Portugal

Oplev eventyrlige Portugal

Portugals kyst byder både på klippeformationer med en uspoleret rå skønhed og maleriske bade- og fiskerbyer. Det er også på Portugals kyst, at man kan besøge Europas vestligste punkt.

Det portugisiske hovedland er et land med mange spændende kulturminder, et unikt køkken, god vin og en venlig befolkning, som gerne deler deres lands kultur og traditioner med de tilrejsende. Portugal byder på en spændende og malerisk arkitektur samt en rig folklore bl.a. repræsenteret ved Fado-musikken og er endvidere naturligvis kendt for sine berømte portvine.

Ca. 1.000 kilometer fra Portugals sydvestlige kyst findes øgruppen Madeira, der blandt andet består af hovedøen af samme navn og den mindre ø Porto Santo. Geografisk set burde Madeira tilhøre De Kanariske Øer og med kun 600 kilometer til Marokko, kan det godt virke underligt, at øgruppen er en del af Portugal.

Nedenfor kan du læse om vores rejseforslag til øen Madeira. Ønsker du at opleve andre steder af Portugal, kan vi sammensætte rejsen helt efter dine ønsker. Kontakt os for at få et uforpligtende rejsetilbud.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud