Gran Canaria

Langtidsferie under varmere himmelstrøg

Få skræddersyet en langtidsferie efter jeres ønsker

Gran Canaria har alt, hvad hjertet begærer. Geografisk er Gran Canaria afrikansk, politisk er den spansk, og kulturelt en fin blanding af begge. Man kan opleve mange forskellige slags naturfænomener, vulkaner, skove, vandfald, grønne bjerge, palmelunde og flotte slugter. Alle byer kan nås på få timer, f.eks storbyen Las Palmas, med utallige historiske minder, til små øde landsbyer, hvor de lokale stadig stopper op når man ser en turist. Her er altid et meget behageligt klima, over 60 km fine sandstrande med smukke strandpromenader, masser af restauranter og forlystelser, og er du til naturoplevelser kan du f.eks. udforske de forskellige naturreservater, og endda se hvaler og delfiner i deres naturlige omgivelser.

 

Prisforslag

22 dage på hotel Riosol i Puerto Rico fra kr. 9.095,- pr. pers. 
Inkl. fly fra Aalborg og hotel

Læs mere om Puerto Rico og hotellet i fanerne ovenfor.

Puerto Rico

Puerto Rico er et at de varmeste steder på Gran Canaria, derfor er der mange der vælger, at tage på ferie for at nyde solen netop der. Byen regnes for mere fashionable, grøn og rolig end de fleste andre ferie-steder.  Lidt mere elegant og mindre natteliv og mere sportsliv. Det er især vandsportsgrene, men også en række landsportsgrene. Byen er en af Spaniens sejlsports-mekkaer , men også dybhavsfiskeri er et kendetegn på byen. Mange af byens Apartments og bungalower er bogstavelig talt hamret ind i de rødbrune klipper.

Kort derfra er der anlagt en børnevenlig strand, hvor der ikke er så mange bølger. På den anden side af bjerget i retning mod Mogan findes en ny anlagt strand. Desuden ligger der en Aqua park lige uden for byen, og i bunden af dalen ligget et stort shoppingcenter med alt hvad hjertet begærer.

 

Maspalomas

Maspalomas er næsten vokset sammen med Playa del  Inglés, men man kan sagtens fornemme at området mellem de 2 byer skifter karakter. Maspalomas er et finere alternativ til Playa del Inglés, specielt sydspidsen El Oasis går for at være mere eksklusiv. Der er gjort mere ud af bygningerne, og de er højst på 2 etager. Det er et mere roligt område, og der findes golfbaner og andre sportsfaciliteter i nærheden. Men området kan ikke ”løbe fra” at være et turistområde, da mange gader er opkaldt efter rejsegiganter- eller konger.

Maspalomas er kendt for det fantastiske klitlandskab, som man ikke kan undgå at se. De bølgende klitter blev erklæret naturreservat i 1982, og mange tager hertil for at nyde solen. Udover klitterne findes der også et stykke uspoleret ørken – mini-Sahara.

 

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán er en lille farverig ferieby der er bygget i 1980’erne. Byen går under navnet ”Lille Venedig” grundet arkadebroerne over kanalerne. Husene er malet i typiske middelhavsfarver, hvide vægge og stærkt farvet træværk, desuden er arkitekturen særdeles flot. I de små romantiske gader med caféer og gammeldags gadelygter har biler ingen adgang. Den lille fiskerby ligger ved siden af, med brostensbelagte gader, dog er de små fiskerbåde næsten fortrængt af store lystyachter.

Stranden i Puerto de Mogán er kun 400 meter lang, det er sorte lavasten dog dækket med lyst sand. Hvis man tager en tur nordpå kommer man op gennem den frugtbare Barramco de Mogán, med palmer, avokadotræer m.m. Fortsætter man turen, er det fint at have badetøj med, da man kan bade i bjergsøerne. Kigger man mod bjergene kan man se, at der stadig er folk der bor i grotterne.

Cordial Green Golf Bungalows Apartment ★★★+

Kompleks med bungalow lejligheder beliggende ved siden af Maspalomas Golfbane og klitter. (Kun 2,3 km til strand, 1,2 km til centrum (Maspalomas) og 35 km til lufthavn).

Cordial Green Golf Bungalows ligger ved siden af golfbanen i Maspalomas, et par minutter fra klitterne og indkøbscenter Faro 2, som tilbyder en bred vifte af restauranter, butikker og barer. Faciliteterne inkluderer døgnåben reception, WiFi på offentlige områder, bar og restaurant, udendørs pools (en af dem opvarmet om vinteren), børnepool, solterrasse, have, legeplads. Der er desuden billard (mod betaling), aktivitetsprogram om dagen og lejlighedsvis aftenunderholdning. Lejlighederne er udstyret med loftsventilator, tv, telefon, stue med sovesofa, safeboks (mod betaling), køkken udstyret med brødrister, kaffemaskine og køleskab, balkon / terrasse og badeværelse med badekar / bruser. Lejlighederne rengøres 5 gange om ugen. Bemærk venligst. Nogle af de ovennævnte faciliteter kan være lukket på grund af vejret, sæsonmæssige forhold.

Adresse: Avda. De Tjæreborg s / n, 351 00 Maspalomas - Gran Canaria, Spanien. 

Cordial Mogan Valle Apartment ★★★+

Nyt lejlighedshotel med stort bassinområde i Puerto de Mogan. Stille beliggenhed 650 meter fra stranden og 600 meter fra centrum.

Cordial Mogan Valle er et nybygget lejlighedshotel med et stort fint bassinområde (2 svømmebassiner opvarmede november-marts 22 grader). Børnebassin, solterrasse, tennis, bassinbar, snackbar, underholdningsprogram (nogle aftener), restaurant (buffet og a la carte) samt receptionsservice. Lejlighederne er udrustede med badeværelse/bruser, køkkenkrog (mikrobølgeovn, køleskab, kogeplader og kaffe/tekoger), opholdsstue, spiseplads, telefon, TV, hårtørrer, balkon/terrasse og vifte i loftet. Hotellet ligger i et område med en del trapper og bakker. Aircondition/centralvarme findes ikke. Rengøring 7 dage om ugen (ikke opvask).


Adresse: Avda de Los Marrero 4, 35138 Puerto de Mogan, Gran Canaria, Spain

Carlota Apartment ★★★

Carlota er et stort lejlighedsresort i Puerto Rico. Bortset fra en enestående beliggenhed tilbyder disse lejligheder en god kombination af kvalitet, pris og service. Beliggende 800 m fra centrum af Puerto Rico, 1,5 km fra stranden, 2 km fra Marina i Puerto Rico og 4 km fra Amadores by.

Faciliteterne inkluderer restaurant, bar, pool og børnepool. Lejlighederne har badeværelse, tekøkken, køleskab, safe (mod betaling) og balkon / terrasse. Bemærk: Reception med begrænset åbningstid. Oplys venligst flynummer og ankomsttidspunkt ved bestilling af dette kompleks. Bemærk venligst, elevator fra 1-8. etage, der er ingen elevator til 9. etage. Lejligheder med 1 soveværelse: sovesofa til den 3. / 4. person. Rengøring 1 gang/uge, udskiftning af håndklæder 3 gange/uge, skift af sengetøj 1 gang/uge. Depositum skal betales ved ankomsten cirka 100 EUR per lejlighed (kontant eller sikret ved VISA kreditkort). Bemærk, at nogle af de ovennævnte faciliteter kan være lukket på grund af vejret / sæsonmæssige forhold. 

Faciliteter: Balkon, Swimmingpool, Børneswimmingpool, Restaurant, Sikkerhedsboks. 

Adresse: Avda Gran Canaria 16, 35138 Puerto Rico, Gran Canaria, Spanien.

 

Capri Bungalows Apartment ★★

Dette lejlighedshotel ligger kun 3 km fra stranden i et turistområde i Maspalomas. Komplekset er beliggende midt i en stor have, som giver en stemning af ro og stilhed til miljøet. Hotellet rummer charmerende bungalows, som byder på en forsimplet stil og kommer godt udstyret med moderne bekvemmeligheder for gæsterne. De muligheder for overnatning tilbyder en behagelig atmosfære, hvor gæsterne kan slappe af i fred sidst på dagen. Besøgende opfordres til at læne sig tilbage og slappe af i pool-området eller nyde en forfriskende dukkert. Dette familievenlige kompleks har en café og en restaurant, der tilbyder gæsterne lækre måltider i et afslappet miljø.

Adresse: Calle Tauro, 2, 35100 San Bartolomé de Tirajana, Las Palmas, Spanien

Blue Star ★★+

Lejlighedshotel beliggende på toppen af Puerto Rico, bygget op i terrasser og med den smukkeste panoramaudsigt over havet. Ca. 300 m til Europa Center med gode restauranter og butikker, 2,5 km til centrum og knap 2 km til stranden. Faciliteter inkluderer 24-timers reception, swimmingpool, børnebassin, udsigts-solterrasse, snack bar, internet-område (gebyr) og parkering.

Enkelt indrettede lejl. med separat soveværelse, bad/toilet, opholdsområde med sovesofa, te-køkken, balkon/terrasse og safety boks (tillæg).

Hotellet har elevator, men da det ligger på en bakke er der mange trapper i området, hvorfor hotellet ikke anbefales til gangbesværede.

Adresse: Av. de la Cornisa, 19, 35130 Puerto Rico - Mogán, Las Palmas, Spanien

Solana Apartment ★★★

Beliggende 1 km fra Puerto Ricos centrum, 1 km fra stranden og 5 km fra en golfbane.
På hotellet findes reception (med begrænsede åbningstider), en udendørs pool med børnebassin og en snackbar. Lejlighederne har tekøkken med to elektriske kogeplader og køleskab og er udstyrede med tv (mod gebyr), pengeskab (mod gebyr) samt sovesofa. Elkedel og brødrister kan lejes i receptionen. Alle lejligheder har en terrasse eller balkon. Bemærk: Lejligheder med 1 soveværelse har sovesofa til den 3. person. Bemærk at nogle af de ovennævnte faciliteter kan være lukkede på grund af vejret eller sæsonmæssige forhold. Bemærk: Receptionen har begrænsede åbningstider. Oplys venligst ankomsttid og flyinformation ved bestilling af overnatning på dette lejlighedshotel.

Adresse: Av. Los Cardones 2 35130 Puerto Rico Gran Canaria Spanien

Europalace Apartments ★★★

Lejlighedskompleks på stranden i et fredeligt område af Playa del Ingles. Europalace er et lejlighedskompleks beliggende i Playa del Ingels. Den nærmeste strand ligger 100 meter fra hotellet. Omkring 200 meter derfra findes "CCParque Tropical" med adskillige barer, restauranter, diskoteker og indkøbsmuligheder samt forbindelser med det offentlige transportsystem. San Fernando centrum ligger 2 km derfra og Maspalomas klitter og strand 3 km fra Hotellet.

På Europalace findes reception med pengeskab (mod ekstra gebyr), elevator, cykeludlejning, cykelopbevaring, internetadgang (i receptionen mod ekstra gebyr), buffetrestaurant, tv-stue og stue med billard, bordtennis og andre spil.

Desuden er der et fitnesslokale, supermarked og vaskeservise. Der er udendørs swimmingpool, boblebad, børnebassin, terrasse, bar ved poolen og legeplads.

Lejlighederne er indrettet med et siddeområde og udstyret med tv, radio, tekøkken med køleskab, te/kaffemaskine, badeværelse med brusebad, pengeskab (mod ekstra gebyr) samt balkon.

Adresse: C/ Hamburgo, 12, Playa del Inglés, 35100 Gran Canaria, Canary Islands, Spain

Canaima Apartments ★★+

Hotellet ligger på solsiden i rolige omgivelser med udsigt over dalen og havet. Enkle men rene lejligheder.

Der er swimmingpool, restaurant, bar og wifi og 24 timers reception. 1 kilometer til stranden.

Adresse: Avenida Cardones 1-3, 35130 Puerto Rico

Marinasol ★★★+

(Kun for voksne i perioden okt-april).

Moderne lejlighedshotel med rolig beliggenhed nær en stenet strand og kun ca. 1 km til San Agustín, Playa del Águila og Bahia Feliz-strandene.

På hotellet findes bl.a. pool (opvarmet nov-marts), tagterrasse med liggestole og havudsigt.

Adresse: Calle los Pinos, 2, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Spanien

Turbo Club Apartments ★★+ All Inclusive

Lille 2-etagers lejlighedskompleks, fredfyldt beliggende 3,5 kilometer fra Maspalomas strand, 1 km. fra indkøbscentret Faro II og med restauranter og
barer i gåafstand. Komplekset har 2 swimmingpools (den ene opvarmet om vinteren), børnebassin, poolbar, jacuzzi, tennisbane, minigolf, miniklub mv.

I "All Inclusive"-konceptet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider (snacks). Drikkevarer til måltiderne er sodavand, øl, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker. Serveres normalt fra om morgenen/formiddagen til om aftenen/nat (ca 22.00-24.00).

Adresse: C /Libra No. 2 | Campo Internacional, 35100, Maspalomas, Gran Canaria, Spanien

Maspalomas Oasis Club ★★+ All Inclusive

Kompleks beliggende fredeligt 2 km fra stranden og 3 km fra Playa del Ingles. Der går bus til Maspalomas og Playa del Inglés 100 m fra hotellet. Komplekset har pool, børnebassin, poolbar, terrasse, have, legeplads, 24-timers reception, internetadgang, buffetrestaurant, lille supermarked, bordtennis, billard og strandvolleyball samt underholdning.

Bungalows i 2 etager, med separat sovevær., badevær. med brus, tekøkken med køleskab samt balkon/terrasse. Safety boks og tv mod gebyr.

I "All Inclusive"konceptet indgår alle måltider (morgen, middag, aften og mellemmåltider /snacks. Drikkevarer til måltiderne: sodavand, øl, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker. Serveres normalt fra morgen/formiddag til aften/nat (ca 22.00-24.00).

Adresse: C/ Avda de TO air Marin s/n, 35100, Maspalomas, Gran Canaria, Spanien

Riosol ★★★+

Dette lejlighedshotel ligger på siden af en bakke med en betagende panoramaudsigt over hele bugten i Puerto Rico og Atlanterhavet. Moderne bygning, hvor alle lejl. har terrasser. På hotellet findes lounge/bar, café, fitnesslokale, opvarmet swimmingpool, WiFi, restaurant, butik, tennisbane og solterrasse.

Adresse: Calle Isla de Lobos, 1, 35130 Mogán, Las Palmas, Spanien

Los Caribes ★★★

Los Caribes er et af de meget få små lejlighedskomplekser i Playa del Inglés som ligger i et stille område, i en have med direkte adgang til den flotte strandpromenade med udsigt over det uendelige Atlanterhav og 10 minutters gang fra stranden og den livlige midtby i Playa del Inglés. Hotellet har et fint poolområde med gratis solstole og parasoller og dejlig swimmingpool til både voksne og børn. Receptionen er åben frem til kl. 17.00, ved senere ankomst skal flyoplysninger blot fremsendes.
Lejlighederne på Caribes omfatter opholdsstue med sovesofa og fladskærms-tv med satellitkanaler, badeværelse samt tekøkken med køleskab, mikroovn og kaffemaskine. Egen balkon eller terrasse.

Adresse: Av. de Madrid, 29, 35100 San Bartolomé de Tirajana, Las Palmas, Spanien

Hotel IFA Buenaventura ★★★

Dejligt All Inclusive-hotel med gode faciliteter og centralt beliggende i Playa del Inglés, med kun 500 m til centrum. Hotellet ligger tæt på Kasbah center, hvor der findes restauranter, diskoteker, barer og butikker.
Dejligt poolområde med opvarmet pool om vinteren samt separat børnepool, solstole og parasoller, Jacuzzi, snack-bar, flere restauranter og barer.
Hotellet har legeplads og børneklub. Hotellets boldbaner, tennisbaner og store, flotte fitnessrum kan benyttes, dog mod gebyr. Der er gratis beachvolley, aerobics, bordtennis, spillerum, underholdning. Internethjørne mod betaling.
All Inclusive måltiderne serveres i hotellets restaurant fra en indbydende buffet.  

Flotte og rummelige dobbeltværelser, indrettet med eget bad/toilet, tv, telefon og en stor balkon med udsigt til enten haven eller poolen. Desuden safety boks mod gebyr.

Adresse: Calle Gánigo, 6, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Spanien

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud