Thailand

Rejs på egen hånd til Thailand

Har du en drøm om at forkorte den kolde vinter og slippe for kulden, så har vi et rejsetilbud, der kan realisere din drøm.

Lad os arrangere hele turen for dig med flybilletter, transfers og frit valg mellem et hotelværelse, bungalow på resort eller en fuldt udstyret privat lejlighed.

Dagene er dine egne til at slappe af eller tage på ud­flugter i området, men vi er meget gerne behjælpelige med at booke turene eller bare give gode forslag.

Den mest populære destination lige nu er Hua Hin, men det er dig, der bestemmer, hvor i Thailand du gerne vil være. Thailand har så mange dejlige steder at vælge imellem, så fortæl os om det skal være Koh Chang, Koh Samet, Phuket, Hua Hin eller et helt andet sted, og vi laver et godt tilbud til dig.

Smilets Land

Thailand er ofte omtalt som Smilets Land eller Østens Perle. Og med god grund. Her bliver du mødt af varme og hjertelighed fra det thailandske folk, og muligheden for den perfekte rejse er stor.

Besøg Bangkok, som er en af verdens hurtigst voksende byer, og oplev de mange templer samt en sejltur på klongerne, som er Bangkoks berømte kanalsystemer. Et besøg i Bangkok er ikke komplet uden at have smagt byens verdensberømte gadekøkken. I Chinatown kan I spise sammen med de lokale i et af de mange gadekøkkener, der ligger side om side i denne til tider hektiske bydel.

Et besøg i Nordthailand er også en kæmpe oplevelse og en spændende kontrast til storbyen Bangkok. Her mødes I af imponerende bjerglandskaber, frodig uberørt natur, Mekongfloden og gæstfrie stammefolk.
Chiang Mai er Thailands næststørste by og kendt for sine mange templer. En nærmest uundgåelig attraktion er Doi Suthep templet, der ligger højt hævet over byen. Derudover skal natmarkedet opleves. Her findes alt hvad hjertet begærer af blandt andet lokalt forarbejdet træhåndværk og smykker.

Det sydlige Thailand inviterer på fantastiske strande både på fastlandet og øerne, hvor det azurblå vand tiltrækker mange rejsende. Blandt de mest populære områder kan nævnes Krabi, Phuket, Khao Lak og Koh Samui, der ligger op til ren afslapning på de smukke strande, hvor batterierne kan lades helt op, eller til en snorkel- eller dykkertur, hvor det farverige liv under havets overflade kan opleves.

Få et rejsetilbud

Uanset om I ønsker at rejse en uge eller en måned, sidder vi klar til at hjælpe med at sammensætte jeres næste rejse til Thailand.

Send os en forespørgsel på din næste rejse til Thailand via den gule knap ovenfor eller send os en mail på samson@samson-travel.dk Du er også meget velkommen til at ringe til os på 98 42 78 00 mandag-fredag 08:30-16:00 

 

 

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud