Madrid

Kulturel storbyferie i den spanske hovedstad

Madrid er Europas ”oversete” storby, der ofte bliver overset til fordel for blandt andet Barcelona, men Madrid har også utroligt meget at byde på. I Madrid finder du mange gode shopping muligheder, masser af kunst og kulturoplevelser og ikke mindst et stort udvalg af lækker mad og drikke. I Spanien er de særdeles godt kendt for deres tapas, og i Madrid finder du små hyggelige tapas restauranter i stort set hele byen. På alle typiske spanske barer får man endda som regel en lille gratis tapa, når man køber et glas øl eller vin.

Hvis du bare er en lille smule fodboldinteresseret, finder du også Santiago Bernabéu Stadium, som er en af de største turistattraktioner i Madrid og et af de mest berømte fodboldstadioner i verden. Santiago Bernabéu Stadium er også hjemmebanen for fodboldholdet Real Madrid. Du kan måske være heldig at se en kamp, mens du er i byen, og ellers er det bestemt også værd at se Santiago Bernabéu Stadiums på en rundvisning, når spillerne ikke er på banen.

Selvom ikke mange danskere har været i Madrid, bliver alle dog positivt overraskede, når de kommer dertil og ser, hvor meget byen har at byde på. Madrid er en meget glad og åben by med flotte pladser, grønne parker og gode madoplevelser. 

Tag på et spændende storbyophold i den spanske hovedstad, som ikke mindst er et slaraffenland for alle kunstinteresserede med sine 75 museer, hvoraf de tre vigtige er El Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud