Rejser til Argentina

Hos Samson Travel kan man selvfølgelig også finde rejser til Argentina. Her er man kommet til det rette sted, hvis man drømmer om en tur til Sydamerika. Vi kan tilbyde lidt forskelligt, hvis rejseformålet er Argentina og vi tilpasser rejsen efter jeres ønsker og behov. Argentina er et kæmpestort land, der er rigt på natur og seværdigheder og man kan trygt stole på os, da vi har stor en stor erfaring med rejser til Argentina

I årene fra ca. 1860 til 1930 var der ikke mindre end 15-18.000 danskere der udvandrede til Argentina. Hovedparten af disse bosatte sig på den flade pampa i den sydlige del af Buenos Aires provinsen, hvor byerne Tandil, Necochea og Tres Arroyos danner yderpunkterne i den trekant, hvor de fleste slog sig ned.

Langt de fleste argentinere med danske rødder er nu fuldt ud assimilerede i det argentinske samfund, men der er stadig mange, der har kontakt med familie i Danmark, og som samles omkring deres danske kulturarv. Fx holdes der stadig gudstjeneste på dansk i Necochea, og i Tres Arroyas har de danske deres egen kirkegård. Prøv vores rejse til Argentina og lær meget mere om landet og dets fantastiske kultur.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud