Bali og Vest Bali

Badeferie, koralrev, udflugter, golf, snorkling og dykning

Det er ikke nogen tilfældighed, at Bali har fået tilnavnet 'Gudernes ø'. Med en fantastisk smuk natur, varierende landskaber, store bjerge, vulkaner og smukke badestrande kan Bali tillade sig at gøre krav på at være paradis på jord.

Balineserne er et utroligt positivt og altid smilende folkefærd med en fast tro på reinkarnation; at man bliver genfødt som et bedre individ, hvis blot man har handlet som et godt menneske i dette liv. Deres enestående livsglæde må nødvendigvis tryllebinde de mange tusinde turister, der hvert år besøger denne vidunderlige ø.

På Bali har vi individuelle rejser og langtidsrejser - og du har mulighed for at spille golf, snorkle og dykke.

Læs mere om vores rejser herunder.


Vest Bali

Fjernt fra de store turistdestinationer i syd

Vest Bali er Balis skjulte juvel, fjernt fra øens kendte turistdestinationer i syd. Samspillet mellem havet, strandene med det fine sorte vulkansand, og det smukke sceneri med bjergene langs kysten, skaber den energi Balineserne kalder "Nyegara Gunung"

I Pemuteran, der er vores base, foregår alt i en afslappet atmosfære med en imødekommende lokal befolkning, hvis daglige liv er turisme.

Udover sine betagende omgivelser byder Pemuteran vilde delfiner, unikke templer, vingårde, varme kilder, snorkling, dykning, koralrev, golf og den ubeboede Menjangan Island. Derudover er området også kendt for det frivillige, prisbelønnede BIOROCK-projekt, der arbejder med genopretning af koralrev.

Så om du vil slappe af på Balis måske bedste strand, tager med på vores spændende udflugter, eller tager golfkøllerne, snorkle- eller dykkergrejet med, får du en oplevelse i særklasse i Pemuteran.


Biorock - Dykning - Golf

Byder havet på noget smukkere end farverige, levende koralrev, der huser organismer i utrolige former og hvor fisk i alle regnbuens farver svømmer rundt? Nej vel? Det er, hvad du kan opleve ved Biorock projektet i Pemuteran.

Dykning på de lokaliteter, hvor den Indonesiske flåde tidligere trænede deres Navy Seals er lig med spændende oplevelser for enhver dykker med områdets huler og lodrette klippevægge.

Over vandet bliver golfspilleren udfordret på banen, der ligger smukt i et vulkankrater omgivet af grønne bjerge, tropisk regnskov og kratersøer.

 

Gæsterne siger

"Vi havde 1.000.000 gode oplevelser" 
- KM, Odense

”Bæredygtig drømmerejse” 
- Overskrift på 2 helsiders artikel i Nordjyskes Frii sektion den 6. december 2019

"Tak for en fantastisk ferie" 
- Gæst fra Aalborg i mail

"Rejsen til Bali var en stor oplevelse for os. Vi er meget tilfredse" 
- Familien Larsen, Hjørring

Det var rigtig godt at få mail fra rejselederen med info om stedet inden afrejsen. :-)” 
- Gæst fra anonymt spørgeskema

"Det var en fantastisk tur, alle ville gøre alt for os!" 
- Gæst fra anonymt spørgeskema

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud