Livsnyderrejse til Bologna

Livsnyderrejse til Bologna

Fra DKK 7.875,-

Pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Varighed: 5 dage

Dato Afrejsested Pris fra DKK
12-09-2022 København 7.875,-
  • Fly fra København  - Bologna t/r
  • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
  • 4 nætter på Donato 4-stjernet
  • 4-stjernet mormadsbuffet
  • Udflugter ifgl. program
  • Forfatteren Helge Kamp med på rejsen
  • Enkeltværelse - DKK 795,-
  • Afbestillingforsikring DKK 300,-
  • Provinstilslutning - fra DKK 1350,-
  • Evt. entréer, transport til seværdigheder samt besøg på spisesteder

 

Har du tidligere været med os på livsnyderejsen til Rom, ved du lige præcis, hvad ”livsnyderrejseren” indebærer – forkælelse i særklasse, som ikke fås andre steder og en temarejse på en helt ny måde! 

På utallige opfordringer kan vi nu præsentere en helt ny og ganske anderledes livsnyderrejse, der ikke går til Rom - men hvor Helge Kamp tager os med på endnu mere livsnyderri i ganske andre omgivelser. Selvfølgelig på en grupperejse, hvor du nyder oplevelserne sammen med andre livsnydere.

Bologna la Ricca - siger man i Italien og mener dermed den rige by.

I Bologna er maden da også usædvanlig rig og fuld af gode sager. Her går ægte italiensk charme hånd i hånd med en betagende og utrolig smuk by, nogle af Italiens absolut bedste vine og et sublimt køkken, hvor der trylles med trøfler, vilde artiskokker og ædle oste. Bologna er ganske enkelt Italiens mave, der tilfredsstiller alle sanser.

En sand livsnyderrejse for alle der har brug for at lade op og blive forkælet på både krop og sjæl.

Rejsen er efter Helge Kamp's ønske eksklusiv - med et deltagerantal på maksimalt 26 personer, hvorfor snarlig tilmelding tilrådes.

 

Rejsen er ikke egnet for gangbesværede: 
Bologna er byen, hvor man kommer til at gå mere end man forventer. De stejle gader, de toppede brosten og de mange trapper er med til at give byen den vidunderlige charme, som mange holder af - men også det, at den bestemt ikke egner sig for gangbesværede.

 

Rejsen arrangeres i samarbejde med Rom-guide.dk

Hotel San Donato ★★★

Hotel San Donato er så absolut et rigtigt livsnyderhotel med den bedste beliggenhed lige midt i centrum på en lille hyggelig plads med cafeer i byens universitetskvarter.

Hotellet byder på gode faciliteter med lounge, stor restaurant med flot morgenmadsbuffet, smuk tagterrasse med udsigt til byens tage og tårne og hyggelig bar, hvor der serveres drinks til frokost og om aftenen.

Værelserne er i klassisk design alle med ”grand lit”, træmøbler og klinkegulv ligesom der naturligvis er aircondition, tv med satellitkanaler, gratis wifi og privat bad.

Adresse: Via Zamboni, 16, 40126 Bologna BO, Italien

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud