Grupperejse til Skotland

Tag med på grupperejse til eventyrlige Skotland

Fra DKK 12.995,-

Pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Varighed: 8 dage

Dato Afrejsested Pris fra DKK
13-09-2020 Aalborg 12.995,-
 • Fly Aalborg - Edinburgh via Amsterdam t/r
 • Transfer lufthavn - hotel t/r
 • 4-stjernet bus rundt i Skotland
 • 2 nætter på 4* MacDonald Holyrood Hotel, Edinburgh
 • 1 nat på 3* Muthu Ben Doran Hotel, Tyndrum
 • 3 nætter på 3* Royal Highland Hotel, Inverness
 • 1 nat på 3* Salutation Hotel, Perth
 • Halvpension
 • Udflugter iflg. program
 • Dansk rejseleder (Anders Bager Eriksen), som er med helt fra Aalborg
 • Enkeltværelse: kr. 2.175,- (begrænset antal)
 • Fly fra Kastrup, Billund og Hamborg*

*På hjemrejsen: hvis afgangen til en af disse lufthavne er tidligere end den øvrige gruppes, kan vi være behjælpelige med anden transport til lufthavnen mod gebyr. 
Kontakt os for mere information.

En rejse til Skotland er som en tidsrejse til film som Harry Potter, Braveheart og Outlander. En verden af oplevelser åbner sig med majestætiske bjerge, der strækker sig mod himlen, legendariske slotte, utallige søer, dale og hyggelige landsbyer, der venter på at blive oplevet. Traditioner holdes i hævd i form af kunsten at lave whisky og highland games, som afholdes i sommermånederne. Her har klaner gennem mange år dystet mod hinanden i discipliner som pælekast, tovtrækning og sækkepibe. Stærke og stolte traditioner, som også i dag samler skotterne. 

Læs mere om programmet for denne grupperejse til Skotland i fanen ovenfor eller læs det detaljerede program her

 

 

Flytider 

Udrejse 13. september 2020: 
Afgang Aalborg kl. 10:10 - ankomst Amsterdam kl. 11:30
Afgang Amsterdam kl. 16:15 - ankomst Edinburgh kl. 16:40

Hjemrejse 20. september 2020: 
Afgang Edinburgh kl. 17:25 - ankomst Amsterdam kl. 19:55 
Afgang Amsterdam kl. 21:10 - ankomst Aalborg kl. 22:30 

Vi gør opmærksom på følgende: 
Turen er ikke for gangbesværede 
Entréer til museer og  sejlture er ikke inkluderet i prisen

Rejsen arrangeres i samarbejde med Historiske Rejser

Dag 1

Ankomst til Edinburgh

I ankommer til Skotland i løbet af eftermiddagen og køres herefter til hotellet, der er centralt beliggende i Edinburgh. Ved ankomst til hotellet er der aftensmad og herefter tid på egen hånd.


Dag 2

Edinburgh

Dagen starter med en byrundtur i Edinburgh. Her kommer I først forbi det skotske parlament, som blev bygget i forlængelse af landets selvstyre. I vil selvfølgelig også komme til at opleve Royal Mile, som strækker sig op til Edinburgh Castle. Undervejs får I mulighed for at se mange af de steder og bygninger, der ligger langs med milen; for eksempel John Knox' fødehjem, Harry Potters café og Old Town. 

For enden af milen findes Edinburgh Castle, som for de interesserede, kan besøges. På slottet er de skotske kronjuveler udstillet.

Eftermiddagen er på egen hånd, hvor I på egen hånd kan opleve den smukke storby.


Dag 3

Falkirk Wheel - Stirling Castle - "Bonnie Bonnie Bansk of Loch Lomond"

Dagen starter først vestpå mod Falkirk, hvor en ny opfindelse indenfor sluser findes, nemlig Falkirk Wheel. Det store maskineri beskrives også som "ingeniørkunst" og er en ret imponerende konstruktion. 

Efter Falkirk Wheel fortsætter I turen mod Stirling Castle. Slottet gemmer på mange historier om sejre, der er blevet vundet netop her. For de interesserede, er der mulighed for at se slottet.

På vej mod Loch Lomond, hvor I skal overnatte, gøres der stop undervejs, så der blandt andet er tid til at stemme i til "Bonnie Bonnie Banks of Loch Lomond".


Dag 4

Glencoe og Glenfinnan - Loch Ness med sejltur

Dagen starter ved den fantastisk smukke dal Glencoe, der er kendt i højlandet for MacDonald-klanens frygtelige skæbne i januar 1692, hvor de blev myrdet. 

Turen fortsætter videre rundt i det flotte landskab med retning vestpå mod Glenfinnan. Stedet her er i nyere tid blevet kendt for Glenfinnan viadukten, hvor Hogwarts Ekspressen i Harry Potter-filmene kører på jernbanen, der snor sig igennem dalen.

Sidst på dagen er der mulighed for at tage med på en sejltur på Skotlands nok mest kendte sø, Loch Ness. Herfra har I den smukkeste udsigt til den grønne natur, der omkranser søen. 


Dag 5

Macbeths Cawdor Castle - Whisky og Cairngorm Mountain

Dagen starter med besøg ved Cawdor Castle, der er kendt fra Shakespeares MacBeth, men også rummer en fantastisk flot have. 

Efter besøg ved slottet besøger i whisky-byen Dufftown, hvor der vil være rundvisning på destilleriet Glenfiddich med efterfølgende smagsprøver.

Eftermiddagen er fri til tid på egen hånd.


Dag 6

Den skotske nordkyst - Northwest 500

Dagens program starter ved den nordlige kyst, hvor bjerge, fjorde, strande og øer dammer rammerne om smukke udsigter, som der gøres stop ved undervejs. Til frokost kommer I til Durness, hvor en nærmest sydlandske strand findes.

Efter frokost fortsætter turen, hvor I blandet andet kommer forbi den danske kunstner Lotte Globes kunstatelier. 
Resten af turen foregår også blandt den smukke natur inden I til aften returnerer til hotellet.


Dag 7

Culloden Moor - Pitlochry

Efter morgenmad går turen mod Culloden Moor, som tidligere var rammen for et større slag. Udover historiefortællingerne er der også tid til at besøge museet og tage en gåtur på slagmarken. 

Sidst på turen gøres der stop i Pitlochry, der var blandt Dronning Victorias yndlingssteder. Her er blandt andet mulighed for at se en laksetrappe på floden Tummel.


Dag 8

Scone Palace - De tre broer over Firth of Forth - Hjemrejse

Dagen starter ud med rundvisning på Scone Palace, som ligger hvor det oprindelige skotske palæ lå engang. 

Inden turen går mod lufthavnen, gøres der stop til udsynet af de tre broer over Firth of Forth, hvor der også vil være tid til et kaffe-stop.

Midt på eftermiddagen går turen atter hjemad mod Danmark.


Der tages forbehold for ændringer i programmet.

MacDonald Holyrood Hotel Edinburgh ★★★

Hotel MacDonald Holyrood ligger i hjertet af den centrale Edinburgh. I kort afstand til butikker, restauranter og historiske seværdigheder. 
Alle værelser har wifi, fladskærms tv, faciliteter til at lave te og kaffe samt eget badeværelse med toilet, brus/bad og føntørrer.

Adresse: 81 Holyrood Road, Edinburgh

Muthu Ben Doran Hotel, Tyndrum ★★

Hotel Muthu Ben Doran er smukt beliggende i udkanten af Loch Lomond National Park med udsigt til landlige omgivelser og de flotteste bjerge. 
Alle værelser har wifi, fladskærms tv, faciliteter til at lave te og kaffe samt eget badeværelse med toilet, bruser/bad og føntørrer og toilet artikler

Adresse: Tyndrum, Skotske Højland

Royal Highland Hotel, Inverness ★★

Hotel Royal Highland – det fine historiske hotel er særdeles centralt beliggende. I kort afstand til butikker, restauranter og seværdigheder. 
Alle værelser har wifi, fladskærms tv, faciliteter til at lave te/kaffe, føntørrer  samt eget badeværelse med toilet og brus/bad.

Adresse: Station Square, Academy Street Inverness

Hotel Salutation, Perth ★★

Hotel Salutation er fint beliggende i hjertet af det historiske Perth. Det har som et af de ældste hoteller i Skotland, budt gæster velkommen siden 1699. 
Alle klassiske værelser har wifi, fladskærms tv, faciliteter til at lave kaffe og te, føntørrer samt eget badværelser med toilet, brus og eller bad.

Adresse: 34 South Street Perth

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud