Paradisøerne

Oplev badeferie eller fantastiske rundrejser på Bali - på egen hånd

Fra DKK 14.895,-

Pr. person - Luksusferie for 2 med stop i Dubai på udturen

 • Lej jeres egen chauffør og bil for 1 dag - 475,- pr. pers v/2 pers.

Tag på en luksusferie for 2 med stop i Dubai på udturen. Afgang fra Kastrup med Emirates. Bo 4 nætter i Dubai på Radisson Blu Deira Creek med morgenmad - videre med fly til Denpasar. Herefter 7 nætter på Mercure Resort Sanur i Sanur med morgenmad og 3 nætter på Pertiwi Resort og spa med morgenmad i Ubud. Hjemturen er fly fra Denpasar-Dubai-Kastrup. Alle transfers inkluderet. 

Ovenstående er alle inkluderet i prisen.

Et besøg på Mozaic i Ubud er helt klart at anbefale. En 8-retters tasting-menu på restaurant Mozaic, www.mozaic-bali.com, som går for at være Balis bedste restaurant. Ejet og drevet af en fransk chef kombinerer den fransk haute cuisine med lokale balinesiske råvarer på allerbedste vis. 

 

Pertiwi Resort & Spa
Dette Resort ligger 700 m fra centrum af Ubud. Der er 19 km til stranden, men det opvejer den lækre pool. På Resortet findes desuden:
 • Aircondition
 • Bar
 • Swimmingpool
 • Børneswimmingpool
 • Restaurant
 • Sikkerhedsboks
 • Telefon
 • TV
 • Trådløs internet

Adresse: Jalan Monkey Forest 80571 Ubud Bali

Kunderne siger:
Pertiwi Resort & Spa oversteg vores forventninger – både hvad indkvartering, service og morgenmad angår. Pertiwis område strækker sig så langt bagud, at man kommer lidt på afstand af Monkey Forest Street. Standarden på vores Pool Villa var høj, og det var fantastisk at have sit eget lukkede ”territorium”, hvor man kunne færdes uforstyrret.

Vi kørte de 2,5 timer på tværs af Bali til Lovina i en bil arrangeret af Pertiwi til hvad der svarer til ca. 50 USD.

 

Kunderne siger:
Hotellet i Ubud, Pertiwi Resort og Spa, lignede ikke noget særligt ved ankomst, men personalet var super søde og meget imødekommende. Receptionisten spurgte om vi kunne vente med at få værelset til 1 1/2 time senere, men da vi forklarede at vores søn var træt og skulle sove fandt de et værelse efter 15min. Vi blev opgraderet og fik en villa med egen pool. Villaen var super flot, ren og meget stor. Vi var især vilde med det udendørs bad! 

Selve hotelområdet var super hyggeligt og vi elskede det bakkede terræn. Det eneste minus ved hotellet var morgenmaden - den var ikke særlig varieret og det var det samme hver dag. Hvis vi en dag vender tilbage til Bali vil vi helt sikkert gerne bo på hotellet igen! Det er et flot hotelområde, store pools, venligt personale og det ligger helt vildt godt placeret!

The Damai

Hvis Damai føles som et hjem, er det måske fordi det engang var et. Feriestedet startede som drømmen om at bygge et hjem på en bakke i Bali, da en dansk reklamekonsulent gik forbi denne smukke, uspolerede landsby i begyndelsen af ​​1990'erne. Selv nu årtier senere, da denne drøm om et hjem er vokset til regionens førende udvej, bevarer Damai den oprindelige drøm i sin dna. De mange personlige detaljer, de private haver, antikvitetssamlingen får dig ofte til at føle, at du opholder dig i en vens villa snarere end på et hotel. 

Villaerne er smukke, restauranten og spa er fremragende, og udsigten er undertiden uforglemmelig. Men hvad der virkelig gør opholdet på Damai en unik oplevelse er personalet. Mange har været med siden begyndelsen. De fleste er fra Kayuputih, Damai's landsby, eller en af ​​de omkringliggende landsbyer, som Kaliasem eller Kalibukbuk. Men alle vil byde dig velkommen med den typiske balinesisk gæstfrihed, ligesom de ville, hvis du var gæst i deres hjem

På hotellet findes desuden: 

 • Aircondition
 • Loftventilation
 • Minibar
 • Satellit-TV og DVD-afspiller
 • Sikkerhedsboks
 • Kaffe/te faciliteter
 • Udendørs badeværelse med brusebad
 • Indendørs badeværelse med badekar og brusebad
 • Hårtørrer
 • Morgenkåbe
 • Hjemmesko
 • Udendørs pavillon og en privat swimmingpool

 

Adresse: Jl. Damai, Kayu Pitih, Kayu Pitih, Lovina, Kabupaten Buleleng, Bali 00362, Indonesien

 

Kunderne siger:

Vel ankommet til The Damai, blev vi modtaget med en velkomst-cocktail, kølige klude til at friske op med og 15 minutters gratis massage i hotellets spa-afdeling. Så føler man sig ligesom velkommen på dette 5-stjernede sted med bare 14 villaer 😊. Indkvarteringen var lige en tak bedre end på Pertiwi, og Damai lægger stor vægt på den gastronomiske side med et varieret menukort baseret på lokale råvarer – mange dyrket på stedet, og der er mulighed for at sidde omkring poolen i skæret af et bål, som hver aften tændes kort før solnedgang. Stedet er ideelt for par eller singler. Derimod er det ikke egnet for unge under 15, som nok hurtigt vil finde det kedeligt. Damai tilbyder gratis transport til og fra Lovina Beach, som ligger blot 10 minutter nede ad bjergsiden. I Lovina er der mulighed for at spise på strandrestauranter, når man trænger til lidt afveksling fra Damais relativt dyre køkken.

Man har valget mellem ”Garden Villa”, som har en lukket baggård eller ”Pool Villa”. Vores Garden Villa var lækker, og der var både ”turn down service” og frisk frugt og kage hver dag, men vi savnede privatlivet i vores Pertiwi Pool Villa.

Morgenmaden på Damai er et kapitel for sig selv, idet man har valget mellem Indonesian (Nasi eller Bami Goreng), Japanese (Miso-suppe, grillet fisk m.m.), Continental eller American breakfast. Men før man når så langt, stilles der en tallerken med frisk kunstfærdigt udskåret frugt foran en. Kaffen er selvfølgelig stempelkaffe i en Bodum-kande. Man er vel et danskejet hotel med ca. 70% danske gæster.

Damai tilbyder en række udflugter med egen chauffør til priser fra 60,- til 150,- USD dækkende alt fra botanisk have til Vulkan-bestigning med afgang kl. 02 om natten for at kunne nå op for at se solopgangen fra toppen.

Med stressbarometret nulstillet og mæt af mad og oplevelser var der bare tilbage at finde til Denpasar – igen med en chauffør arrangeret af hotellet til USD 80,-. Turen tager 3 timer.

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud