Costa Blanca - den hvide kyst

Langtidsferie med dansk rejseleder - Costa Blanca

Fra DKK 10.995,-

Pr. person - 22 dage/21 nætter - Inkl. fly, hotel, halvpension og 3 udflugter

Dato Afrejsested Pris fra DKK
22-09-2019 Aalborg 10.995,-
  • Direkte fly Aalborg - Alicante t/r
  • Transfer lufthavn - hotel t/r
  • 21 nætter på 4★ hotel inkl. halvpension (inkl. ¼ fl. vin og ¼ fl. vand til aftensmaden)
  • 2 x heldags- og  1 halvdagsudflugter (ekskl. entréer)
  • Dansk talende guide
  • Enkeltværelse: DKK 3.500,-
  • Havudsigt - Bahia Calpe Hotel  DKK 1.200,- pr. person
  • Afbestillingsforsikring: DKK 500,-

Nyhed! Solrigt efterår på den spanske ”hvide kyst”

Costa Blanca betyder den hvide kyst, og det er netop også her i det sydøstlige Spanien, at du finder landets fineste sandstrande. Temperaturerne er behagelige året rundt, da mange af byerne ligger forholdsvis højt og er godt beskyttet af bjergene. Samson Travel tilbyder på denne langtidsferie ophold på hotel i Calpe.


Calpe ligger ca. 70 km fra Alicantes lufthavn. Byen er en hyggelig og moderne turistby, omgivet af en meget smuk natur med flotte klipper, hvide strande, en utrolig flot vegetation og i alt 14 forskellige strande.

Byen har ca. 30.000 indbyggere. I den nordlige del af byen er en smuk gangsti, hvor du kommer forbi flotte klippebugter. På begge sider af den imponerende Penon klippe findes bystrandene med gyldent sand og roligt vand. Flotte promenader går parallelt med strandene, som alle har det blå flag. Calpe har også fem små havne med et stort udbud af forskellige aktiviteter.    

Bahia Calpe Hotel by Pierre and Vacances Hotel ★★★★ - fra DKK 10.995

 

Heldagstur til Alicante:
Alicante er et af de vigtigste turistmål på den spanske østkyst. Turen begynder med et besøg på slottet Santa Barbara, som ligger højt på Benacantil Hill (entré 2,70 € pr. person ej inkluderet). Herefter er der en guidet tur til fods gennem det farverige gamle kvarter i Santa Cruz. Du skal se katedralen Saint Nicholas, som har en storslået renæssancefacade, indvendigt interiør fra det 17. århundrede og et kloster fra det 15. århundrede (gratis entré). Du ser også det imponerende barokke rådhus fra det 18. århundrede. I havnen sejler skibene ud og ind og ved den smukke palmeformede esplanade kan du prøve den lækre lokale specialitet horchata (sødmælk af knuste tigernødder), som først blev introduceret af maurerne i Alicante. På denne tur skal du være forberedt på brostensbelagte gader og trapper.

 

Heldagstur til Valencia:
På denne tur skal du se og opdage Ciutat Vella, det muslimske Valencia og resterne af den gamle bymur. Besøg på silkemarkedet Lonja de la Seda (entré 1 € pr. person), ved Mercaderes og Serrano Towers, som stadig har skader efter uafhængighedskrigen og katedralen Virgen de los Desamaparados Basilica (entré 7,00 € pr. person).

Om eftermiddagen er der tid til at se fx Hemisfèric (IMAX biograf ), det innovative og interaktive videnskabscenter Principe Felipe Science Museum, Europas største akvarium Oceanogràfic med mere end 500 arter og Palau de les Arts Reina Sofia.


Halvdagstur til Villajoyosa (La Vila Joiosa) og Benidorm:
Villajoyosa er kendt for sin chokoladefremstilling og for de farverige fiskerhuse, hvis stærke farver oprindeligt blev valgt for at fiskerne kunne finde vej hjem. I den gamle bymidte er der flere historiske bygninger, herunder den berømte gotiske kirke med sit smukke barokke alter. Beliggenheden ud til Middelhavet gør, at befolkningen altid har levet af fiskeri, men de har også haft andre levebrød. Her er chokoladen det mest kendte, så du skal også besøge det berømte chokolademuseum (gratis entré).

Bahia Calpe Hotel by Pierre and Vacances Hotel ★★★

Hotellet ligger i Calpe centrum, 100 m fra en strand, 3 km fra Naturparken Penon de Ifach, 11 km fra en golfbane og 21,5 km fra en vandpark.

Faciliteter og serviceydelser inkluderer restaurant, bar, swimmingpool, parkering (mod gebyr), trådløs internetadgang, elevator, gym (mod gebyr), mødelokale, businesscenter og 24-timers reception. Værelserne har minibar, aircondition, opvarmning, sikkerhedsboks, trådløs internetadgang, tv, telefon, hårtørrer og badeværelse. ** Bemærk venligst, at nogle af de ovennævnte faciliteter kan være lukket pga. vejret/sæsonbestemte forhold.

Afstand til strand 100 m
Afstand til centrum 0 m (Calpe)
Afstand til lufthavn 76.5 km (ALC)

Adresse: Avda. de Valencia 24, 03710 Calpe, Spain.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud