London

Oplev storbyen London på egen hånd

London den spændende britiske hovedstad, hvor pubberne fylder godt i gadelivet, men små butikker, serværdigheder og markeder er der også plads tid. London har manger serværdigheder der er værd at se, men det er også værd at tage sig tid til at gå ind og se en musical eller et teaterstykke - kort sagt en storbyferie for alle aldre. 

 

Afrejse:

fra Aalborg

fra Billund 

fra København

London - Travelodge Kings Cross Royal Scot ★★+
Travelodge er den hurtigst voksende budget-hotelkæde i landet med mere end 470 hoteller over hele Storbritannien, herunder 22 i London centrum. Travelodge hoteller har rummelige, komfortable værelser med ensuite badeværelser, farve-tv og gratis te og kaffe faciliteter. Dybest set, har det alt, du behøver for en god nats søvn! 

Med sin beliggenhed på dørtrinnet af Kings Cross Thameslink og St. Pancras International er Hotel Kings Cross Royal Scot en ideel løsning for jer, der søger indkvartering tæt på alle Londons store faciliteter.

Adresse: 100 Kings Cross Road, London, WC1X 9DT, England

St. Giles London - St. Giles Classic Hotel ★★★

Perfekt beliggenhed ved Oxford Street og Covent Garden
St Giles Hotel ligger lige ved Oxford Street og Tottenham Court i gangafstand til China Town, Theatreland, Covent Garden og Leicester Square.
På hotellet findes morgenmadsrestaurant, kaffeebar, restaurant, bar, konferencemuligheder og hotellets gæster er også velkomne til at anvende svømmebassin og stort motionsrum (mod ekstra gebyr); under hotellet i samme bygning.

Hotelværelserne er udrustede med bad/bruser, direkte telefon, TV, modem, hårtørrer, safety boks og kaffe/tekoger

Adresse: Bedford Avenue, London WC1B 3GH, England

K+K Hotel George ★★★

Unikt for LIVSNYDERE - centralt i Kensington, Earl's Court
I nærheden af dette hotel, der også er egnet til familier, ligger Earl's Court Exhibition Centre, Kensington High Street og Riverside Studios.

Faciliteter: restaurant, bar/lounge, have, sauna og fitnessrum, gratis trådløs internetadgang, forretningsfaciliteter og limousine- eller luksusbilservice. Gratis morgenmad. Værelserne har udsigt over byen og haven, aircondition, safety boks, minibar, egyptiske bomuldslagner, dundyner og premium-sengetøj. Gratis kablet og trådløse internetforbindelse, fladskærms-sat-tv og gratis filmkanaler. Badeværelse med kombi. bruser/badekar med håndbruser og hårtørrer.

Adresse: 1-15 Templeton Place, London SW5 9NB, England

Ambassadors Bloomsbury ★★★

I centrum af London, kun nogle minutters gang fra Euston og Russell Square.
Det 4 stjernede Ambassadors Bloomsbury ligger i centrum af London, tæt ved tunnelbanerne Euston og Russell Square. På hotellet findes restaurant, bar og møde/konferencelokale.

Hotelværelserne har bad/bruser, aircondition/varme, hårtørrer, skrivebord, telefon internet, TV og pengeskab.

Adresse: 12 Upper Woburn Place, London WC1H OHX, England

Tavistock Hotel ★★
Tavistock Hotel har udsigt over Tavistock Square, som er dækket af træer, 100 meter fra Russell Square, tæt ved Euton, St. Pancras og Kings Cross stationer med lokal transport til indkøbscentre, teatre og centrum af London. Hotellet ligger i gåafstand til British Museum, Covent Garden, Oxford Street og University College London. Dette enkle 2-stjernede hotel har en fin Art Deco indgang, reception, portier, restaurant, bar og konferencemuligheder. Her findes parkeringsmuligheder 5 minutters gang fra hotellet (mod afgift) og Bloomsbury Bowling fra 1950-erne ligger lige under Tavistock Hotel. 

Hotelværelserne er udrustede med badeværelse, sat-TV, radio og kaffe/tekoger. Safety boks i receptionen (mod afgift).

Offentlig transport: Nærmeste undergrundsbane er Russell Square (Piccadilly line).

Adresse: Tavistock Square; Russell Square London WC1H 9EU, England

Bedford Hotel ★★

I nærheden af British Museum, Covent Garden, Oxford Street og The City.
Hotel Bedford ligger centralt i Bloomsbury-området, tæt ved Covent Garden, Oxford Street, Soho, The City og British Museum. Et 3 stjernet hotel med reception, opholdsstue med bar, restaurant og parkering (mod afgift).

Alle værelser er udrustede med badeværelse/bruser, kaffe/tebakke, telefon og kabel/satellit-TV.

Adresse: 83 Southampton Row, WC1B 4HD London, England

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud