Livsnyderrejse til Bologna

Livsnyderrejse til Bologna

Fra DKK 6.875,-

Pr. person v/2 pers. i dbl. værelse - 5 dage inkl. fly, tranfer, udflugter og forfatteren Helge Kamp med på rejsen

Dato Afrejsested Pris fra DKK
28-05-2019 København 6.875,- UDSOLGT
08-10-2019 København 6.875,- UDSOLGT
  • Fly fra København  - Bologna t'/r
  • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
  • 4 nætter på Donato 4-stjernet
  • 4-stjernet mormadsbuffet
  • Udflugter ifgl. program
  • Forfatteren Helge Kamp med på rejsen
  • Enkeltværelse - DKK 1800,-
  • Afbestillingforsikring DKK 300,-
  • Provinstilslutning - fra DKK 950,-
  • Evt. entréer, transport til seværdigheder samt besøg på spisesteder

Har du tidligere været med os på livsnyderejsen til Rom, ved du lige præcis, hvad ”livsnyderrejseren” indebærer – forkælelse i særklasse, som ikke fås andre steder! 

På utallige opfordringer kan vi nu præsentere en helt ny og ganske anderledes livsnyderrejse, der ikke går til Rom - men hvor Helge Kamp tager os med på endnu mere livsnyderri i ganske andre omgivelser.

Bologna la Ricca - siger man i Italien og mener dermed den rige by.

I Bologna er maden da også usædvanlig rig og fuld af gode sager. Her går ægte italiensk charme hånd i hånd med en betagende og utrolig smuk by, nogle af Italiens absolut bedste vine og et sublimt køkken, hvor der trylles med trøfler, vilde artiskokker og ædle oste. Bologna er ganske enkelt Italiens mave, der tilfredsstiller alle sanser.

En sand livsnyderrejse for alle der har brug for at lade op og blive forkælet på både krop og sjæl.

Rejsen er efter Helge Kamp's ønske eksklusiv - med et deltagerantal på maksimalt 18 personer, hvorfor snarlig tilmelding tilrådes.

Se mere om rejsen her:

8. oktober 2019 UDSOLGT

 

Rejsen er ikke egnet for gangbesværede: 
Bologna er byen, hvor man kommer til at gå mere end man forventer. De stejle gader, de toppede brosten og de mange trapper er med til at give byen den vidunderlige charme, som mange holder af - men også det, at den bestemt ikke egner sig for gangbesværede.

 

 

Hotel San Donato ★★★

Hotel San Donato er så absolut et rigtigt livsnyderhotel med den bedste beliggenhed lige midt i centrum på en lille hyggelig plads med cafeer i byens universitetskvarter.

Hotellet byder på gode faciliteter med lounge, stor restaurant med flot morgenmadsbuffet, smuk tagterrasse med udsigt til byens tage og tårne og hyggelig bar, hvor der serveres drinks til frokost og om aftenen.

Værelserne er i klassisk design alle med ”grand lit”, træmøbler og klinkegulv ligesom der naturligvis er aircondition, tv med satellitkanaler, gratis wifi og privat bad.

Adresse: Via Zamboni, 16, 40126 Bologna BO, Italien