Tenerife

Fra DKK 5.450,-

Rejseforslag: pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Varighed: 8 dage

Rejseforslag til Tenerife

  • Fly Aalborg - Tenerife med mellemlanding t/r
  • Overnatning i lejlighed på 3-stjernet hotel
  • Sejltur i katamaran (4 timer)

Tenerife - den største kanariske ø

De Kanariske Øer har altid tiltrukket os danskere med sine skønne strande og solsikre klima, og der er meget at opleve. Populære Tenerife byder på en skøn pallette af vulkaniserede landskaber, tropiske strande med sand fra Sahara, afslappede badebyer og livlig storbystemning.

 

Her findes noget for enhver smag

Tenerife er den største af de i alt 7 Kanariske Øer og er, ligesom de øvrige øer, bestående af vulkansk oprindelse. Pico del Teide, verdens 3. største vulkan, er da også noget af det første, du får øje på, når du nærmer dig øen.

Los Cristianos, som ligger vest for sydøens lufthavn (Reina Sofía), er et af de mest populære og travle feriesteder. Strandene er smukke og fra havnen kan du tage på udflugter i både med glasbund, tage på dykker- eller fisketure samt benytte færgen til naboøen La Gomera. Altså er dette et meget populært valg til en spændende dagsudflugt, mens andre feriegæster indlogerer sig i roligere omkringliggende ferieområder.

I kystbyen Callao Salvaje, også på Tenerifes sydkyst, er der rig mulighed for at kombinere afslapning med diverse aktiviteter og spændende udflugter i den skønne natur. Via hovedvejen kommer du bl.a. nemt nordpå til Teide og 10 min. i sydlig retning finder du Playa de las Americas med det store udbud af forlystelser og strande.

 

Rejseforslag med sejltur

Vi har lavet et rejseforslag på en uges ferie til Tenerife, hvor der blandt andet er inkluderet en sejltur med katamaranen Freebird. På turen er der stor sandsynlighed for at se vilde delfiner, som leger i vandet langs båden. Er I ekstra heldige, kan I også se hvaler i deres naturlige omgivelser. 

Udover sejlturen findes der mange andre udflugtsmuligheder og seværdigheder på øen. Læs om nogle af seværdighederne i fanen herover eller kontakt os for flere forslag til spændende oplevelser.

Teide Nationalpark

I Teide Nationalpark vil du kunne se et fantastisk vulkanlandsskab med vulkaner og krater, der er skabt af lavastrømmene. Du finder bl.a. Spaniens højeste bjerg, vulkanen Teide, der er beliggende 3718 meter over havets overflade. Man kan tage en svævebane op på toppen af Teidebjerget, hvor du vil kunne se en fantastisk udsigt udover Teide Nationalpark. For at komme helt op på det allerhøjeste punkt af Teide, kræver det en tilladelse, men der er også en helt fantastisk udsigt der hvor svævebanen stopper, som du ikke behøver have en speciel tilladelse til for at besøge.

På toppen af Teide kan det godt være meget koldt så det er en god ide at huske en varm trøje.

Hval- og delfinsafari

Med 21 forskellige arter af delfiner og hvaler i havet omkring Tenerife, er dette et af de bedre steder at tage på udkig efter hvaler og delfiner. På Tenerife er der mulighed for at se hvaler og delfiner hele året rundt. Tenerife er et af de 4 steder i verden, der er vært for en koloni af hvaler, der ikke vandrer, så der skulle gerne være gode muligheder for at få lov til at se enten hvaler eller delfiner - eller begge dele. Selvom Tenerife har en bred vifte af forskellige hvaler og delfiner - som fx de lidt mere sjælden som blåhvalen og spækhuggeren - er der dog størst chance for at se de mere almindelige som grindehvalen og delfinen, hvis man tager på hval- og delfinsafari fra Tenerife.

Siam Park

Siam Park er et kæmpe vandland med thailandsk tema. I parken finder du noget for alle aldre og noget for en hver smag, uanset om du er adrenalinjunkie eller mere til det rolige.

Hvis man kommer til Siam Park med små børn, er The Lost City det perfekte sted. Denne del af Siam Park er specialdesignet til børn og babyer med små rutsjebaner, tårne og broer.

Udover The Lost City finder du også mange andre forskellige områder; både strandområder eller et kæmpe bassin hvor der er verdens største kunstige bølger på op til 3 meter.

Hvis vilde rutsjebaner er lige dig, så er der masser af dem i Siam Park. Du finder bl.a. Tower of Power som er lige noget for adrenalinjunkien. Rutsjebanen går næsten lodret nedad og du kan komme op på en max hastighed på 80 km/t. Som en del af rutsjebanen, kommer du endda også forbi et bassin fyldt med fisk og hajer.

Hvis du derimod er til de lidt mere rolige forlystelser, så er der også masser af det. Hvis det skal gå helt langsomt, er der fx Mai Thai River, hvor du flyder i en badering og bevæger dig langsomt igennem parken. På din tur vil du også flyde igennem en tunnel under det store akvarium fyldt med fisk.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud