Storbyferie i Amsterdam

Fra DKK 2.995,-

Rejseforslag: pris pr. pers. ved 2 pers. i delt dobbeltværelse. Varighed: 4 dage

Rejseforslag til Amsterdam

  • Fly Aalborg-Amsterdam
  • Overnatning på centralt beliggende hotel
  • Halvdagstur inkl. kanalrundfart

Oplev Amsterdam på egen hånd

Amsterdam har sin helt egen karakter og charme med de mange gamle, smukke huse og de mange kanaler, hvor husbådene ligger side om side, mange smukt udsmykkede med blomster. Der er meget, du kan opleve på en storbyferie i Amsterdam - bl.a. masser af sjove cafeer, gallerier, og museer. 

Den bedste måde at se byen på er en tur i kanalbådene. Kigger du på et kort over Amsterdam, ser du næsten ligeså mange kanaler som gader. Gaderne er oftest smalle, mens de fleste kanaler er meget bredere. Det er tydeligt, at det foretrukne transportmiddel i bymidten er båd, cykel eller til fods.

Byen er et besøg værd året rundt, og højsæsonen er derfor længere end i mange andre byer. Højsæsonen er både forår og sommer. Foråret, hvor tulipanerne blomstrer, og sommer, hvor meget af livet forgår udendørs. Efterår og vinter er dog også en dejlig tid, da der ligeledes er mange ting at se inden døre, og på denne tid er hotellerne ofte en smule billigere. Shoppinggenet har også rig mulighed for at blive luftet på en storbyferie i Amsterdam - foruden de mange kendte mærkevarebutikker, findes der også et væld af små, spændende specialbutikker.

 

Smag på Amsterdam

Vil du prøve kræfter med de lokale specialiteter? Amsterdam byder på alt fra kager til fisk og oste. Det hollandske køkken har både velsmagende retter, som du bare må prøve igen, og så er der andre, som for mange bare bliver en engangsfornøjelse. Lad dig inspirere af 10 lokale retter på vores blog

Herunder har vi samlet lidt forslag til seværdigheder i Amsterdam:

Det Kongelige Slot

Det kongelige slot på Dam-pladsen er ét af de 3 slotte, som kongefamilien anvender. Det bruges til statsbesøg og andre officielle ceremonier. Når slottet ikke bruges af kongefamilien, er det åbent for publikum

Dam Square (www.paleisamsterdam.nl)

 

Artis Royal Zoo

Amsterdams Zoo byder på et planetarium, zoologisk museum og den største sommerfuglehave i Holland. Om sommeren er haven ofte vært for koncerter, og der er også specielle aktiviteter på programmet, såsom ”dyrehaven bag kulisserne” eller skøjtebane om vinteren.

Plantage Kerklaan 38-40 (www.artis.nl)

 

Science center NEMO

Bagved centralstationen ligger én af de mest imponerende bygninger af moderne arkitektur i Amsterdam. Den store bygning er tegnet af arkitekten Renzo Piano og rummer det største videnskabscenter i Holland. De fem etager er fyldt med skiftende udstillinger, teaterforestillinger, fil, workshops og præsentationer.

Oosterdok2 (www.e-NEMO.nl)

 

Museum Het Rembrandthuis

Hvordan var Rembrandts liv? Hvor kom han fra, og hvor lavede han sine mesterværker? Alt dette får du svar på i Rambrandts hus i Amsterdam.

Jodenbreestraat 4-6, (www.rembrandthuis.nl)

 

Van Gogh Museum

Et besøg på Van Gogh Museet er en oplevelse, man ikke bør gå glip af. Det er det sted i verden, hvor der er mulighed for at se flest malerier af Van Gogh.

Paulus Pottenstraat 7, (www.vangoghmuseum.nl)

 

Rijksmuseum

Rijksmuseet er det største og vigtigste museum i Holland. Det rummer næsten 1 million museumsgenstande, heraf mange mesterværker.

Jan Luiijkenstraat 1, (www.rijksmuseum.nl)

 

Anne Franks Hus

Anne Frank og familien tilbragte mere end 2 år i skjul på bagsiden af huset i Prinsengracht. Nu fungerer huset som museum, og blandt de mange genstande findes Anne Franks dagbog. Man kan undgå kø ved at købe billetter online, eller besøge museet tidligt kl. 09 eller efter 18.

Prinsengracht 267, (www.annefrank.org)

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud