Livsnyderrejse til Rom i selskab med forfatteren Helge Kamp

Velkommen til ægte livsnyderi i den evige stad

Fra DKK 6.875,-

Pr. person v/2 pers. i dbl. værelse - I samarbejde med Rom-guide.dk - Danmarks største internetportal til Rom, kan vi nu tilbyde endnu en af de populære rejser til Rom i selskab med forfatteren og Rom-kenderen Helge Kamp. 5 dage/4nætter - Inkl. fly og hotel i centrum.

Dato Afrejsested Pris fra DKK
31-03-2020 København 6.875,-
13-04-2020 København 6.875,-
18-04-2020 København 6.875,-
 • Fly fra København-Rom t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på Hotel Sole ★+
 • 4 x morgenmad 
 • Udflugter ifølge program
 • Forfatteren og Rom kenderen Helge Kamp
 • Enkeltværelse - DKK 1.695
 • Hotel Ponte Sisto ★★★
 • Afbestillingsforsikring - DKK 300,-
 • Evt. entréer, transport til seværdigheder samt besøg på spisesteder
 • Provinstilslutning - fra DKK 950,- (Vedr. turene til efteråret skal vi gøre opmærksom på, at der må påregnes en ekstra nat i København.)

Vi kalder turen for "Livsnyderrejse til Rom", da det netop er kendetegnende for Helge Kamp's holdning til et besøg i den evige stad.

Helge Kamp er redaktør på Rom-guide.dk og er sikkert også kendt af de fleste for de utallige bøger han efterhånden har skrevet om Rom, og som har gjort ham til en af de absolut mest betydningsfulde danske anmeldere af spisesteder.

På rejsen skal vi stifte bekendtskab med alle de store seværdigheder, som man naturligvis må aflægge et besøg under en rejse til Rom, men vi skal også op ad sidegaderne for at komme væk fra turisternes fodspor og opleve det ægte og uspolerede Rom og nogle af de mange rigtig gode spisesteder, som Helge Kamp er den helt store ekspert i.
Disse steder, som Helge Kamp kalder "madhuler", er nemlig en vigtig del af en livsnyderrejse.


Se det omfattende program ved at klikke på en af datoerne herunder.

 

27. september 2019

1. oktober 2019 - Udsolgt

31. marts 2020

13. april 2020

18. april 2020

Helge Kamp 

Helge Kamp har opholdt sig i Rom gennem kortere og længere perioder og har nu slået sig ned i byen Sutri lidt nord for Rom.

Forfatteren er bl.a. kendt fra internet-siden Rom-guide.dk, han kender Rom som sin egen bukselomme, og har blandet andet skrevet bøgerne "Romerske spisesteder", "De romerske rioni", "Mellem de syv høje" og "Bag Porta del Popolo".

De mange, der gennem tiden har oplevet Helge Kamp som foredragsholder eller måske under et tidligere besøg i Rom, ved at han er lidt af en kapacitet, når det gælder underholdende historier, legender og alternative seværdigheder.

På denne unikke rejse tager forfatteren os med på spændende eventyr gennem sin elskede by mens han fortæller sagn og legender, små historier og viser os "ting og sager", som vi aldrig selv havde fundet med en traditionel guidebog.

Rejsen er også for dig, der gerne vil sikre dig en godbid af det ægte romerske køkken og undgå ærgerlige oplevelser med byens mange "turistfælder".
Vi besøger nemlig en række romerske spisesteder der alle byder på suveræn italiensk mad og det miljø, der har gjort romernes madkultur verdensberømt og elsket.
Spise stederne - eller madhulerne - som forfatteren ynder at kalde sine favoritter i Rom er omhyggeligt udvalgt efter kvalitet og atmosfære.

Denne rejse er således nøglen til en oplevelse af det ægte uspolerede Rom, der ligger lige omkring hjørnet - men alligevel udenfor turisternes fodsti.

 

 

Hotel Sole ★★★ + -

Hotel Sole ligger i den lille gågade Via del Biscione lige rundt om hjørnet ved markedspladsen på Piazza Campo de’ Fiori og to minutters gang fra den berømte Piazza Navona. Mere central og attraktiv beliggenhed findes simpelthen ikke.
Når vi har nydt den italienske morgenmad i den lille, hyggelige morgenmadscafé ligger hele Rom for vore fødder lige udenfor døren.

Hotellet er indrettet i et tidligere palazzo med lille, møbleret gårdhave og tagterrasse med udsigt over byens tage, der er pæne, lyse værelser af varierende størrelse, der alle har bad/brus, toilet, TV og telefon – ligesom der er gratis WIFI.

Da Hotel Sole har tre stjerner udgør turistskatten 4 euro pr. person pr. nat.

Adresse: Via Del Biscione 76, Navona, 00186 Rom, Italien

Hotel Ponte Sisto ★★★★ - DET ER MULIGT AT TILKØBE DETTE HOTEL
Flot hotel i international klasse med gårdhave, bar og stor morgenmadsbuffet beliggende på mindre gågade nær Tiberen.

Hotellet har flotte værelser - alle med bad, tv, mini-bar og telefon.

Professionel reception, elevator og indbydende opholdsarealer.

Vil du være sikker på et mere veludstyret værelse, hvor der er god plads og større service, ja, så betyder den ekstra stjerne utroligt meget.

Men stjernen koster da så også 1.950,- pr. person

Valget er dit. Men spørger du Helge Kamp, vil han pege på Albergo Sole og sige, at Rom jo ligger udenfor hotellet.

Helge Kamp bor selv altid på Albergo Sole under opholdet, men følger eventuelle gæster til Hotel Ponte Sisto ved ankomst.

Klik på billederne for at se dem i større format.

Adresse: Piazza Trilussa, 00153 Roma RM, Italien

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud