Det sydlige Spanien

Besøg Sevilla, Ronda og Malaga på egen hånd

Fra DKK 3.995,-

Rejseforslag: pris pr. pers. ved 2 pers. i delt dobbeltværelse. Varighed: 8 dage

Rejseforslag til Costa del Sol

  • Fly Aalborg - Malaga t/r
  • 3 nætter i Sevilla på 3 stjernet centralt beliggende hotel
  • 1 nat i Ronda på 3 stjernet centralt beliggende hotel
  • 3 nætter i Malaga på 3 stjernet centralt beliggende hotel
  • Billeje (kategori midsize) i hele perioden med afhentning/levering i lufthavnen

Rejs på egen hånd i det sydlige Spanien

Oplev den spanske sydkyst på egen hånd. Vi har sammensat et rejseforslag, hvor I overnatter i byerne Sevilla, Ronda og Malaga, så der er rig mulighed for at opleve områdernes forskelligheder. Inkluderet i rejseforslaget er billeje, så I kan køre til de mange seværdigheder, der findes i og omkring byerne. 

I fanen "seværdigheder" har vi beskrevet nogle af de oplevelser, I kan køre ud til. Om I er mest til shopping, kulturelle seværdigheder eller naturoplevelser, kan I opleve alt dette ved den spanske sydkyst.

 

Sevilla, Ronda og Malaga

De tre byer er placeret i det sydlige Spanien, hvor Sevilla og Ronda befinder sig inde i landet og Malaga ligger helt ud til kysten. Med ophold i de forskellige byer, får I mulighed for at få kombineret spændende historie, smuk natur og skønne strande i én og samme rejse. 

Sevilla er regionshovedstaden i Andalusien og her må I ikke snyde jer selv for en gåtur rundt i de mange historiske gader. Blandt mange, kan det jødiske kvarter, det mauriske kirketårn samt de skønne pladser og smalle gader klart anbefales at besøge. En af de mest populære seværdigheder i byen, er verdens største gotiske domkirke, Katedralen i Sevilla, hvor den opdagelsesrejsende Christoffer Columbus ligger begravet.

Ronda er en af landets ældste byer og beliggende på en højslette ca. 750 m.o.h. I byen findes der tre broer, hvoraf Puente Nuevo er den mest besøgte (læs mere i fanen "Seværdigheder"). Byen er også kendt som tyrefægterbyen. Her findes Spaniens ældste tyrefægterarena, som menes at være bygget i det 18. århundrede. 

Malaga er hovedbyen i provinsen af samme navn og beliggende helt ned til kysten. Byen byder på historie, kultur, shopping, strande og meget mere. Med sin placering helt ned til Middelhavet, er der også flere muligheder for at komme på en bådtur rundt langs kysten eller tage en færge til Marokko, som kan nås på helt ned til en times sejlads.

 

Andre rejseforslag

Synes du ikke, at en uges ferie i det sydspanske er nok? Så kan du læse mere om vores langtidsrejse til Costa del Sol lige her. På denne 3-ugers ferie er der rig mulighed for at nyde de gode temperaturer, slappe af og opleve mange af de spændende seværdigheder, der findes i området. 

Vil I hellere have skræddersyet en rejse helt efter jeres ønsker? Så sidder vores dygtige rejsekonsulenter klar til at hjælpe med at sammensætte jeres næste rejse til Spanien. Kontakt os her for et uforpligtende rejsetilbud.

Du kan også lade dig inspirere af vore blogs med gode råd til oplevelser i Spanien, gode kaffeguides eller lækre smagsoplevelser.

Cordoba og La Mezquita

Ikke langt fra Sevilla ligger byen Cordoba, der engang var Europas største by. Byens mange krogede gader leder tankerne hen til maurernes tid i området, og det historiske centrum er da også på UNESCOs verdensarvsliste.

Det, der er allermest interessant i byen, er domkirke-moskéen, La Mezquita, som er den andenstørste moske i verden. Moskéen blev bygget for cirka 1.000 år siden, og 500 år senere byggede Karl den femte en domkirke midt inde i moskéen. Det er altså en helt speciel oplevelse at besøge denne domkirke-moske, som kun ligger halvanden times kørsel fra Sevilla.

 

Puente Nuevo

Puente Nuevo betyder på spansk "ny bro". Broen deler Ronda i to, hvor den sydligste del af byen er den klart hyggeligste. Broen krydser den 120 meter dybe kløft El Tajo, så udsigten fra broen er både skræmmende og imponerende på samme tid.

Efter 42 års arbejde stod den flotte bro færdig i 1751. Broen har tre buer og under den midterste findes der et kammer, som tidligere blandt andet blev brugt som fængsel. Du kan betale dig fra at opleve broens buer helt tæt på eller nøjes med at nyde udsigten fra de gratis udsigtspunkter.

 

Picasso

Pablo Picasso er verdenskendt for specielt sine malerier, som stadig er populære blandt kunstinteresserede den dag i dag. Picasso er født og opvokset i Malaga, hvor han boede med sin familie i en lille lejlighed på Plaza de la Merced. 

Picasso er nærmest et varemærke for Malaga, hvorfor du blandt andet også kan besøge museet Museo Casa Natal eller tage en selfie med selveste Picasso - eller i hvert fald en statue af ham - på en bænk ude foran hans fødehjem.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud