Umbrien

Oplev vinhøsten på tætteste hold i Italiens grønne hjerte. Fra basen i byen Passignano er der rig mulighed for at tage ud og opleve Umbriens skønhed på egen hånd. I Umbrien ligger middelalderbyerne som perler på en snor, og selvom turistindustrien i regionen er vokset de seneste år, er Umbrien langt fra så turistet som fx naboregionen Toscana. Der hersker en ægte og uspoleret italiensk stemning; her er markederne ikke lavet for turisternes skyld, og det er en sand fryd at gå på opdagelse blandt alle de skønne specialiteter.

Samtidig er der er ikke langt til de større byer, hvor man sagtens kan bruge en hel dag - Rom, Assisi, Firenze, og så er der kun et par timers kørsel til kysten i Toscana. Italiens næststørste sø, "Trasimenosøen", ligger her i hjertet af Italien og byder i høj grad på noget at kigge på og køre efter, hvis man vil opleve det ægte Italien.

Umbriske vine anses for de bedste vine i Italien, og med billejen inkluderet for hele ugen er det oplagt bl.a. at besøge de omkringliggende vingårde, regionens hovedstad, Perugia, som er en smuk by med et pulserende handels- og studenterliv. Andre byer som er et besøg værd er byen Assisi, som er kendt for 'Den hellige Frans' og den store kirke Basilica di San Francesco, som er på UNESCOs verdensarvsliste - og samtidig snuppe en afstikker til Toscanas must see, Firenze.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud