miami Beach, de overdådige middelhavsfremstillingssteder af Coral Gables og de udendørs markeder, butikker og restauranter i Little Havana.
266 Km

DAG 12 – 13
MIAMI BEACH - COCOA BEACH
Rejs langs kysten gennem mange udvej samfund til Cocoa Beach i hjertet af Space Coast. Cape Canaveral-området har mange forskellige attraktioner: en astronaut hall of fame, en rumlejr, miles af uberørte nationale kyster og dyreliv tilflugtssteder og Kennedy Space Center, lancerings- og landingsstedet for rumfærgerne. Tilbring 2 overnatninger på den smukke Cocoa Beach.
440 Km

DAG 14
COCOA BEACH – ORLANDO

Din Afslappede Florida ferie slutter med kørsel tilbage til Orlando.
82 Km

 

Porgram for Sunsational Florida

DAG 1 – 2
ANKOMST I MIAMI
Ankomst i Miami Beach, hvor du vil have to dage til at udforske legepladsen for de rige og berømte. Nyd Art Deco landskaber i Miami Beach, udendørs markeder, butikker og restauranter i Little Havana eller de overdådige middelhavsfremstillingssteder af Coral Gables.

DAG 3
MIAMI - COCOA BEACH
På vej til Cocoa Beach kan du besøge feriestedet Palm Beach, der er etableret som et resort af Henry Morrison Flagler grundlægger af Standard Oil. Besøg The Breakers Hotel bygget af Flagler i 1896 og opført på National Register of Historical Places. Gå  fra  Cocoa Beach til  molen for at nyde restauranter, barer, gavebutikker og gratis levende musikalsk underholdning.
322 Km

DAG 4  - 5
COCOA BEACH - ST. AUGUSTINE
Rejs langs Floridas Gold Coast til spansk-koloniale St. Augustine, den ældste permanente europæiske by i USA. St. Augustine er kendt for mere end sine smukke strande, gode shoppingmuligheder og god spisning. Historien kommer til live i røde mursten, der fører til århundreder gamle kirker,  forter, hvor soldater stadig går på grunden og på hestevogne, der tager dig på en tur tilbage i tiden.
207 Km

DAG 6 -  7
ST. AUGUSTINE - ST. PETERSBURG
Byen St. Petersburg  Beach er et ø samfund med mil af uberørte, hvide sandstrande, klare farvande og solskin. Der er en overflod af rekreative muligheder, kunstgallerier, restauranter og shopping i områder. Besøg det berømte Salvador Dali Museum, prisvindende Fort De Soto Park og St. Petersburg Pier.
351 Km

DAG 8
ST. PETERSBURG – NAPLES
I dag vil du krydse Tampa Bay på den spektakulære Sunshine Skyway. Fortsæt syd gennem den smukke Longboat Key og den charmerende by Sarasota, hjemsted for den berømte Ringling Brothers Circus, til Naples, som tilbyder uberørte strande, trendy butikker, kunstgallerier og hyggelige restauranter.  
240 Km

DAG 9 – 10
NAPLES - KEY WEST
I dag oplever du  US Overseas Highway 1, der forbinder de 120 kilometer lange Florida Keys til fastlandet Florida. På vej til Key West opdages de store græsprærier,  dybe mangrove sumpe og subtropiske jungler i Everglades. Key West er en by med fascinerende kontraster. Spadsere langs de palmerede gader og opdag peberkage palæer, tin-tagede conch huse og Ernest Hemingways hjem, og derefter  kan du tilslutte dig  Sunset Celebration på Mallory Dock. Nyd 2 nætter i Key West.
384 Km

DAG 11
KEY WEST – MIAMI
I dag kører du fra Key West til Key Largo på Overseas Highway. Din Sunsational Florida-ferie slutter ved din tilbagevenden til Miami. Planlæg ikke fly fra Miami International Airport tidligere end kl. 14.00.
256 Km

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud