Fuerteventura

Langtidsferie på Fuerteventura

Få skræddersyet en langtidsferie efter jeres ønsker

Sandstrand, frodige plantager, turistby med hoteller, natureresevater, butikker og hyggeligt byliv med restauranter alt dette og meget mere findes på Fuerteventura. 

Villa Florida Apartamentos ★★★

Komplekset ligger 200 m fra stranden og 250 m fra centrum

På komplekset findes swimmingpool, børnebassin, bar og parkering. Lejlighederne har køkken, satellit-tv (mod betaling), telefon og værdiboks (ekstra gebyr). Bemærk venligst at receptionen har begrænset åbningstider fra kl. 08.00 til kl. 22.30. Ved reservation af denne lejlighed er det vigtigt at angive ankomsttidspunkt og flyoplysninger for ankomst.

Adresse: Calle Juan Ramón Soto Morales 17, Caleta de Fuste, Fuerteventura 35610, Spain.

Fuertesol ★★★ - Caleta

Gode, men enkelt indrettede bungalows med 2 terrasser - dejlig stor pool - 5 minutters gang til gågaden. God snackbar i forbindelse med pool.

Et lille bungalowkompleks i et rolig område i Caleta de Fuste.
Hyggelig solterrasseområde med bar, swimmingpool for voksne og børn, lille købmand, squashbane, minigolf og bordtennis.

Lejligheder/bungalows indrettet med terrasser, bad, køkkenkrog og safety boks.

Adresse: Caleta de Fuste, 35610 Antigua, Fuerteventura, Spanien

Hesperia Bristol Playa ★★+ - Corralejo

Hyggeligt lejlighedskompleks i byen Corralejo på Fuerteventuras nordlige spids. Komplekset liger i gåafstand til butikker, badeland og strandene. Faciliteterne tæller bl.a poolområde.

Adresse: Urbanizacion Lago de Bristol, 1 | Paseo Bristol, 35660 Corralejo, La Oliva, Fuerteventura, Spanien

Bungalows Castillo Beach Apartment ★★

Bungalow-kompleks med en rolig beliggenhed, 850 m fra centrum af Caleta de Fuste.

Beliggende i den øvre del af Caleta de Fuste, 3 km fra en golfbane og 1,5 km fra stranden. På hotellet findes reception (med begrænsede åbningstider), udendørs swimmingpool, børnebassin, restaurant, bar ved poolen, parkering, trådløs internetadgang (mod gebyr) og pengeskab i receptionen (mod gebyr). Lejlighederne er enkle og indeholder badeværelse, tekøkken med køleskab, brødrister, kedel, stue med sovesofa og TV (mod gebyr) og balkonterrasse. *Bemærk, at nogle af de ovennævnte faciliteter kan være lukkede på grund af vejret/sæsonmæssige forhold. *Bemærk: Receptionen har begrænsede åbningstider. Oplys venligst flynummer og ankomsttidspunkt, når du bestiller overnatning på dette hotel.

Adresse: Virgen de La Caridad del Cobre s/n 35610 Caleta de Fuste Fuerteventura

Barceló Corralejo Bay ★★★★ - Kun for voksne

4-stjernet hotel beliggende 100 meter fra stranden La Galera og 2 km fra Dunes strand. ** Hotellet tillader ikke børn under 17 år. **

Barceló Corralejo Bay ligger kun 100 m fra stranden, 500 m fra et busstopsted, 1,5 km fra centrum.

På hotellet findes restaurant, bar, pool, tennisbane, konferencelokale, trådløst internet, vaskeri samt udlejning af biler og cykler.

Hotelværelserne er udstyret med badeværelse med badekar/brusebad og hårtørrer, tv, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og balkon.

Adresse: Avenida Grandes Playas 12, 35660 Correlejo, Fuerteventura, Spain

Barceló Castillo Beach Resort ★★★★

Hotellet er især for familier og vandsport entusiaster. Hotellet ligger så man kan nyde skønheden i Caleta de Fuste, men samtidigt i et af de mere rolige steder.
Hotellet har 380 moderne bungalows ved siden af stranden. De er store og fuldt udstyret til at du føler dig hjemme, og er for nylig blevet renoveret og samtidig bevare den traditionelle kanariske ø stil.

Det er en unik udvej for sports elskere, især dykkere og windsurfere, men også for dem, der elsker golf, beachvolley eller sportsgrene. Hotellet har flere buffeter eller a la carte-restauranter, barer, og et teater med et program, der passer til kunder i alle aldre.

Derudover er der er en luksuriøs 3.000 m² U-Spa for besøgende, der ønsker at slappe af og afprøve de mest innovative sundheds- og skønhedsbehandlinger, eller træne i fitness-studiet. Der er en børneklub som tilbyder en endeløs række af aktiviteter og 3 store swimmingpool områder, som også er for voksne.

Fuerteventura er kendt som "rolige ø". Barceló Castillo Beach Resort bestræber sig på at fremvise øens unikke kvaliteter, dens fred, ro, og året rundt solskin.

Adresse: Avenida del Castillo, s/n, 35610 Castillo Caleta de Fuste, Spanien

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud