Langtidsrejse og individuelt ophold i Pemuteran

Alene, med familien eller som par - besøg Pemuteran

Fra DKK 14.495,-

Pr. person - Fortæl os hvornår og hvor længe I vil afsted, så klarer vi resten og sikrer jer en rigtig god ferie med oplevelser, I vil sætte pris på. Faste ferietidspunkter inkluderer et 21 nætters ophold på Bali i april, maj, juni, september eller oktober.

 • Flyrejse Aalborg/Billund/København-Amsterdam-Denpasar (Bali) t/r med KLM
 • Forplejning på flyrejsen
 • Transfer Denpasar lufthavn - Pemuteran t/r
  • Med udflugt via Belugan søerne med tempel, incl. frokost
 • 1 nat i Denpasar
 • Det bestilte antal nætter i Pemuteran
 • Daglig morgenmad
 • 3 halvdagsudflugter
 • Introduktion til Biorock koralrevs-genoprettelsesprojektet, hvor vi slutter med snorkling for dem der har lyst og en guidet tur på stranden for dem, der foretrækker det.
  • Læs mere om projektet under fanen med Biorock her på siden.
 • Adgang til dansk rejseleder under opholdet
 • Enkeltværelse ifølge tilbud afhængig af afrejsedag og periode
 • Afbestillingsforsikring: DKK 500,-

 UDFLUGTER

Udover udflugten på vej fra Denpasar til Pemuteran, og de tre valgfrie udflugter i Pemuteran, samt introduktionen til Biorock, er der ikke inkluderet andre udflugter i rejsen. Men flere udflugter kan tilkøbes, enten hjemmefra, når du bestiller rejsen eller hos vores danske rejseleder i Pemuteran.

 •  Udflugtspakke med dansk rejseleder per person: DKK 570,-
   Udflugterne kan også købes enkeltvis i Pemuteran (dog uden garanti for dansk rejseleder)

 • PAKKEN INDEHOLDER 3 UDFLUGTER
  • 1) Bådtur til Menjangan Island, hel dag med frokost
   Vi sejler til den ubeboede ø Menjangan, også kendt som Deer Island (Krondyrenes ø). Ifølge legenden fik den navnet af de lokale, der hvert forår så store flokke af hjorte svømme de cirka 10 kilometer ud til øen, hvor de i dag lever frit over hele Menjangan.

   Øen huser flere templer heri blandt andet Gili Kencana Templet, der er Balis ældste. Templerne passes i dag af en enkelt munk på turnusordning.

  •  2) Tempeltur og hot springs, halv dag
   Vi besøger 3 templer i lokalområdet, blandt andre Pulaki Templet, hvor makakaber færdes frit. Ifølge legenden bevogter de templet for at ære templets grundlægger. Pura Pabean templet er hvor fiskerne beder om sikkerhed på havet. Det rummer en usædvanlig blandet udsmykning af både Kinesisk og Balinesisk kunst. Melanting templet er de handlendes tempel grundlagt i 1500-tallet. Med sin rigdom af historisk arkitektur og dets beliggenhed giver besøget de fleste en helt speciel oplevelse,

   Vi slutter udflugten med en tur ved Balis største varme kilder, der, med en gennemsnits temperatur på 40C, omgivet af mangroveskov, ligger så tæt på kysten, at man kunne tro at havet er en stor opvarmet swimmingpool. Det svovlholdige vand er kendt for sin helbredende virkning og der er naturligvis mulighed for at dyppe sig.
    
  • 3) Besøg på vingård og perlefarm, halv dag
   Vi besøger en vingård, der på grund af klimaet altid har i gang i alle stader af processen med vinfremstilling. Midt i vingården smager vi på vinen.

   På perlefarmen får vi vist hele forløbet med tilblivelsen af en perle, fra allerførste stade til perlen bliver et smukt forarbejdet smykke.

 
ANDRE UDFLUGTER

Købt hjemmefra er det med dansk rejseleder ved antal angivet minimum personer

 

 • Trekking i regnskov, halv dag (engelsktalende lokalguide) per person DKK 345,-
  Vi tager ud i West Bali National Forest, der på sine 19.000 ha dækker stedsegrøn lavlandsregnskov, løvfældende monsunskov, savanne, mangroveskov og meget mere som et rigt fugleliv med over 50 forskellige arter.
 • Tempelceremoni, halv dag, per person DKK 220,-
  Ritualer indgår med stor vægt i Balinesernes daglige liv. De er simpelthen essensen af Balinesernes rige kultur. Vi følger et af ritualerne, Tirta Penglukatan, hvor krop og sind renses. Til denne ceremoni er det obligatorisk at bære sarong. 
 • Vilde delfiner, halv dag (engelsktalende lokalguide) per person DKK 235,-
  Oplev vilde delfiner i solopgangen. Grundet naturens orden kan der være få, eller i dusinvis. Det er sjældent, der ingen er. Skulle det ske, kompenserer solopgangen delvis for det.

 • Cooking-class med 5-retters Balinesisk middag, per person DKK 235,-
  Vi holder cooking-class, hvor de der har lyst lære at lave Balinesiske retter og om ingredienserne og om krydderierne. Vi slutter af med en 5-retters Balinesisk middag.

 • Koralrevskik gennem båd med glasbund, 30 minutter (engelsktalende lokalguide) per person DKK 100,-
  På denne 30 minutters tur får I et virkelig godt indtryk af Biorocks succes med at genoprette koralrev.

 
EKSEMPLER PÅ LÆNGERE UDFLUGTER, DER IKKE ER INKLUDERET I REJSEN:
- Bemærk: Som hovedregel er de med engelsktalende lokalguide

 

 • Risterasserne i Tabanan, halv dag (engelsktalende lokalguide) per person DKK 440,-
  Dyrkning af ris på terrasser hedder Subak på Balinesisk. Det blev udviklet i det 9. århundrede og har tætte relationer til Balinesernes religiøse liv. Alle beslutninger fra hvilke sorter der skal dyrkes, rette tid til at sætte planter ud, fordeling af vand bliver diskuteret og truffet i fællesskab, så alle sikres ligelig fordeling.

  Subak blev i 2012 anerkendt som UNESCO verdensarv.

 • Solopgang, Mount Batur, halv dag (engelsktalende lokalguide) per person DKK 660,-                
  Mount Batur er stadig aktiv som vulkan. Den strækker sig 1.717 over havets overflade, omkring 120 kilometer fra Pemuteran. Med en rimelig god fysik kan den bestiges på omkring to timer.             

  Køreturen frem og tilbage tager cirka 3½ time hver vej.

 • Ijen Krateret, Øst Java, med dets blå ild, 15 timer (engelsktalende lokalguide) per person DKK 775,-
  På denne tur, der varer 15 timer krydser I Bali-strædet til/fra Øst Java for at opleve ”Den blå ild” ved Ijen krateret og er vejret venlig stemt får I solopgangen med. Turen op til krateret er på cirka 3,2 kilometer. Temperaturen er mellem 0 – 10 grader. Turen er IKKE egnet for personer med astma, vejrtrækningsproblemer eller hjertesygdomme.

 

UBUD PÅ EGEN HÅND 3 DAGE - 2 NÆTTER - DKK 1.100 per person i delt dobbeltværelse.

INKLUDERER:

 • Dag 1:
  Transport Pemuteran - Ubud med besøg på Jatiluwih risterasserne, udviklet i det 9. århundrede og optaget af UNESCO i 2012, som endnu et af Indonesiens bidrag til vores verdensarv.

  Ubud på egen hånd.

  Overnatning på Ubud Inn og Spa med morgenmad næste morgen.

 

 • Dag 2:
  Ubud på egen hånd.

  Minibus til rådighed for gæster, der i fællesskab vil besøge omegnen.

  Overnatning på Ubud Inn og Spa med morgenmad næste morgen.

 

 • Dag 3:
  Ubud på egen hånd.

  Transport Ubud - Pemuteran direkte

 

OG EN LIDT KORTERE TUR

 • Fuglekik, 2 -3 timer (engelsktalende lokalguide) per person DKK 660,-
  Fugleturen til West Bali National Forest byder på mulighed for at spotte mere end 50 forskellige arter.

  Heriblandt:  Beach Thick-knee; Pink-headed Green Pigeon Orange-breasted Green Pigeon; Grey-cheeked Green Pigeon, Javan Cuckoo-shrike; Black-winged Myna (Starling); Javan Banded Pitta; Bali Myna (Starling); Java Sparrow.

 

Vi kan også arrangere:

 • SNORKLING og DYKNING
  Hvis du vil snorkle eller dykke, måske bruge dit ophold til at erhverve dit PADI-dykker certifikat samarbejder vi med Bali Diving Academy. Se mere under fanen "Dykning og Golf"

 • GOLF
  Er du golfer og vil bruge en dag, eller flere, på en af Sydøstasiens bedste baner, har vi Handara kun 1 times kørsel fra Pemuteran. Vi arrangerer gerne din tur dertil. Læs mere under fanen "Dykning og Golf" her på siden.

 • BIOROCK
  Du kan forberede dig lidt til introduktionen af Biorock-projektet ved at se under fanen "BIOROCK" her på siden.


Og har I andre interesser, er det bare at sige til, så hjælper vi med at arrangere det I måtte ønske.

Hvad kan jeg lave i Pemuteran?

Ferie helt på jeres betingelser 😊 Med teenagere eller yngre børn. Bedsteforældre med børnebørn. Oplev koralrev, slip ungerne løs på børnevenlige strande, lad de små snorkle, lad de store lære at dykke. Tag på spændende udflugter. Tag dig tid til golf.  

Om du rejser alene eller I er en familie er Pemuteran på Vest Bali det ideelle sted.

Her er alle de muligheder I kan ønske jer, hvad enten I foretrækker en afslappet ferie på stranden med få udflugter, eller være optaget af aktiviteter fra morgen til aften kan alt foregå i jeres tempo.

Vi har Balis ældste tempel, regnskove, Balis største varme kilder, Pulaki Templet der bevogtes af Makakaber, Den ubeboede Deer Island, hvor kronhjortene lever overalt, vingårde og perlefarm, og i nærheden risterasser, vilde delfiner og meget mere.

Ferieformen "helt på dine betingelser" er perfekt, hvis du vil lære at snorkle, tage et PADI-dykkercertifikat, blive fridykker, eller blive frivillig i BIOROCK projektet, hvor du hjælper med at genoprette koralrev.

Det eneste vi ikke kan tilbyde, er et larmende natteliv. Det er faktisk rart.

Du kan vælge at være helt på egen hånd, fra du ankommer til Pemuteran til du rejser igen, eller du kan deltage i de aktiviteter og udflugter vi tilbyder.

Lejer du en motorcykel, der modsvarer en 45 Yamaha, kan du frit kan bevæge dig rundt på kortere eller længere ture med egne mål, eller udstyret med vores forslag, inklusive nogle af de steder vi arrangerer udflugter til.

 

Du kan selvfølgelig kombinere alle mulighederne efter dit eget hoved. Så bliver det næppe meget bedre 😊

 

Hvad med at supplere det daglige liv med en 3-dages tur til kunstnerbyen Ubud, hvor I undervejs besøger Jatiluwih risterasserne, udviklet i det 9århundrede og optaget af UNESCO i 2012, som endnu et af Indonesiens bidrag til vores verdensarv. Eller en 24 timers tur til Ijen Kraterets blå ild på Øst Java, hvor I krydser Bali strædet. Du kan også tage med ud og fiske, hvor fiskeren tilbereder din fangst. Se mere under "Tilkøb"

Og glem ikke mulighederne for at kunne spille golf på en af Asiens mest ikoniske baner og verdensklassedykning. Se mere under fanen "Golf og Dykning"

Uanset hvad du vælger, har du adgang til både vores danske rejseleder og indonesiske servicemedarbejder, der gerne giver gode råd og som har masser af forslag til både endagsudflugter eller flerdagesture på egen hånd. Vores lokale partnere hjælper også gerne med forslag til hvad de synes I bør opleve.

 

LOKALMILJØET PÅ EGEN HÅND

STRANDLIV

Der er to til fire minutters gang fra jeres bungalow til stranden, hvor I kan slå sig ned enten i sandet eller leje stole. Der er også cafeer og restauranter, men I er velkomne til at medbringe egen mad og drikke på stranden.

 

SLIP UNGERNE LØS

Lad dem lege i det herlige sorte vulkansand og bade i strandens område for børn, hvor de undgår søpindsvin, Københavner ulke og skarpe klipper.

 

SNORKLING FRA STRANDEN

Der er to minutters gang fra Biorocks bungalows til stranden, hvor du kan snorkle. Det er gratis for vores gæster.

 

Har du lyst til guidet snorkling på koralrevene under Biorock genoprettelsesprojektet, er det blot at sige til, så arrangeres det mod betaling. Genoprettelsesprojektet er non-profit og alle indtægter går til arbejdet. Se mere under fanen "Biorock" eller siden "Biorock - Dykning - Golf"

 

BEVÆG JER RUNDT I BYEN

Lokalmiljøet opleves bedst ved at bevæge sig rundt i byen til fods. Udover dagliglivet har I også mulighed for at opleve fiskerne arbejde med deres både og garn mellem fangsterne, gå på det lokale marked, de små butikker og spise på restauranterne med byens borgere og foretage udflugter til fods.

 

DET LOKALE MARKED

500 meter fra Biorock ligger det lokale marked med grøntsager, frugt, krydderier, fisk og færdige Balinesiske retter. Udbuddet afhænger af sæson og særligt af fiskerne.

Besøg det om morgen mellem 6 og 7. Det lukker klokken 9.

 

ROMANTIC BEACH og SER HILL - SOLOPGANG

Der er 5 - 10 minutters gang til Romantic Beach med Ser Hill, hvor der er et lille tempel. Her kan solopgangen nydes.

Ved foden af bakken er der en lille mangrove skov.

 

BUKIT KURSI TEMPLE - SOLNEDGANG

Med 20 til 30 minutters gang til foden af opstigningen, går det mod det lille tempel på toppen ad stier og omkring 300 ikke så stejle trin. Templet er ikke i sig selv noget specielt, men udsigten over Pemuteran Stand er formidabel og velegnet il at nyde solnedgangen.

 

TEMPELCEREMONI

Balinesernes kultur baserer sig på ceremonier, hvoraf mange foregår i og omkring templerne. Uden vi vil love det, så er sandsynligheden for at der på en 21-dages tur vil være mulighed for at opleve ceremonier som bryllup, tranedans eller ligbrænding.  

Gæster er meget velkomne til at overvære ceremonierne.

 

LÆNGERE TURE PÅ EGEN HÅND

STORT TRANDITIONAL MARKED - OFFENTLIG TRANSPORT eller på lejet motorcykel.

Goris Market med større udbud ligger 8,5 kilometers væk. Der er offentlig transport med minibusser, der optager og afsætter passagerer hvor som helst på ruten.

Besøges om morgenen/formiddagen

 

Lejer I en motorcykel, der modsvarer en 45 - Yamaha, kan I selv kører rundt til nogle af de seværdigheder, vi også laver udflugter til. Har I været på guidet udflugt via os, har I måske fået lyst til at genbesøge Balis største varme kilder med en gennemsnitstemperatur på 40C, hvis svovlholdige vand er kendt for sin helbredende virkning eller for mere indgående at studere templer som Pulaki Templet, hvor makakaber færdes frit. Ifølge legenden bevogter de templet for at ære templets grundlægger. Pura Pabean templet er, hvor fiskerne beder om sikkerhed på havet. Det rummer en usædvanlig blandet udsmykning af både Kinesisk og Balinesisk kunst. Melanting templet er de handlendes tempel grundlagt i 1500-tallet. Med sin rigdom af historisk arkitektur og dets beliggenhed giver besøget de fleste en helt speciel oplevelse.


I kan også bare køre ud i det blå, og droppe ind for overnatning, hvor det passer jer.

 

LEJE AF MOTORCYKEL

Kræver kørekort

PRIS 30 kroner for 24 timer - incl. 2 styrthjelme, men plus benzin

- rabat ved langtidsleje over 7 dage

 

SE FLERE MULIGHEDER FOR UDFLUGTER UNDER "TILKØB"

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I afrejser fra Aalborg/Billund/København med KLM til Amsterdam og flyver videre med KLM direkte til Bali.


Dag 2

Ankomst Bali

I lander i Denpasar tidligt på aftenen lokal tid. Her står jeres danske rejseleder klar til at modtage jer.

I bliver indkvarteret på et lækkert hotel med swimmingpool. Med aftenen til egen disposition, kan I vælge at se på byen, spise ude, på hotellet eller bare slappe af. 


Dag 3

Bedugul-søerne og Pemuteran, halv dag

Efter morgenmaden går turen mod Pemuteran. På vejen besøger vi Bedugul-søerne med Ulun Danu Beratan tempel komplekset bygget i 1634 til ære for Hindu treenigheden Brahma-Vishnu-Shiva. Området ligger i 1.200 meters højde.

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Pemuteran, der er vores "hjem" de næste 10 nætter.


Dag 4

Pemuteran - Biorock, halv dag

Efter morgenmaden bliver I introduceret til Biorock-koralrevsgenoprettelsesprojektet, der slutter med snorkling. De der ikke snorkler får en guidet tur på stranden.


Dag 5 og de dage I har bestilt

Dagene er til egen disposition … se under tilkøb eller kontakt vores rejseledere

På sidste dagen af jeres ophold forlader I Pemuteran tidsnok til at nå flyet i Denpasar uden stress.

Flyver I med KLM med afgang fra Denpasar 20.xx vil det være omkring klokken 2 om eftermiddagen.

Vi kører langs kysten via Nagara.


Der tages forbehold for ændringer i programmet.

BIOROCK - PEMUTERAN

BIOROCK-projektet, der har sit udspring i Pemuteran i begyndelsen af årtusindeskiftet, genopretter succesfuldt koralrev.  Projektet er prisvindende og rummer også et kulturelt aspekt, hvorfor der også er statuer og templer på havbunden.                                                                                                                       

 Ligeså unikt projektet er, ligeså usædvanligt er dets tilblivelse.

Da ideen til projektet opstod hos ejeren af et lokalt dykkercenter i samarbejde med en tysk og amerikansk marinbiolog, samt en lokal hotelvært, der var med på at finansiere projektet mødte de voldsom modstand fra de lokale fiskere, fordi de fik forbud mod at bruge deres sædvanlige fangstmetoder med dynamit og cyanid og dødstrusler blev hverdag for hotelværten. Trods det etablerede han en organisation til beskyttelse af koralrev og i samarbejde med landsbyens råd implementeredes et beskyttelsesprogram.

De fiskere, der ikke er vendt tilbage til det traditionelle fiskeri, fra før dynamit og cyanid, arbejder i dag for Biorock-projektet eller sammen med de øvrige beboere i Pemuteran med bevarelse af miljøet. 

Biorock-projekter findes i dag flere steder i Indonesien, og vi hjælper gerne med at arrangere ture dertil.

Som erfaren dykker kan du som frivillig i BIOROCK-projektet blive en del af et team, der gør en forskel for koralrevene.

Du kan booke et ophold i Pemuteran hos os, på præcis det antal dage du vil, til en favorabel pris, og til en særlig pris, hvis, hvis du regelmæssigt vender tilbage. Få et tilbud på individuelt / langtidsophold

Er du ikke dykker, har du mulighed for at sponsorerer din egen koral, hvis udvikling du kan følge.

Har du ikke dykkercertifikat kan du erhverve PADI certifikat hos Bali Diving Academy, som vi samarbejder med. Se mere under "Golf og Dykning"                                                                                   

GOLF - PEMUTERAN

Halvanden times kørsel fra Pemuteran byder Handara Golf Resort sig til med en af Sydøstasiens bedste baner.

Her kan du spille 18 eller 9 huller, og spille ekstra huller samme dag til favorable priser, få undervisning enten på driving range eller som 18 huller på banen, slå bolde ud og leje udstyr og sko.

Priseksempel for en enkelt dag på banen:

Golf fee = green fee 18 huller, caddie, vogn, spillerforsikring, frokost samt transport Pemuteran-Handara Golf Course t/r per person ved 2 personer DKK 1.375,-

Hvis I ønsker at spille ekstra huller samme dag, koster:

18 huller            DKK                     375,- per person

9 huller              DKK                     275,- per person


Eventuelt lejet udstyr dækker naturligvis også ekstra huller

Vi kan også arrangere et ophold for dig, enten en enkelt nat, eller flere dage.

Priseksempel ved 1 overnatning i Golf View de Luxe værelse for 2 personer:

- incl. Green-fee 18 huller, caddie, vogn, spillerforsikring, samt transport Pemuteran-Handara Golf Course t/r per person ved 2 personer DKK 1.485,-

- I beholder samtidig værelset i Pemuteran, så I ikke skal slæbe hele bagagen med.

Book gerne hjemmefra sammen med rejsen

 

DYKNING - VIL DU MØDE HAVETS VENLIGE GIGANT I DENS RETTE ELEMENT?

Dykning på Bali blev skabt ved Menjangan Island, ud for Pemuteran, under sponsorskab af den indonesiske flåde, der i 1978 inviterede de vigtigste indonesiske dykkerklubber til øen og over tid har dykning på Bali udviklet sig til det, vi kender i dag.

Vi samarbejder med Bali Diving Academy, der, med sin 100% safety record siden 1991, tilbyder hele paletten fra begynderundervisning af juniorer fra 8 - 10 år, over erhvervelse af PADI-certifikat, til kurser i fridykning og kursus i redning.

Med en unik marinbiologi er der snorkling og dykning i særklasse 5 - 7 minutters sejlads fra Pemuteran og på Napoleon og Coral Garden revene har du mulighed for at opleve store havdyr som hvalhajen, plettet ørnerokke og revhajer. Vi kan naturligvis ikke garanterer du møder dem. Guiderne har dog en rimelig god erfaring med chancerne for at finde dem.

Dykning kan købes fra et enkelt dyk til flere dages dykninger, fra "lige uden for døren" til verdensklasse dykninger på Menjangan Island, der skønnes at have de mest spektakulære koralrevs- og klippevægsdykninger på Bali, inklusiv en generel høj sigtbarhed, der gør både snorkling og dykning til en fornøjelse på alle niveauer.    

Turene købes hos vores danske rejseleder i Pemuteran.

Udover at du kan kontakte SAMSON TRAVEL mandag til fredag 08:30 - 16:00 på 98 42 78 00 er du også meget velkommen til at kontakte vores Indonesien kyndige, Peer Holm Jørgensen, direkte på phj@samson-travel.dk

 

Min baggrund er, at jeg kom til Indonesien første gang for 55 år siden som 17-årig og i 2009 blev den første danske forfatter siden H.C. Andersen, der udkom på Bahasa Indonesia, det indonesiske nationalsprog, hvor jeg skriver om Indonesiens farverige historie, dynamiske nutid og fremtid. 

Bali Agung Village

I lander med KLM i Denpasar omkring halv otte om aftenen. Efter visum, der udstedes ved ankomst, og bagageudlevering går turen til BALI AGUNG VILLAGE, der ligger cirka 15 minutter fra lufthavnen.

Hotellet er holdt i traditionel Balinesisk stil og ligger i en frodig tropisk have med swimming pool.

Dets restaurant serverer både europæiske, kinesiske og indonesiske retter.

Der er regelmæssigt underholdning med Balinesisk musik og danse. 

Hotellet ligger tæt på centrum, butikker, restauranter og underholdning.


OBS: 

I Indonesien har man ikke den samme regelrette inddeling af hoteller, bed and breakfast med mere, som det kendes i Danmark. Der bruges ofte "hotel" med inddelinger i standard, eco, de luxe og flere betegnelser i de store byer fremfor antal stjerner

Udenfor de store byer anvendes som hovedregel "home stay," der spænder fra et værelse hos en familie til luksus gæstehuse bygget til formålet. Det vil sige at "home stay" ikke nødvendigvis er, hvad man kunne forledes til at tro, at man bor privat hos en familie 😊

Biorock Home Stay

Næste morgen går turen til Pemuteran, hvor vi bor i "Home stay." Efter beslutning fra beboerne er der ingen deciderede hoteller, udover ét med 58 værelser, der i stor udstrækning er bungalows, som de "home stay," vi benytter.

Vores primære "home stay" er Biorock, der er indrettet som 6 "kæde-bungalows" på hver cirka 35 kvm, med soveværelse, "open air" privat bad, overdækket terrasse, gratis wifi, aircondition, et dele-køkken, hvis man selv vil lave mad, morgenmad er inkluderet.

Mellem bungalowerne er der en tropisk have. Der er to minutter til stranden.

Biorock Home Stay ligger i landsbyen, med 2 -5 minutters gåafstand til små hyggelige spisesteder, hvor de lokale også spiser og små butikker.

Hvis Biorock er optaget, indkvarteres gæsterne på et lignende sted ved siden af. Der er fem af dem i alt. Alle bygget til formålet og ejet af indbyggere i Pemuteran.

 

OBS: 

I Indonesien har man ikke den samme regelrette inddeling af hoteller, bed and breakfast med mere, som det kendes i Danmark. Der bruges ofte "hotel" med inddelinger i standard, eco, de luxe og flere betegnelser i de store byer fremfor antal stjerner

Udenfor de store byer anvendes som hovedregel "home stay," der spænder fra et værelse hos en familie til luksus gæstehuse bygget til formålet. Det vil sige at "home stay" ikke nødvendigvis er, hvad man kunne forledes til at tro, at man bor privat hos en familie 😊

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud