Thailand på egen hånd

Rejs på egen hånd til Thailand

Fra DKK 9.750,-

Rejseforslag: pris pr. pers. ved 2 pers. i delt dobbeltværelse. Varighed: 14 dage

Rejseforslag til Thailand

  • Fly Aalborg - Amsterdam - Bangkok t/r
  • Transfer Bangkok lufthavn - hotel t/r
  • 2 nætter i superior værelse inkl. morgenmad
  • Halvdagstur i Bangkok til Grand Placa og sejltur på kanalerne inkl. transfer (læs mere under "Seværdigheder")
  • Fly Bangkok - Koh Samui t/r
  • Transfer Koh Samui lufthavn - hotel t/r
  • 10 nætter i superior værelse inkl. morgenmad

Thailand er ofte omtalt som Smilets Land eller Østens Perle. Og med god grund. Her bliver du mødt af varme og hjertelighed fra det thailandske folk, og muligheden for den perfekte ferierejse er stor.

Besøg Bangkok, som er en af verdens hurtigst voksende byer og oplev de mange templer. En anbefaling er også en sejltur på klongerne, der er Bangkoks berømte kanalsystemer. Et besøg i Bangkok er ikke komplet uden at have smagt byens verdensberømte gadekøkken. I Chinatown kan I spise sammen med de lokale i et af de mange gadekøkkener, der ligger side om side i denne til tider hektiske bydel.

Et besøg i Nordthailand er også en kæmpe oplevelse og en spændende kontrast til storbyen Bangkok. Her mødes I af imponerende bjerglandskaber, frodig uberørt natur, Mekongfloden og gæstfrie stammefolk.
Chiang Mai er Thailands næststørste by og kendt for sine mange templer. En nærmest uundgåelig attraktion er Doi Suthep templet, der ligger højt hævet over byen. Derudover skal natmarkedet opleves. Her findes alt hvad hjertet begærer af blandt andet lokalt forarbejdet træhåndværk og smykker.

Det sydlige Thailand inviterer til ferie ved fantastiske strande både på fastlandet og øerne, hvor det azurblå vand tiltrækker mange rejsende. Blandt de mest populære områder kan nævnes Krabi, Phuket, Khao Lak og Koh Samui, der ligger op til ren afslapning på de smukke strande, hvor batterierne kan lades helt op i de flotteste omgivelser.

På rejser til Thailand er der rig mulighed for aktiviteter og oplevelser. Brug tiden på jeepsafari, oplev de imponerende elefanter, tag på ø-rundtur, nyd en thaimassage, prøv rivercruise eller en cykeltur i lokalområdet. For de mere eventyrlystne, byder det smukke land også på surfing, riverafting og dykning i et frodigt hav fyldt med plante- og dyreliv så som koraler, fisk, havskildpadder, hajer og rokker.

 

Bestil et rejsetilbud

Lad os arrangere hele turen for dig med flybilletter, transfers og frit valg mellem et hotelværelse, bungalow på resort eller en fuldt udstyret privat lejlighed.

Dagene er dine til at slappe af eller tage på ud­flugter i området, men vi er meget gerne behjælpelige med at booke turene eller bare give gode forslag.

Den mest populære destination lige nu er Hua Hin, men det er dig, der bestemmer, hvor i Thailand du gerne vil være. Thailand har så mange dejlige steder at vælge imellem, så fortæl os om det skal være Koh Chang, Koh Samet, Phuket, Hua Hin eller et helt andet sted, og vi laver et godt tilbud på din næste ferierejse til Thailand.

Uanset om I ønsker at rejse en uge eller en måned, sidder vi klar til at hjælpe med at sammensætte jeres næste rejse til Thailand.

Send os en forespørgsel på din næste rejse til Thailand via den gule knap ovenfor eller send os en mail. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 98 42 78 00 

 

 

 

 

Vi har her lavet en liste over nogle af de mange ting I kan opleve på en ferie til Thailand.

Maden

Tag på en smagsrejse i det thailandske køkken, der især er kendt for sine mange sanseoplevelser af krydderier, lige fra chili og karry til friske krydderurter som koriander og citrongræs. Thailandsk mad er desuden kendetegnet ved sin enkelthed og består hovedsageligt af ris, fisk, kylling og friske grøntsager.

 

Kulturen og religion

Når I ankommer på jeres rejse til Thailand, vil I blive mødt af lokal musik, smukke Buddha-statuer og orangeklædte munke. I Thailand taler den største del af lokalbefolkningen thai og er buddhister. Den thailandske kultur er stærkt præget af buddhismen, hvilket symboliseres i de mange smukke templer og kunstnerisk udsmykkede bygninger i hele landet.

 

Snorkel- eller dykkertur

Thailands helt azurblå hav er det helt perfekte sted til at nyde synet af det fantastiske dyreliv, der gemmer sig under havet overflade. Du kan enten vælge at ligge og flyde i havoverfladen på en snorkeltur eller bevæge dig længere ned i vandet på en dykkertur. På din dykker- eller snorkeltur vil du kunne se flotte farverige fisk, havskildpadder og koralrev. På din dykkertur kan du endda være heldig at opleve djævlerokker eller hvalhajer.

 

Grand Palace og sejltur på kanalerne (inkluderet i rejseforslaget)

Grand Palace består af mange forskellige bygninger, gårde, templer, haver og endda et miniaturebjerg. Noget af det mest iøjnefaldende er den store Buddha, der er hugget ud af ét stort stykke af stentypen, jade. 

Bangkoks kanaler - klongerne - har gjort byen kendt som "Østens Venedig". Kanalerne bruges af de lokale som en transportvej, så her transporteres blandet andet ris på små både. Oplev en sejltur på kanalerne, som fører jer forbi lokale hjem og smukke templer. 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud