Rejser til Thailand

Thailand er et populært rejsemål og med sine smukke, hvide bounty strande, turkisblå vand, vidunderlige natur og venlige befolkning er det ikke så underligt. Oplev imødekommende mennesker, inspirerende mad og sandstrande, der ligner et hjørne af paradis. Gå på opdagelse i gadekøkkenerne, udforsk junglen eller nyd den friske luft i bjergene.

Vi tilbyder ferierejser og langtidsferie i Thailand til dig, der gerne vil udforske ”Smilets Land” på egen hånd. Bestil et rejsetilbud og lad os lave en skræddersyet rejse helt efter jeres behov,

Pakkerejser og oplevelser i Thailand

Tag med på en af vores ferierejser til Thailand og oplev Hua Hin, Øst Thailand eller Nord Thailand og dynamiske Bangkok i en kombination af oplevelser og/eller badeferie. Vælg en afslappende daseferie på et beach resort - eller tag på oplevelse og besøg templer, lær at tilberede lækker thailandsk mad eller oplev imponerende elefanter. Vores rejser til Thailand går til både Chiang Mai i nord, Koh Chang og Koh Samet i øst, kongebyen Hua Hin, det pulserende og dynamiske Bangkok samt smukke paradisøer i syd.

På rejser til Thailand er der rig mulighed for aktiviteter og oplevelser. Brug tiden på jeepsafari, oplev de imponerende elefanter, tag ø-rundtur, nyd en thaimassage, prøv rivercruise eller en cykeltur i lokalområdet. For de mere eventyr lystne byder det smukke land også på surfing, riverafting og dykning i et frodigt hav fyldt med plante- og dyreliv så som koraler, fisk, havskildpadder, hajer og rokker.

Geografi og klima

Thailand er beliggende i det sydøstlige Asien og opdelt i to geografiske områder: Fastlandet i nord og en mindre halvø i syd. Det thailandske landskab rummer uendeligt mange fantastiske naturområder lige fra bjerge og frodige dale i nord, til rismarker og landbrugsjord nær Bangkok og eventyrlige sandstrande i syd. Thailand er placeret i den tropiske monsunzone og tilbyder et lækkert tropisk klima med temperaturer mellem 24 og 38 grader.

Mad, kultur og religion

Når du ankommer på din rejse til Thailand, vil du blive mødt af lokal musik, smukke Buddha-statuer og orangeklædte munke. I Thailand taler den største del af lokalbefolkningen thai og er buddhister. Den thailandske kultur er stærkt præget af buddhismen, hvilket symboliseres i de mange smukke templer og kunstnerisk udsmykkede bygninger i hele landet. Tag på en smagsrejse i det thailandske køkken, der især er kendt for sine mange sanseoplevelser af krydderier, lige fra chili og karry til friske krydderurter som koriander og citrongræs. Thailandsk mad er desuden kendetegnet ved sin enkelthed og består hovedsagligt af ris, fisk, kylling og friske grøntsager.

Østens skønne rejsemål

Er du lige så begejstret for Østens rejsemål, som vi er? Så kan vores ferierejser til Vietnam og Vest Bali måske også give inspiration til en fremtidig rejse. Oplevelser er der nok af, så drøm dig bare væk til sol, varme, palmer og smukke strande.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud