Det ultimative Sydafrika

Oplev alt fra intensiv safari og det farverige kongedømme Swaziland til storby, vin, golf og 5* eskapisme i bushen. Velkommen til det ultimative Sydafrika!

Man omtaler også ofte Sydafrika som ”hele verden i ét land”. Landet er sammensat af mange forskellige kulturer - deriblandt etniske afrikanere samt europæiske og asiatiske minoriteter - og har ikke mindre end 11 forskellige officielle sprog. Alle taler dog engelsk.

Der findes godt 300 nationalparker og private vildtreservater, hvor Kruger National Park, som dækker et område på størrelse med Jylland - er den mest kendte, og samtidig en af de bedste bestyrede afrikanske nationalparker. Dog skal andre nationalparker som Kgalagadi heller ikke overses. Sydafrika har desuden Afrikas stærkeste økonomi og holdt Afrikas første fodbold-VM i 2010. Så vil du opleve et af verdens smukkeste lande, er Sydafrika et godt bud.

Fantastiske Safari i Sydafrika

I fast samarbejde med Jensens Safaris i over 30 år tilbyder vi skræddersyede individuelle rejser, lige efter dine behov. Ønsker du at opleve fotosafari, natur, kultur, golf, vindistrikter eller fem-stjernet luksus? Alt det findes i Sydafrika, og vi sørger for at tilrettelægge den perfekte individuelle rejse. Med vores erfaring i landet kender vi alle de bedste steder at besøge, for at opnå lige netop dit ønske med rejsen.

Overvej også muligheden for at prøve en af de unikke sydafrikanske transportoplevelser, som at tage en safaricruise, en ballonsafari over Magaliesberg-bjergene eller en unik togrejse igennem den sydafrikanske natur.

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud