Piemonte Livsnyderrejse

Livsnyderrejse til Piemonte

Fra DKK 7.875,-

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Varighed: 5 dage

Dato Afrejsested Pris fra DKK
27-09-2021 København 7.875,-
16-05-2022 København 7.875,-
  • Direkte fly København - Milano t/r
  • Transport mellem lufthavn og hotel i Piemonte
  • 4 nætter på attraktivt hotel i Asti
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Udflugter jf. program
  • Forfatteren Helge Kamp på hele rejsen
  • Enkeltværelse DKK. 1.695,-
  • Afbestillingsforsikring DKK. 300,- pr person
  • Provinstilslutning fra Aalborg fra DKK 950,- 

Piemonte - Livsnyderrejse på helt nye eventyr

Ny suveræn livsnyderrejse i selskab med forfatteren Helge Kamp.

Til alle de, der har været med på vores populære Livsnyderrejser til Rom i selskab med forfatteren Helge Kamp, har vi godt nyt.

På utallige opfordringer kan vi nu præsentere en helt ny livsnyderrejse med et ganske andet rejsemål, men selvfølgelig stadig som grupperejse.

Denne gang flyver vi nemlig til Norditalien for at gå på nye livsnydereventyr i Piemonte med vores populære forfatter og madanmelder.

Begrebet livsnyderrejse er så kendetegnende for Helge Kamp's tilgang til et besøg i Italien. Og det er da også med hans sædvanlige ”con amore”, at vi skal udforske det pragtfulde Piemonte.

I Piemonte går ægte italiensk charme hånd i hånd med betagende landskaber, Italiens bedste vine og et sublimt køkken, hvor der trylles med trøfler, vilde artiskokker og ædle oste.

Piemonte tilfredsstiller alle sanser.  I den elegante storby Torino bugner butikkerne med raffineret design og museerne med store kulturoplevelser medens de elegante cafeers blankpudsede kaffemaskiner hvæser espresso ud til krævende kunder.

Uden for byen venter en helt anden verden. Dramatiske bjerglandskaber og spændende naturoplevelser mod nord og mod syd - livsnyderruten med gamle klostre, smukke slotte og landsbyer omgivet af snorlige vinmarker, hvor små saftige druer bliver til stor Barolo og tiden næsten står stille. En sand livsnyderrejse for alle, der har brug for at lade op og blive forkælet på krop og sjæl på en anderledes temarejse.

Denne rejse til Piemonte er altså helt perfekt, hvis du elsker Italien og trænger til at komme væk fra de vante rammer i Danmark og trænger til at forkæle dig selv med lækre italienske specialiteter, fantastiske vine, utrolig smuk natur og godt selskab fra de andre gæster på turen.

Du kan læse det detaljerede rejseprogram herunder
Afrejse 27. september 2021 
Afrejse 16. maj 2022

 

Rejsen arrangeres i samarbejde med Rom-guide.dk

 

 

 

Hotel Lis ★★★

Hotel Lis er et lille familiedrevet hotel med 30 værelser, der ligger få minutters gang fra det historiske centrum i Asti.

Når vi har nydt den italienske morgenmad i den lille, hyggelige morgenmadscafé ligger hele Asti og resten af Piemonte for vore fødder lige udenfor døren. 

Hotellet er indrettet i et nyere palazzo med pæne, lyse værelser af varierende størrelse, der alle har bad/brus, toilet og TV. 

Adresse: Viale Fratelli Rosselli 10, 14100 Asti, Italien 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud