Grupperejse til Andalusien

Grupperejse til det sydlige Spanien

Fra DKK 7.495,-

Pris pr. pers. v/2 pers. i delt dbl. værelse

Dato Afrejsested Pris fra DKK
19-04-2020 Aalborg 7.495,-
  • Fly Aalborg – Malaga t/r
  • Transfers lufthavn t/r
  • 3 nætter på 4* hotel i Benacazón (Sevilla) inkl. morgenmad
  • 3 nætter på 3* hotel i Granada inkl. morgenmad.
  • 1 nat på 4* hotel i Fuengirola inkl. halv pension, et glas vand og et glas vin
  • Udflugter iflg. program
  • Dansk rejseleder
  • Engelsktalende lokalguide på udvalgte seværdigheder
  • Enkeltværelse: kr. 1.500,-
  • Afbestillings- og rejseforsikring

Oplev Andalusien med dansk rejseleder

Velkommen til Spaniens største og sydligste region, Andalusien. Andalusien er indbegrebet af kultur, solrigt klima og en spændende maurisk historie.
På denne grupperejse, skal vi besøge den smukke andalusiske hovedstad Sevilla, byen Cordoba, hvor et besøg i domkirke-moskéen er et must, og senere det maurerskabte Alhambra, som er det vigtigste monument over Spaniens muslimske fortid. Glæd jer til at opleve de mange smukke bygninger, spændende historier og mange fortællinger om Andalusien og historien, som hører med til området.

 

Programmet kort beskrevet

Turen starter i regionshovedstaden Sevilla, hvor vi blandt andet skal opleve det jødiske kvarter, det mauriske kirketårn samt skønne pladser og smalle gader. Et af de helt store stop på turen er ved verdens største gotiske domkirke, Katedralen i Sevilla, hvor den opdagelsesrejsende Christoffer Columbus ligger begravet.

Herefter går turen til hyggelige Cordoba, som engang var Europas største by. Byens mange krogede gader leder tankerne hen til maurernes tid i området, og det historiske centrum er da også på UNESCOs verdensarvsliste. Det, der er allermest interessant i byen, er domkirke-moskéen, La Mezquita, som er den andenstørste moske i verden. Moskéen blev bygget for cirka 1.000 år siden, og 500 år senere byggede Karl den femte en domkirke midt inde i moskéen. 

På femtedagen går turen nordpå til Granada, hvorfra der er en betagende udsigt til Sierra Nevada-bjergene. Her finder I et af verdens mest berømte bygningsværker, Alhambra, som blev opført af maurerne i 1300-tallet, og ganske forståeligt er på UNESCOs verdensarvsliste. Et besøg i dette imponerende palads med smukke haver, svale gårdhaver og overdådige udsmykninger er et must, når man besøger Andalusien. 

Turen slutter af i Axarquia-området, hvor en lokal familie serverer velsmagende andalusiske retter for os. Er vejret til det, nyder vi maden og den smukke udsigt fra familiens terrasse. Sidste overnatning foregår i feriebyen Fuengirola, der er beliggende ud til Middelhavet.

Læs mere om programmet i fanen ovenfor

Dag 1

Ankomst til Malaga lufthavn, hvor guiden tager imod og transfer til hotellet i Benacazón, Sevilla.


Dag 2

Transfer fra hotellet i Benacazon til Sevilla, hvor vi har gåtur med officiel guide og vi besøger bl.a. det legendariske jødekvarter, Santa Cruz (kendt fra forskellige operetter), skønne pladser og små smalle gader.
Derefter tid på egen hånd til lidt frokost, hvor det anbefales at besøge verdens største gotiske domkirke (entré ej inkluderet), hvor Columbus ligger begravet.

Den enorme guldbelagte altertavle er den mest imponerende af slagsen i hele Spanien. Går man ind i domkirken har man også mulighed for at gå op i La Giralda, det mauriske kirketårn, hvor der er en fantastisk udsigt over byen.


Dag 3

Transfer fra hotellet i Benacazón til Sevilla hvor guiden vil gå en tur rundt i centrum for dem, som vil følge med. Ellers tid på egen hånd til at udforske denne dejlige by.


Dag 4

Vi forlader nu hotellet i Benacazón og kører til Cordoba, som engang var Europas største by. Vi går en tur rundt i det historiske centrum med vores lokalguide, hvor gaderne har stadig samme krogede struktur, som da maurerne var her. Cordoba er desuden kendt for sine mange blomstordekererede patioer.

Efter gåturen med lokal guiden, er det muligt at besøge den 1000 år gamle moské, (entré ej inkluderet) hvor Karl den V 500 år senere byggede domkirken inde i moskeen. Moskeen i Cordoba er den anden største i verden efter moskeen i Mekka.

Hen på eftermiddagen kører vi til vores hotel i Granada.


Dag 5

Gåtur i Granada med guiden hvor vi bl.a. kommer forbi rådhuset, indrettet i et gammelt kloster, katedralen og det kongelige kapel, hvor det katolske kongepar ligger begravet. Vi går ind hvor det gamle arabiske silkemarked var.

Derefter tid på egen hånd til frokost inden turen går op til det mauriske palads, Alhambra, hvor lokalguiden viser os rundt Her ser vi bl.a. Løvegården, Generalife, haveanlægget og Karl den V´s palads.

Efter besøget går turen tilbage til vores hotel.


Dag 6

Heldagsudflugt til Alpujarras, som er et fantastisk smukt bjergområde og en del af Sierra Nevada. Vi besøger bl.a et skinketørreri, hvor tusindvis af de kendte "jamon serrano skinker" hænger til tørre. Vi får selvfølgelig lov til at at smage på varerne.

Derefter går turen til Capileira, hvor vi får en let tapas frokost. Efter frokost er der tid på egen hånd til at besøge denne hyggelige by.

Sidst på eftermiddagen transfer tilbage til hotellet i Granada.


Dag 7

Vi forlader nu hotellet i Granada og kører til Axarquia-området. Dette smukke område var beboet af maurerne i flere hundrede år.
I dag skal vi besøge Maria med familie, hvor vi får en dejlig frokost med kendte andalusiske retter. Er vejret til det sidder vi på terrassen hvor der er en fantastisk udsigt.

Efter dette udsøgte måltid og måske en lille gåtur, kører vi mod Fuengirola hvor vi har sidste overnatning.


Dag 8

Afrejsedag, hvor vi kører fra hotellet i Fuengirola til lufthavnen i Malaga.


Der tages forbehold for ændringer i programmet.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud