Madrid - den oversete storby i Spanien

Fra DKK 2.575,-

Rejseforslag: pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Varighed: 4 dage

Rejseforslag til Madrid

  • Fly Aalborg - Madrid med mellemlanding t/r
  • Overnatning på 3-stjernet centralt hotel
  • 2 dages pas til hop-on/off bus

Oplev Madrid på egen hånd 

Oplev Madrids historiske centrum til fods og besøg Puerta del Sol, pladsen hvor Madrids indbyggere samles, når der skal festes eller demonstreres. Det er også her, man finder ”nulpunktet”, flisen i fortovet, hvorfra afstanden til alle Spaniens vigtigste byer måles. Tæt på Puerta del Sol finder du gaderne Gran Via og Princesa med gode shopping muligheder med lækre sko og tøjbutikker. Hvis du ønsker at shoppe i de dyrere og mere eksklusive butikker, skal du dog finde Calle Serano.

Hvis du er mere til at se nogle af Madrids mange seværdigheder, kan du besøge den stemningsfulde Plaza Mayor, én af Spaniens smukkeste pladser, hvor der i gamle dage var marked, karneval, forelæsninger, tyrefægtning, henrettelser og meget mere. Du kan også vælge at besøge Madrids rådhus, som er indrettet i et gammelt rigmandspalads, samt Plaza del Oriente, som blev anlagt under Napoleons besættelse af Spanien for 200 år siden. Her er der mulighed for at besøge Palacio Real, et af Europas smukkeste kongepaladser.

Vi anbefaler også en sightseeingtur med bus rundt i Madrid, hvor du blandt andet vil kunne se Plaza España med statuen af Cervantes, Gran Vía med art nouveau arkitektur og de mange biografer og teatre. Du kan også vælge at besøge Plaza Cibeles med springvandet, hvor Real Madrids mange tilhængere fejrer deres sejre, og den flotte boulevard, La Castellana, som er den spanske hovedstads længste gade. Her ligger blandt andet Stadion Bernabeu, som er den kongelige fodboldklub Real Madrids hjemmebane. Lad også turen gå forbi Madrids gamle banegård, Atocha, som blev kendt i hele verden i forbindelse med det store terrorangreb den 11. marts 2004 og som nu er restaureret. 

 

Få et rejsetilbud

Madrid er en skøn by, som kun kan anbefales at besøge. Ovenfor har vi lavet et rejseforslag på 4 dages ferie til storbyen. Vi kan også sammensætte en rejse til storbyen helt efter jeres ønsker til varighed, hotel, oplevelser og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende rejsetilbud og lad os tage en snak om jeres næste ferie til Madrid. 

I storbyen Madrid finder du mange smukke bygninger og flotte grønne parker. Vi har her fundet nogle af de ting, vi synes, du skal opleve i Madrid.


Det kongelige palads i Madrid

Dette er det største palads i Europa og et af de største i verden. Paladset er utrolig smukt på afstand, men det er bestemt også pengene værd, hvis du vælger at betale for at komme helt tæt på og komme indenfor i paladset. Det kongelige palads har intet mindre end 2800 værelser, men det er dog kun få af værelserne, du kan få lov til at se - til gengæld er det nogle af de smukkeste værelser, du kommer til at se. Paladset er smukt udsmykket med forskellige kunstværker og sjældne våben, som fuldender besøget ved denne gamle bygning.


Catedral de Sta Maria la Real de la Almudena

Tæt på det kongelige palads finder du Catedral de Sta Maria la Real de la Almudena, også kendt som Catedral la Almudena. Denne smukke katedral er særdeles kendt for de mange statuer, der står flot udstillet. Når du træder indenfor i den smukke Katedral, vil du blandt andet kunne se mønstrede og farvestrålende glaspartier.


Parque del Buen Retiro

Inde midt i Madrid finder du Parque del Buen Retiro, som er en kæmpe park. Parken er perfekt, hvis du trænger til en pause fra bylivet og ønsker at slappe af i flotte grønne omgivelser. I parken vil du også kunne se flotte skulpturer og springvand. Det er også muligt at leje en lille båd og sejle rundt på søen i parken.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud