Tenerife

Langtidsferie på Tenerife

Få skræddersyet en langtidsferie efter jeres ønsker

Tenerife har altid tiltrukket os danskere med sine skønne strande og solsikre klima, og der er meget at opleve. Populære Tenerife byder på en skøn pallette af vulkaniserede landskaber, tropiske strande med sand fra Sahara, afslappede badebyer og livlig storbystemning.

 

Har du brug for inspiration? Se andre langtidsferier her

Playazul ★+

Beliggende i centrum af Playa de las Americas, 400 m fra stranden.

Hotellet er omgivet af restauranter, barer og butikker og er beliggende i centrum af Playa de Las Americas. Playazul består af 3 bygninger og kun hovedbygningen har en elevator.

Lejlighederne har badeværelse, kombineret stue/alrum med sovesofa, tekøkken med køleskab, komfur og el-ovn, telefon, tv (mod gebyr), pengeskab (mod gebyr) og balkon/terrasse.

Faciliteter og tjenester inkluderer 24-timers reception, lounge, bar, pool-område med swimmingpool med børnebassin og stor solterrasse med liggestole og en pool-/snackbar, billard og internet faciliteter (mod gebyr).

Bemærk! Et refunderbart depositum betales ved ankomsten på ca. 100 € per lejlighed.

Adresse: Avda. Arg. Gomez Cuesta 6, 38006 Playa de Las Americas

Castle Harbour  - Los Cristianos

Lejlighedskomplekset Castle Harbour er beliggende i den øvre del af Los Cristianos, 1,5 km fra centrum og tæt på restauranter, barer og supermarkeder. Faciliteterne omfatter swimmingpool med børnebassin, 24-timers reception, bar og restaurant samt flg mod tillæg: WiFi i fællesområder, safety boks samt liggestole. Lejlighederne er indrettet med badeværelse m/brus, køkkenniche, balkon, tv og loftventilator. Rengøring og udskiftning af håndklæder sker 3 dage om ugen.
Studiolejl./lejl. med 1 soveværelse har sovesofa til den 3./4. person. Lejligheder med 2 sovevær. har sovesofa til den 5./6. person.

Adresse: Avda. San Francisco 12 - 38600 Los Cristianos, Tenerife

Callao Garden All Inclusive

Callao Garden er et stort kompleks, beliggende 900 meter fra stranden og 100 meter fra centrum i Callao Salvaje, med over 200 lejligheder i 3 etager. Komplekset har 4 swimmingpools, restaurant, snackbar, lille supermarked, internet-adgang samt forskellige sportsbaner - bl.a. tennis, squash og minigolf.

Nydelige standard-lejligheder, alle med køkkenniche med køleskab og kaffemaskine, balkon, telefon, tv, hårtørrer og safety boks (mod tillæg). Opholdet er med All Inclusive.

Adresse: Avda. El Jable, 39- Adeje Callao Salvaje, Tenerife, Spanien 

Gran Hotel Turquesa Playa ★★

Det 4* Gran Hotel Turquesa Playa er bygget i 1996 og beliggende blot 1 km fra Puerto de la Cruz, en af Kanarieøernes vigtigste feriebyer og 100 meter fra den vulkanske sandstrand ’Playa Jardín’.

Hotellet er udstyret med elevatorer med direkte adgang til øverste etage, som byder på en betagende smuk udsigt over byen.  Øvrige faciliteter tæller bl.a. 4 swimmingpools, restauranter, bar, 24-timers reception, supermarked, minigolf, tennis, motionsrum samt underholdning.

Dobbeltværelser med køleskab samt alle moderne faciliteter. Safety boks mod tillæg.

Adresse: Antonio Ruiz Alvarez s/n, 38400 Puerto de la Cruz, Tenerife, Spanien

Paradise Park Fun Livestyle Hotel ★★

Lækkert 4 stjernet resort, der byder på flere poolområder inddelt i familiepools og pools kun for voksne.

Der er 2 restauranter på hotellet og mulighed for tilkøb af All Inclusive. Du bor i gåafstand til den skønne strandpromenade, der går helt til Tenerifes anden store ferieby, Playa de Las Americas.

Adresse: Urbanización Oasis Del Sur, S/N - 38650 - Los Cristianos, Los Cristianos 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud