Valpolicella - vinrejse - Italien

Valpolicella - vinrejse

Fra DKK 7.395,-

Pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Varighed: 8 dage

Dato Afrejsested Pris fra DKK
03-10-2020 7.395,-
 • Busrejse Danmark-Italien t/r
 • 2 nætter i Tyskland m/halvpension
 • 5 nætter på 3★hotel med morgenmad
 • Vinsmagninger i bussen på udrejsen
 • Alle udflugter iflg. program
 • Festmiddag & vinsmagninger iflg. program
 • Dansk rejseleder 
 • Enkeltværelse: kr. 800
 • Afbestillingsforsikring: kr. 300 pr. pers. 
 • Vinmiddag: kr. 595 pr. pers.
 • Sædereservation i bus kr. 50 pr. pers.

Garda - Valopolicella - Amarone - behøver vi sige mere?

På denne grupperejse besøger vi de vinrige områder, netop når vinhøsten er i gang. Vi bor på solsiden af søen i hjertet af Garda med lækre spisesteder. Vi har typisk mindre end én times kørsel til vores vinbesøg. Her smager vi vinene og har mulighed for gode indkøb til italienske priser. Vi sikrer god plads til at pakning af dine vine. Vi besøger også den lokale slagter, oste- og marmeladeproducent, Benedetti, med smagsprøver og indkøbsmuligheder. Et bedre udgangspunkt for en oplevelsesrig ferierejse med fokus på vin findes ganske enkelt ikke!

Opsamling: Frederikshavn, Aalborg, Haverslev, Århus, Svendborg ved Ærøfærgen, Odense/Blommenslyst eller Kolding/Hylkedal V

 

Dag 1

Afrejse og overnatning i Tyskland

Afgang fra Danmark. De smagsmæssige oplevelser starter allerede ved busturen start, idet der er vinsmagning og information om vinproduktion, mens vi kører.  Ankomst i Sydtyskland først på aftenen, hvor vi nyder en middag på vores hotel.


Dag 2

Brennerpasset og ankomst til Gardasøen

Turen går i dag videre gennem de smukke alper over Brennerpasset til vores hotel i Garda på den østlige side også kaldet solsiden af Gardasøen, som danner en velvalgt base for vores dage i Italien med store vinoplevelser. 

 


Dag 3

Turens familiedag, først et besøg hos Venturini-familien og herefter de to brødre fra Carlo Boscaini

Dagen starter med vi en tur til San Pietro de Cariano og besøge turens første vinproducent Venturini. Venturini familien byder på vinsmagning og rundvisning på den nyetablerede vingård. Bagefter kører vi til 2 charmerende brødre i San`t Ambrochio, nemlig producenten Carlo Boscaini og ser og smager deres vinproduktion. Aftenen fri.

 


Dag 4

Den store dag. Først en stor producent med et stort smagningsprogram, herefter mulighed for en stor oplevelse.

Først på formiddagen kører vi mod turens store producent, Tenuta San´t Antonio. Et besøg der vil byde på et meget stort smagningsprogram på deres smukke, højtbeliggende vingård. Hjemkomst til Garda medio eftermiddag.

 


Dag 5

Marked i Garda, toppen af bjerget og et besøg hos en guru

Dagen starter med marked i Garda. Sidst på formiddagen kører bussen mod toppen af poppen, dels fordi vi skal besøge turens højest beliggende producent men også en af de mest anerkendte producenter på turen, nemlig vinhuset Stefano Accordini. Midt på eftermiddagen kører vi ned af bjerget igen og skal her besøge vinhuset Zymé der styres af selveste Celestino Gaspari, svigersøn til den legendariske Quiseppe Quintarelli og klassens ”frække” dreng hvad angår nytænkning og vin på en helt ny måde, en slags moderne produktion efter klassiske dyder. Aftenen fri.


Dag 6

Biodynamisk og farvel til Italien.

Om formiddagen skal vi øst om Verona og besøge den biodynamiske producent Fasoli Gino. Et besøg der byder på helt specielle vine efter gamle traditioner men med et twist. Aftenen byder på lækker middag hos restaurant Tre Camini.

 


Dag 7

Hjemrejse og overnatning i Tyskland

Så er det tid til at tage afsked med Gardasøen og Valpolicella. Middag og overnatning på hotel i Tyskland.


Dag 8

Hjemkomst

Ankomst til Danmark og udlevering af evt. indkøb. 


Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Rejselederen

Jeg, Kristoffer, har fået æren af at være rejseleder på Samson Travels vintur i uge 40.

Jeg kender området indgående efter både private rejser, tidligere ture med Samson Travel hvor jeg har været hjælper samt via mit vinfirma som handler med alle de producenter som vi skal besøge.

Turen i 2020 har samme formål som tidligere år, nemlig rigtig god vin, masser af godt selskab og en masse spændende fortællinger og oplevelser omkring vin. Producenterne vi skal besøge har for de flestes vedkommende haft besøg af os før, men som en lille opgradering tilbyder vi i år at man kan komme på et ekstra besøg hos den eksklusive producent Zýme der har selveste Celestino Gaspari som hovedarkitekt bag deres vine. Det er vine i den absolutte topklasse og et besøg på hans nye vingård (50 mio kr J) er virkelig en oplevelse. Det er ikke en del af den officielle rejse, blot et ekstra tilbud til de gæster der ønsker at komme med. En anden ekstra detalje i forhold til de sidste par års rejser er at middagen hos Stefano Accordini er byttet ud med middag hos Tenute Salvaterra. Det betyder dels af vi igen får lov at besøge den nok bedst beliggende vingård i Valpolicella men også at middagen er flyttet til det eksklusive og smukke Tenute Salvaterra. Silvia hos Salvaterra har lovet mig at vi får en oplevelse i særklasse med både harpespiller og eksklusive retter matchet op mod deres lækre vine.

Som tidligere år har jeg selvfølgelig sammensat et team af hjælpere som sikrer god stemning i bussen, mulighed for indkøb af lækker frokost på både ud og hjemtur samt selvfølgelig vigtigst af alt, de sikrer at alle vore vine kommer sikkert ind i bussen i Italien og sikkert ud når vi kommer hjem til Danmark.

Hotel Fulda Mitte ★★★★ - Fulda

Dette dejlige 4-stjernede hotel ligger i Fulda centrum, 600 m fra Fulda Main Station. 
Overnatningsstedet har 2 restauranter, et fitnesscenter og en bar/lounge. Gæster tilbydes gratis Wi-Fi på fællesarealer. 
Andre faciliteter inkluderer en kaffebar/café, selvstændig parkering og mødelokaler. Alle værelser har siddeområder, kaffemaskiner og fladskærms-tv med kabelkanaler.
Gæster kan desuden nyde godt af faciliteter såsom roomservice, pudemenuer og hårtørrer.

Lindenstraße 45, 36037 Fulda, Tyskland

Hotel Bisesti ★★★ - Garda

Hotellet er beliggende i hjertet af Garda med 5 minutter til det historiske centrum og 150 meter til søen. 
Familieejet hotel med 89 værelser i alt,  alle udstyret med privat badeværelse, bruser , klimaanlæg / opvarmning, gratis WiFi, hårtørrer, pengeskab og tv. Alle værelser er tilgængelige med elevator.
Hotellet er røgfrit og har en restaurant, en udendørs pool og en bar/lounge.

Adresse: Corso Italia, 34/36, 37016 Garda

City Partner Hotel Lenz ★★★ - Fulda

City Partner Hotel Lenz er et moderne 3-stjernet hotel, centralt beliggende i Fulda. 
Hotellet ligger blot en kort gåtur fra kongrescentret, den centrale togstation og den charmerende gamle bydel. 
I restauranten, som også har en biergarten, kan gæsterne nyde det gode køkken og den venlige service.

Adresse: Leipzigerstraße 122 - 124, D-36037 Fulda

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud