Java og Bali

Øst Java - Central Java - Vest Bali 

Øst Java er et mangfoldigt sceneri af naturoplevelser og Banyuwangi er uløseligt forbundet med Ijen Kraterets blå ild, sejlads gennem mangroveskovene, Port Muncars hundredvis af specielle fiskerbåde, "Lille Afrika på Java" og beboernes beskyttelse af havskildpadder og meget mere som Gombengsari Village, hvor indbyggerne ejer deres egen lille kaffeplantage i et fælles økosystem.

Ifølge legenden opstod livet på Java i Banyuwangi, hvor vi holder til i Kemiren Village.

Central Java strækker sig fra Java Havet i nord til det Indiske Ocean i syd og deler på den måde Indonesiens hovedø i to. Regionen dækker cirka en fjerdedel af øen og består af lavland ved kysterne og ellers af bjerge og vulkaner, med de spektakulære tvillinger Mount Merbabu og Mount Merapi.

Yogyakarta ved sydkysten er noget så usædvanligt som et selvstændigt monarki i en republik. Lidt som vi kender det med Monaco i Frankrig.

Yogyakarta er også Indonesiens kulturelle hovedstad og det er den, vi besøger.

Vest Bali er Balis skjulte juvel, fjernt fra øens kendte turistdestinationer i syd. Samspillet mellem havet, strandene, med det fine sorte vulkansand, og det smukke sceneri med bjergene langs kysten, skaber den energi Balineserne kalder "Nyegara Gunung"

I Pemuteran, der er vores base, foregår alt i en afslappet atmosfære med en imødekommende lokal befolkning, hvis daglige liv er turisme.
Udover sine betagende omgivelser har Pemuteran vilde delfiner, unikke templer, vingårde, varme kilder, snorkling, dykning og koralrev, golf og den ubeboede Menjangan Island og meget mere som det frivillige, prisbelønnede BIOROCK-projekt med genopretning af koralrev.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud