Amsterdam

Byliv, kanalbåde og rige shoppingmuligheder

Amsterdam har sin helt egen karakter og charme med de mange gamle, smukke huse og de mange kanaler, hvor husbådene ligger side om side, mange smukt udsmykkede med blomster.

Der er meget, du kan opleve på en storbyferie i Amsterdam - bl.a. masser af sjove cafeer, gallerier, og museer. Den bedste måde at se byen på er en tur i kanalbådene. Kigger du på et kort over Amsterdam, ser du næsten ligeså mange kanaler som gader. Gaderne er oftest smalle, mens de fleste kanaler er meget bredere. Det er tydeligt, at det foretrukne transportmiddel i bymidten er båd, cykel eller til fods.

Byen er et besøg værd året rundt, og højsæsonen er derfor længere end i mange andre byer. Højsæsonen er både forår og sommer. Foråret, hvor tulipanerne blomstrer, og sommer, hvor meget af livet forgår udendørs. Efterår og vinter er dog også en dejlig tid, da der ligeledes er mange ting at se inden døre, og på denne tid er hotellerne ofte en smule billigere. Shoppinggenet har også rig mulighed for at blive luftet på en storbyferie i Amsterdam - foruden de mange kendte mærkevarebutikker, findes der også et væld af små, spændende specialbutikker.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud