Fuerteventura, Gran Canaria og Tenerife

Rejs på ferie til De Kanariske Øer og oplev Fuerteventuras lange sandstrande, Gran Canarias vilde landskab eller Tenerifes højeste punkt, Teide. 

Læs mere om rejsemålene og rejserne herunder og lad dig inspirere til din næste rejse til De Kanariske Øer.

Fuerteventura

De kilometerlange gyldne sandstrande, imponerende klitter og frodige plantager med dadler, figner og aloe vera kalder fra de sydlige breddegrader. Midt mellem Afrikas vestkyst og Gran Canaria ligger den næststørste af de Kanariske Øer - Fuerteventura, som trods sin størrelse og skønhed er en af de mere rolige og fremstår mere uspoleret i forhold til sine naboøer.

På øens nordlige spids finder man byen Corralejo, oprindeligt en lille fiskerby, som med tiden er vokset sig til en turistby med hoteller, butikker, restauranter og barer, koncentreret omkring hovedgaden Generalisimo Franco s/n. Fra havnen går dagligt færger til Lanzarote og til naturreservatet på øen Los Lobos og lidt syd for byen finder I nationalparken Las Dunas - det 30 km2 store populære turistområde, som næsten ligner Saharaørkenen.

Cirka 20 minutters kørsel fra lufthavnen finder I én af øens mest travle feriebyer, Caleta de Fuste, bl.a. kendt for sin hesteskoformede strand med det fineste importerede sand. Byen er desuden meget populær blandt golfspillere, da to af øens golfbaner her ligger side om side. Hyggeligt byliv med restauranter, butikker og små barer.


Gran Canaria

Gran Canaria tiltrækker hvert år mange danskere, og det er ikke uden grund. Øen har simpelthen alt, hvad hjertet kan begære. Geografisk er Gran Canaria afrikansk, politisk er den spansk og kulturelt en fin blanding af begge.

Her er sommer året rundt, over 60 kilometer sandstrande med smukke strandpromenader, masser af restauranter og forlystelser, og er du til naturoplevelser, kan du med fordel udforske f.eks. de forskellige naturreservater og endda se hvaler og delfiner i deres naturlige omgivelser.

Kort sagt: Øen danner de perfekte rammer for en vellykket ferie!


Tenerife

De Kanariske Øer har altid tiltrukket os danskere med sine skønne strande og solsikre klima, og der er meget at opleve. Populære Tenerife byder på en skøn pallette af vulkaniserede landskaber, tropiske strande med sand fra Sahara, afslappede badebyer og livlig storbystemning.

Tenerife er den største af de i alt 7 Kanariske Øer og er, ligesom de øvrige øer, bestående af vulkansk oprindelse. Pico del Teide, verdens 3. største vulkan, er da også det første, man får øje på, når man nærmer sig med fly.

Los Cristianos, som ligger vest for sydøens lufthavn (Reina Sofía), er et af de mest populære og travle feriesteder. Strandene er smukke, og her er en havn, hvorfra man kan tage på udflugter i både med glasbund, dykkerture, fisketure og færge til naboøen, La Gomera. Altså et dette et meget populært valg til en spændende dagsudflugt, mens mange feriegæster indlogerer sig i roligere omkringliggende ferieområder.

I kystbyen Callao Salvaje, også på Tenerifes sydkyst, er der rig mulighed for at kombinere afslapning med diverse aktiviteter og spændende udflugter i den skønne natur. Via hovedvejen kommer du bl.a. nemt nordpå til Teide og 10 min. i sydlig retning finder du Playa de las Americas med det store udbud af forlystelser og strande.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud