Langtidsferie til Costa del Sol

Langtidsferie til Costa del Sol

Fra DKK 12.120,-

Pr. person ved 2 personer i 2-værelseslejlighed. Varighed: 22 dage

Dato Afrejsested Pris fra DKK
19-03-2022 Aalborg 12.120,-
  • Fly Aalborg - Malaga t/r inkl. 1 x håndbagage (10 kg) og 2 x indchecket bagage (2 x 23 kg)
  • Transfer fra Malaga lufthavn - hotel t/r
  • 21 nætter i 2-værelseslejlighed på det hyggelige lejlighedshotel Sol Timor***
  • Halvpension inkl. 1/4 fl. vin og vand
  • Dansk guideservice på udvalgte dage
  • 3 udflugter
  • Standard lejlighed med havudsigt: 3.150 kr. pr. pers.

Langtidsferie under varmere himmelstrøg

Samson Travel har siden 2010 sendt gæster på langtidsferie til Costa del Sol. Vi kan derfor tilbyde en langtidsrejse i skønne omgivelser og med udflugter, der er nøje udvalgt og sammensat ud fra vores mange års erfaring med netop denne rejse.

Med mere end 300 solskinsdage om året er Costa del Sol særligt attraktivt for os danskere. Sammen med de mange seværdigheder, spændende udflugtsmål og gode golfbaner er området ideelt, hvis du ønsker at gå foråret i møde under varmere himmelstrøg på en skøn langtidrejse.

Vi har sammensat et 3 ugers ophold med morgen- og aftensmad, udflugter og dansk guide. Altså en kombination af kulturelle oplevelser og masser af tid til afslapning og udforskning på egen hånd på en skøn ferierejse til det sydlige Spanien. Inkluderet er 3 guidede udflugter. 

Udflugter

Herunder kan du læse om de inkluderede udflugter.

Marbella og Puerto Banus 

Vi tager på halvdagstur til ”millionærernes legeplads”, hvor vi lægger ud med en gåtur langs den flotte strandpromenade i Marbella, som er hjemsted for en række kendisser. I centrum skal vi bl.a. opleve et lille ”friluftmuseum” med skulpturer af den catalanske kunstner Salvador Dali. Vi fortsætter til marinaen i Puerto Banus, hvor den ene eksklusive yacht efter den anden ligger på rad.

 

Ronda

Heldagsbesøg i byen Ronda, hvor vi vil beundre tyrefægter arenaen og katedralen. Ronda er den mest karakteristiske og antikke by i Andalusien. Den ligger på en klippe og næsten ophængt i rummet: Ronda er delt i to af "Tajo", en berømt 150 m dyb revne, der adskiller det historiske centrum fra den moderne by.

 

Competa og Torrox

På denne udflugt besøges byerne Competa og Torrox. Competa er beliggende 638 m.o.h. i et smukt bjerglandskab. I Competa besøger vi kirken Nuestra Señora de la Asunción fra det 16. århundrede. Kirken er beliggende på en plads midt i byen, hvor dets 35 meter høje tårn stolt troner over byen. Rundt om kirken er smukke mosaikker, der hurtigt tager opmærksomheden fra den gamle kirke.

Efter besøget ved kirken, gør vi stop ved Competa museet, som rummer gamle artefakter, der bringer os tilbage til områdets kulturelle og kunstneriske historie.

Efter en halv times køretur, kommer vi til Torrox, der tidligere var centrum for silkeindustrien. I Torrox tager vi mod bjergene hvor vi besøger Maria og nyder en dejlig frokost, mens vi nyder den fantastisk udsigt over Middelhavet.

 

Sol Timor ★★★

Sol Timor er et enkelt lejlighedshotel med en uovertruffen beliggenhed lige ned til strandpromenaden Paseo Maritimo i Torremolinos og med direkte adgang til den dejlige La Carihuela strand med de mange strand restauranter med fiskespecialiteter. Komplekset er omgivet af haver og har et stort dejligt pool område med solterrasse og direkte udsigt over stranden. På Sol Timor kan du spille tennis, minigolf og dart. Desuden råder hotellet over supermarked, buffet restaurant, pool bar og strandbar. Sol Timor er et oplagt valg for dig, der ønsker at bo prisbilligt lige ned til stranden.

2-værelses lejligheder, enkelt men praktisk indrettede på ca. 43 m2 med separat soveværelse, badeværelse, satelit-tv, aircondition, telefon, pengeskab (mod betaling), opholdsrum med køkkenniche samt møbleret balkon eller terrasse.

Studio lejligheder, enkelt men praktisk indretede på ca. 26m2 med badeværelse, satelit-tv, aircondition, telefon, pengeskab (mod betaling), køkkenniche samt møbleveret balkon eller terrasse

Adresse: Salvador Allende 51 29620 Torremolinos Spain

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud