Spansk badeferie i Benalmadena og Torremolinos

Oplev Benalmadena og Torremolinos på egen hånd

Costa del Sol betyder solkysten, og navnet er ikke tilfældigt! Her er sol og sommer året rundt. Solkysten mod syd er indbegrebet af skøn og afslappende ferie med en dejlig blanding af vidunderlige strande, kvalitetshoteller med god service, gode restauranter, hyggelige barer og muligheden for at besøge storbyer som Malaga og Sevilla.

Hyggelige Benalmadena er en andalusisk perle, beliggende på kyststrækningen vest for Malaga. I Benalmadena Costa ligger stranden, de fleste hoteller og den livlige marina. Her findes også en fin strandpromenade med caféer, barer og masser af restauranter.

Som et af Spaniens ældste turistmål har feriebyen Torremolinos et internationalt ry med festlig feriestemning, masser af butikker i gågaden, Calle San Miguel, og en skøn, lang sandstrand. Den lille, hyggelige fiskerbydel, La Carihuela, med de mange restauranter er også et besøg værd. I Torremolinos venter der også mange oplevelser for familiens mindste, bl.a. Europas eneste krokodillepark med omkring 200 krokodiller.

 

Afrejse

Aalborg
Fly direkte AAL - Malaga

København
Fly direkte KBH - Malaga

 

Hotel Benalmadena Palace ★★★

Dette 4* lejlighedshotel ligger blot 250 m fra Benalmadena-stranden og tæt på golfbanen Torrequebrada og tilbyder faciliteter som udendørs swimmingpool, en veludstyret spa, indendørs opvarmet swimmingpool og fitnesscenter. Desuden biograf, spillehal og internetområde samt har underholdning for både voksne (bl.a. levende musik og happy hour hver aften) og børn (miniklub). 

De rummelige ferielejligheder på Benalmadena Palace har gratis trådløs internetadgang og en opholdsstue med adgang ud til en møbleret terrasse. Derudover er der tekøkken og spisekrog, satellit-tv og aircondition.

Malagas internationale lufthavn ligger 20 km fra hotellet. Hotellet tilbyder daglig transport med minibus til/fra stranden og La Paloma Park.

Adresse: Camino de Doña María, 29630 Benalmádena, Málaga, Spanien

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud