Rejser til Thailand

Thailand er beliggende i det sydøstlige Asien og opdelt i to geografiske områder: fastlandet i nord og en mindre halvø i syd. Det thailandske landskab rummer uendeligt mange fantastiske naturområder; lige fra bjerge og frodige dale i nord, til rismarker og landbrugsjord nær Bangkok samt eventyrlige sandstrande i syd. Thailand er placeret i den tropiske monsunzone og tilbyder et lækkert tropisk klima med temperaturer mellem 24 og 38 grader.

Thailand er et populært rejsemål og med sine smukke, hvide bounty strande samt turkisblå vand, vidunderlige natur og venlige befolkning, er det ikke så underligt. Mød imødekommende mennesker, smag inspirerende mad og oplev sandstrande, der ligner et hjørne af paradis. Gå på opdagelse i gadekøkkenerne, udforsk junglen eller nyd den friske luft i bjergene.

Vi tilbyder ferierejser og langtidsferie i Thailand til dig, der gerne vil udforske ”Smilets Land” på egen hånd. Bestil et rejsetilbud og lad os lave en skræddersyet rejse helt efter jeres behov.

 

Østens skønne rejsemål

Er du lige så begejstret for Østens rejsemål, som vi er? Så kan vores ferierejser til Vietnam og Bali måske også give inspiration til en fremtidig rejse. Oplevelser er der nok af, så drøm dig bare væk til sol, varme, palmer og smukke strande.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud