Rom på egen hånd

Oplev Italiens hovestad på egen hånd

Fra DKK 2.995,-

Rejseforslag: pris pr. pers. ved 2 pers. i delt dobbeltværelse. Varighed: 5 dage

Rejseforslag til Rom

  • Fly Aalborg - Amsterdam - Rom t/r
  • Transfer lufthavn - hotel t/r
  • 4 nætter på centralt beliggende 3 stjernet hotel
  • 3 timers guidet tur rundt i Vatikanet (læs mere i "Seværdigheder")

La bella Italia

Italien har alt, hvad en god rejse skal indeholde. Fantastisk natur, lækker mad, enestående kunst og arkitektur samt en spændende historie, som konstant dukker op i bybilledet eller landskabet.

Derudover forstår italienerne at nyde livet og livets goder. Så gør som de lokale: Drik en cappuccino eller cafe latte hver morgen ved disken i den lokale bar, hold en lang frokostpause, hvor I spiser mindst tre retter mad med et glas god vin til, mens snakken går højlydt og sæt tempoet helt ned. Det er ferie ”in modo italiano.”
Eller hvad med at besøge en af de lokale markeder i Rom? Du kan her læse mere, om nogle af markederne du finder i Rom.

Rom er et must see, når Italien besøges. For mange er Rom også højt placeret på listen over byer, der bare må opleves - og det er altså ikke uden grund. Her venter så mange seværdigheder, at det kan være svært at vælge. Måske har I mest lyst til bare at slentre rundt og nyde byens stemning, slå jer ned på en bar og drik en espresso, et glas prosecco eller en spritz samt spise lækre italienske retter på en af Roms små, hyggelige restauranter. Men store seværdigheder som Colosseum, Peterskirken og Forum Romanum er bestemt også værd at besøge eller genbesøge. Læs mere om nogle af seværdighederne i byen i fanen ovenfor.

 

På egen hånd eller med ekspert

Rom er et fantastisk rejsemål hvad enten I tager afsted på egen hånd og nyder oplevelserne i eget tempo, eller tager afsted med en ægte Rom-kender, som viser rundt i den smukke storby. Herover har vi sammensat et rejseforslag på en tur til Rom på egen hånd. Dette forslag kan tilrettelægges helt efter jeres ønsker til varighed, hotel, oplevelser og meget mere. 

Ønsker I i stedet for at opleve Rom med en dygtig ekspert, kan vi anbefale vores livsnyderrejser med forfatter og Rom-kender Helge Kamp. Her vil I opleve Rom på en ny måde, hvor blandt andet de gode madsteder er i fokus. Læs mere om livsnyderrejserne her

Vatikanet

Vatikanstaten er verdens mindste land beliggende som en uafhængig stat midt i Rom. Med sin unikke placering midt i et andet lands hovedstad, er det nemt at komme til Vatikanet og opleve dette spændende område. Snyd ikke jer selv for et besøg i Vatikanmuseet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Indgang udenom køen til alle tre steder, er inkluderet i vores rejseforslag.

 

Colosseum

Den nok mest kendte seværdighed i Rom må være Colosseum, der da også er på UNESCO's verdensarvsliste samt et af Verdens Syv Vidundere. Colosseum er et amfiteater, der blev brugt til blandt andet gladiatorkampe. I dag står den store bygning som en ruin, men det er som at træde ind i filmen Gladiator, når du står og kigger rundt i det kæmpe amfiteater. I kan vælge at købe billetter til en guidet tur eller opleve Colosseum på egen hånd.

 

Den Spanske Trappe

Navnet på den kendte trappe er misvisende på mere end én måde: den ligger i Italien og ikke i Spanien, og så er den bygget for franske penge og ikke spanske. Dog ligger trappen ved Piazza di Spagna, der tidligere var stedet, hvor den spanske ambassade lå, hvilket er grundet til navnet. 

Trappen er velbesøgt af turister, hvor nogle vælger at besøge kirken Trinità dei Monti på toppen, mens andre nyder en is på trappetrinene. Området ved trappen er også en oplagt mulighed for shopping eller en god italiensk frokost.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud