Bali og Vest Bali

Badeferie, koralrev, rundrejser og udflugter på Paradisøerne, samt golf, snorkling og dykning

Det er ikke nogen tilfældighed, at Bali har fået tilnavnet 'Gudernes ø'. Med en fantastisk smuk natur med varierende landskaber, store bjerge, vulkaner og smukke badestrande kan Bali, Lombok, Gili m.fl. tillade sig at gøre krav på at være paradis på jord.

Balineserne er et utroligt positivt og altid smilende folkefærd med en fast tro på reinkarnation; at man bliver genfødt som et bedre individ, hvis blot man har handlet som et godt menneske i dette liv. Deres enestående livsglæde må nødvendigvis tryllebinde de mange tusinde turister, der hvert år besøger disse vidunderlige øer.

På Bali har vi alt fra dejlige badeferier til fantastiske rundrejser, individuelle rejser, langtidsrejser og du har mulighed for at spille golf, snorkle og dykke.

Vi tilbyder samtidig rejser til Vest Bali som enkelt destination og i kombination med Øst og Central Java, også som grupperejser og individuelle rejser plus langtidsrejser. Klik på mulighederne herunder.


Vest Bali

Fjernt fra de store turistdestinationer i syd

Vest Bali er Balis skjulte juvel, fjernt fra øens kendte turistdestinationer i syd. Samspillet mellem havet, strandene, med det fine sorte vulkansand, og det smukke sceneri med bjergene langs kysten, skaber den energi Balineserne kalder "Nyegara Gunung"

I Pemuteran, der er vores base, foregår alt i en afslappet atmosfære med en imødekommende lokal befolkning, hvis daglige liv er turisme.

Udover sine betagende omgivelser har Pemuteran vilde delfiner, unikke templer, vingårde, varme kilder, snorkling, dykning og koralrev, golf og den ubeboede Menjangan Island og meget mere som det frivillige, prisbelønnede BIOROCK-projekt med genopretning af koralrev.

Så om du vil slappe af på Balis måske bedste strand, tager med på vores spændende udflugter, eller tager golfkøllerne/snorkle/dykkergrejet med, måske lejer lokalt, får du en oplevelse i særklasse i Pemuteran.


Biorock - Dykning - Golf

Byder havet på noget smukkere end farverige, levende koralrev, der huser organismer i utrolige former og hvor fisk i alle regnbuens farver svømmer rundt? Nej vel? Det er, hvad du kan opleve Biorock projektet i Pemuteran.

Dykning på de lokaliteter, hvor den Indonesiske flåde tidligere trænede deres Navy Seals er lig med spændende oplevelser for enhver dykker med områdets huler og lodrette klippevægge.

Over vandet bliver golfspilleren udfordret på banen, der ligger smukt i et vulkankrater omgivet af grønne bjerge, tropisk regnskov og kratersøer.

Kunderne siger: Vi fik den bedste bryllupsrejse!

Vi rejste med Singapore Airlines, hvilket fungerede super godt. Flyene afgik til tiden og servicen var helt i top! Ligeledes havde I fundet gode flytider som passede os perfekt!

I lufthavnen ventede vores chauffør os, han talte ikke engelsk, men vi blev tage godt imod af chaufførens chef som talte rigtig fint engelsk og forklarede os, at der ville komme en kollega og snakke med os dagen efter ang. transport rundt på øen.
Vi mødtes med ham dagen efter og han var meget venlig og imødekommende. Vi aftalte, at vi skulle kontakte ham i Whatsapp, hvilket fungerede super godt, og så ville han sende en pris og navn på chaufføren. Vi endte med at bruge den samme chauffør på hele vores tur da han kørte super pænt og var meget imødekommende overfor vores søn og os.
Så den transport Samson Travel havde booket til os fra lufthavnen og til hotellet i Kuta, satte vi meget pris på undervejs på turen, da det betød at vi blev introduceret til en rigtig god chauffør som vi var trygge ved.

Hotellet i Kuta, Swiss Belinn Legian,var fint til vores behov. Værelset var super pænt og rent (og stort) og vi kan ikke sætte en finger på noget. Morgenmaden var god - der var meget at vælge imellem og især vores søn elskede at han kunne få masser af frisk frugt hver dag. Vi bestilte også roomservice og det var ligeledes godt.

Hotellet i Ubud, Pertiwi Resort og Spa, lignede ikke noget særligt ved ankomst, men personalet var super søde og meget imødekommende. Receptionisten spurgte om vi kunne vente med at få værelset til 1 1/2 time senere, men da vi forklarede at vores søn var træt og skulle sove fandt de et værelse efter 15min. Vi blev opgraderet og fik en villa med egen pool. Villaen var super flot, ren og meget stor. Vi var især vilde med det udendørs bad!
Selve hotelområdet var super hyggeligt og vi elskede det bakkede terræn. Det eneste minus ved hotellet var morgenmaden - den var ikke særlig varieret og det var det samme hver dag. Hvis vi en dag vender tilbage til Bali vil vi helt sikkert gerne bo på hotellet igen! Det er et flot hotelområde, store pools, venligt personale og det ligger helt vildt godt placeret!

Generelt har vi været rigtig glade for at rejse med Samson Travel og kan ikke sætte en finger på noget! Vi fik den bedste bryllupsrejse. Vi vender tilbage når vi næste gang skal på en længere tur!

Tusind tak for hjælpen!

Mvh Kasper og Michelle

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud