Bologna

Livsnyderrejse i selskab med forfatteren Helge Kamp

På utallige opfordringer kan vi nu præsentere en helt ny og ganske anderledes livsnyderrejse, der ikke går til Rom - men hvor Helge Kamp på grupperejse tager os med på endnu mere livsnyderri i ganske andre omgivelser. Denne gang besøger vi intet mindre end Bologna på en skøn temarejse.

Bolognas kultur og arkitektur 

Europas ældste universitet grundlagt i 1088 ligger i Bologna.Vi besøger naturligvis dette historiske sted, hvor også Dante læste og hvor man stadig kan opleve et næsten uændret medicinsk auditorium. Byen byder også på mange store arkitektoniske perler, flere kilometer smukke kolonnader og verdens største murstenskirke med en overraskende historie.

Gastronomi 

Bologna er kendt for sin fantastiske gastronomi. På hyggelige byvandringer besøger vi mange af byens utallige specialforretninger, de skønne markeder med fødevarer, vin og ikke mindst chokolade.
På vejen nyder vi naturligvis et energigivende glas boblende lambrusco.

Folkeliv 

Bologna har eksisteret siden år 800 f.Kr. Byen styre er ganske rødt ligesom husene, der er opført af røde mursten produceret af den fede røde jord ude fra Posletten.

Italiensk mad i særklasse 

Sammen med en af de mest betydningsfulde danske anmeldere af italienske spisesteder, kombineret med byens formåen, venter der os særdeles mange store spiseoplevelser på denne ferierejse.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud