New Zealand

Naturoplevelser i verdensklasse

"Haere mai" er maori sprog og betyder "velkommen". Velkommen til den anden side af jorden, hvor barnet i sandkassen ville ende, hvis det gravede længe nok.

New Zealand er ikke større, end at man på tre uger kan nå at opleve landets store mangfoldighed. Der er stor forskel på nord- og sydøen, så det er et must at opleve begge øer. I vil opleve betagende landskabsscenarier med dejlige strande, dybe fjorde, bjerge med vulkaner, regnskove, svovlholdige kilder, grønne bakker, vandfald og vinlandet med vinplanter så langt øjet rækker.

New Zealand har også et meget rigt dyreliv med alt lysende orme over pingviner, kiwier, albatrosser til delfiner og hvaler - og en masse får ikke at forglemme.

Kunderne siger

Vi havde den mest fantastiske tur til NZ !!!

Kunne ikke ha ønsket den bedre !!

Og vi nåede alt på vores plan pånær kanotur i Abel Tasman, hvor børnene skulle være 14 år, for at komme med. 

Men vi var virkelig glade for, at vi havde lavet en plan hjemmefra, som vi kunne følge. 

 • Milford Sounds var vi heldige at opleve i tørvejr!! Det havde regnet i området mange dage forinden og vi talte med flere turister, som havde været der i regnvejr. Det havde ikke været en god oplevelse, selvom det siges, at området er lige så fascinerende i regnvejr. Vi havde dog en fantastisk tur, men er enige med de øvrige turister, at der er ikke meget ved turen, hvis det regner hele tiden.
 • I Queenstown var vi alle med jetboat. Hold nu op det var fedt !! Selv Thea på 4 år var vildt begejstret !! Og mine forældre på 65 og 70 år ligeså !! Mega sjov og vild oplevelse !! Sluttede med Fergburger - daglig kø langt ud på gaden. Men værd at vente på!!!!!! 
 • Tongariro Crossing - helt kanon tur !! Vi havde Lukas på 9 år med. Han kunne sagtens klare turen !! 
  Vejret i området var ustabil, så mine forældre fik ikke gået denne tur. Men de gik en anden tur på 17 km, som var mindst lige så fantastisk !! Så selv om Tongariro Crossing er lukket for vandring pga vejret, er der mange andre ture, man sagens kan tage !!! 
 • Roys Peak - fuldstændig vandvittig hård 16 km vandretur. Havde Lukas på 9 og Line på 12 med. Men vi blev belønnet på toppen !! Sikke en udsigt !!! 
 • Geraldine Farm Tours kan virkelig anbefales !! Besøg på en lille hyggelig fårefarm efterfulgt af besøg på en krondyrfarm. De to sødeste kvinder viste os rundt og svarede på alle vores spørgsmål. De har to krondyr, som er opfostret på flaske - Pixie og Polly som børnene og vi andre kunne fodre og klappe. 
  Lukas på 9 var med til at fange et får, som derefter blev klippet. Meget intim og ikke noget med store flokke af publikum - kun os 7. 
 • Akaroa - lækkert område !! Vi svømmede med Hector delfinerne, hvilket var den største drøm !!! 
 •  Katiki Point - se de guløjede pingviner gratis og kom helt tæt på kæmpe søløver !! 
 • Arhmen vi kan blive ved !!! Alt for lækkert land !!!!! 

 Næste gang står den vist på Canada, hvis naturen skal leve op til NZ !! Kan du også klare det ???? 

 Mvh Stine Elkjær Andersen og co. 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud