Gran Canaria

Fra DKK 4.690,-

Rejseforslag: pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Varighed: 8 dage

Rejseforslag til Gran Canaria

  • Fly Aalborg - Gran Canaria med mellemlanding t/r
  • Overnatning i lejlighed på 4-stjernet hotel
  • Endagsudflugt rundt på øen

Ferie under varmere himmelstrøg

Gran Canaria tiltrækker hvert år mange danskere og det er ikke uden grund. Øen har alt, hvad hjertet begærer. Geografisk er Gran Canaria afrikansk, politisk er den spansk og kulturelt en fin blanding af begge. 

Til trods for øens størrelse, kan du opleve alt fra forskellige slags naturfænomener til vulkaner, skove, vandfald, grønne bjerge, palmelunde og flotte slugter på øen. Det er bare med at udforske de mange muligheder.

 

Storby, badning og dyreliv

På Gran Canaria er det muligt at nå alle byer på få timer. Lej en bil og kør for eksempel til storbyen Las Palmas, der rummer utallige historiske minder, eller til de små øde landsbyer, hvor de lokale stadig stopper op, når de ser en turist.

Gran Canaria har over 300 solskinsdage om året, så der er altid et meget behageligt klima. Med over 60 km fine sandstrande, er der god mulighed for at nyde de smukke strandpromenader med masser af restauranter, hvor du kan få servet den lækre spanske tapas, som du kan nyde i solens varme stråler.

Er du mere til naturoplevelser, er der også masser af muligheder for at nyde naturen på Gran Canaria. Du kan f.eks. udforske de forskellige naturreservater eller tage på delfin- og hvalsafari og se hvaler og delfiner i deres naturlige omgivelser. Du kan endda vælge at tage med en af bådene hvor noget af bunden er lavet af glas, så du også har muligheden for at se, hvilke fisk, der gemmer sig under havets overflade.

 

Rejseforslag med udflugt

Ovenfor kan du læse, hvad der er inkluderet i vores rejseforslag til Gran Canaria. Rejseforslaget er blot et eksempel på en ferie, som kan tilpasses helt efter jeres ønsker. 

Inkluderet i rejseforslaget er en udflugt, som er noget anderledes end de typiske turistede udflugter, der findes på øen. Her køres I rundt i mindre busser, som tager jer med forbi smuk natur, imponerende udsigter og ned ad veje, som de store busser ikke har adgang til. Der er blandt andet mulighed for at se Roque Nublo, der er øens næsthøjeste punkt beliggende 1813 m.o.h.

På Gran Canaria finder du mange forskellige oplevelser og seværdigheder, der er værd at opleve. Vi har her fundet nogle få af alle de forskellige muligheder, der er på Gran Canaria.

 

Las Salinas de Agaete

Las Salinas de Agaete er 3 naturlige pools, der er forbundet af lava tunneler. Her kan du bade i ly fra de store bølger fra Atlanterhavet. Disse 3 naturlige pools er beskyttet af store beton søjler, der holder de store bølger væk. De store betonsøjler gør også at Las Salinas de Agaete ligner en slags middelalderlig fæstning.

Imens du bader i Las Salinas de Agaete, vil du også have en helt fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Der er også mange, der vælger at snorkle i Las Salinas de Agaete, hvor du kan se en masse fisk, mens du flyder rundt i det rolige vand.

 

Sanddynerne i Maspalomas

Sanddynerne i Maspalomas er en miniørken på den sydlige del af Gran Canaria. Her vil du kunne se de utrolige bunker af sand, der er i konstant bevægelse. Man kan næsten ikke undgå at tænke på Saharas ørken, når man bevæger sig rundt i Maspalomas sanddyner.

Sanddynerne blev i 1994 erklæret som naturreservat. Du finder også en helt fantastisk sandstrand her og det 65 meter høje fyrtårn, Faro de Maspalomas.

 

Pico de Las Nieves

Dette er Gran Canarias højeste udsigtspunkt på 1949 meter over havet. Det ligger lige i midten af øen, så du har en flot panoramaudsigt herfra. Du vil kunne se det meste af øens flotte landskab med dybe kløfter og vulkanske klippespidser i alle mulige udformninger. Hvis der er klart vejr, kan du også være heldig at kunne se over til fx Lanzarote eller Tenerife.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud