Costa del Sol - mere end 300 spanske solskinsdage om året

Langtidsferie til Costa del Sol

Fra DKK 8.995,-

Pr. person ved 2 personer i delt studiolejlighed. Varighed: 21 dage

Dato Afrejsested Pris fra DKK
05-03-2020 Aalborg 8.995,-
09-04-2020 Aalborg 8.995,-
17-09-2020 Aalborg 10.395,-
 • Fly Aalborg - Malaga t/r
 • Transfer fra Malaga lufthavn - hotel t/r
 • 21 nætter i valgt lejlighedstype på Sol Timor***
 • Halvpension inkl. 1/4 fl. vin og vand
 • Dansk guideservice på udvalgte dage
 • 3 udflugter

Forår 2020

 • Standard lejlighed: 1.500 kr. pr. person (v. 2 pers.)
 • Standard lejlighed med havudsigt: 2.700 kr. pr. person (v. 2 pers.)
 • Studio lejlighed for 1 pers.: 3.500 kr.

Efterår 2020

 • Standard lejlighed: 900 kr. pr. person (v. 2 pers.)
 • Standard lejlighed med havudsigt: 2.300 kr. pr. person (v. 2 pers.)
 • Studio lejlighed for 1 pers.: 3.500 kr.

Langtidsferie under varmere himmelstrøg

- Med halvpension,  lejlighed og 3 udflugter

Med mere end 300 solskinsdage om året er Costa del Sol særligt attraktivt for os danskere. Sammen med de mange seværdigheder, spændende udflugtsmål og gode golfbaner er området ideelt, hvis du ønsker at gå foråret i møde under varmere himmelstrøg.

Vi har sammensat et 3 ugers ophold med morgen- og aftensmad, udflugter og dansk guide. Altså en kombination af kulturelle oplevelser og masser af tid til afslapning og udforskning på egen hånd. Inkluderet er 3 guidede udflugter. 

 

Se mere til langtidsferie

Udflugter

Herunder kan du læse om de inkluderede udflugter.

El Chorro & frokost på landet 

En hyggelig halvdagstur, hvor vi skal ud på landet og nyde Andalusiens fantastiske natur. Området, vi kommer igennem, er kendt for sine søer, stejle klipper og vandkraftværker. I El Chorro finder man også den kendte gangbro ”Caminito del Rey”, kongens lille sti, som består af planker sat ind i klippevæggen. Turen går videre med besøg hos en lokal citrus bonde, Juanito, som viser os rundt på sin plantage med økologiske citrus frugter. Vi får forklaring og smagsprøver og slutter turen af med en herlig andalusisk middag med vin og kaffe.


Marbella og Puerto Banus 

Vi tager på halvdagstur til ”millionærernes legeplads”, hvor vi lægger ud med en gåtur langs den flotte strandpromenade i Marbella, som er hjemsted for en række kendisser. I centrum skal vi bl.a. opleve et lille ”friluftmuseum” med skulpturer af den catalanske kunstner Salvador Dali. Vi fortsætter til marinaen i Puerto Banus, hvor den ene eksklusive yacht efter den anden ligger på rad.


Nerja og den hvide landsby Frigiliana 

Vi drager på opdagelse til nogle af solkystens perler, først den lille by Nerja, hvor vi starter med en tur i det storslåede underjordiske rige – Nerja Grotten. Her kan vi beundre de overraskende geologiske formationer med stalaktitter og stalagmitter (drypsten og søjler). Herefter videre til den charmerende kystby Nerja, hvor der er tid på egen hånd til at besøge ”Europas Balkon” med spektakulær udsigt over kystlinjen. Vi slutter dagen i bjergbyen Frigiliana, som anses for at være en af de mest charmerende hvide landsbyer ”Pueblo Blanco” i Andalusien med dens velbevarede mauriske centrum, hvor en labyrint af smalle snoede trappegader og hvidkalkede blomsterudsmykkede huse danner et unikt bybillede.

 

 

Sol Timor ★★★

Sol Timor er et enkelt lejlighedshotel med en uovertruffen beliggenhed lige ned til strandpromenaden Paseo Maritimo i Torremolinos og med direkte adgang til den dejlige La Carihuela strand med de mange strand restauranter med fiskespecialiteter. Komplekset er omgivet af haver og har et stort dejligt pool område med solterrasse og direkte udsigt over stranden. På Sol Timor kan du spille tennis, minigolf og dart. Desuden råder hotellet over supermarked, buffet restaurant, pool bar og strandbar. Sol Timor er et oplagt valg for dig, der ønsker at bo prisbilligt lige ned til stranden.

2-værelses lejligheder, enkelt men praktisk indrettede på ca. 43 m2 med separat soveværelse, badeværelse, satelit-tv, aircondition, telefon, pengeskab (mod betaling), opholdsrum med køkkenniche samt møbleret balkon eller terrasse.

Studio lejligheder, enkelt men praktisk indretede på ca. 26m2 med badeværelse, satelit-tv, aircondition, telefon, pengeskab (mod betaling), køkkenniche samt møbleveret balkon eller terrasse

Adresse: Salvador Allende 51 29620 Torremolinos Spain

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud