Grækenland

Grækenland er indbegrebet af charme med sine utallige skønne strande og øer, spændende historie med skelsættende indflydelse på vesterlandsk civilisation - og ikke mindst god mad!

Mange tænker nok på græsk mytologi, når Grækenland nævnes; og dette er selvfølgelig ikke uden grund. Disney gjorde os i slutningen af 90'erne endnu klogere på den græske mytologi, da filmen Herkules udkom. De mange figurer og historier bliver også flittigt nævnt, når der skal fortælles om Grækenlands historie, hvor de gamle sagn får én til at drømme sig væk til en verden med græske guder.

Udover den årelange historie, er Grækenland også kendt for sine gode rejsemål, som besøges af mange danskere hvert år. Om det er fastlandet på storbyferie til hovedstaden Athen, en afslapningsferie på en græsk ø som klassikerne Rhodos eller Kreta, eller om det er interessen for de mere ukendte øer og områder, der trækker, så kan det opleves i Grækenland.

Hos Samson Travel kan vi skræddersy en rejse til Grækenland helt efter jeres ønsker. Men du kan også lade dig inspirere af vores rejse nedenfor, som inkluderer ophold på både øen Korfu og den nordlige del af det græske fastland.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud