Paris - Byernes By - Frankrig

Storbyferie i Paris på egen hånd

Paris har noget for enhver smag og enhver familie. Er man afsted på kærestetur kan Paris emme af romantik, men er man på familieferie med børn kan en tur til Disneyland opfylde børnenes drømme. Der er mulighed for shopping, afslapning på de små franske caféer eller på tur og se de franske seværdigheder uanset om det er Eiffeltårnet eller Mona Lisa du ønsker at se.

Afrejse

fra Billund
daglige afgange med Air France

fra København
daglige afgange med SAS og Air France
daglige afgange (und. lørdag) med Norwegian

Holiday Inn Paris Bastille ★★

Dette elegante Holiday Inn hotel ligger ideelt placeret i centrum af det historiske Paris, kun ca. 250 m fra banegården Gare de Lyon. Værelserne er stilfuldt indrettet og er udstyret med minibar, skrivebord, telefon, fladskærms TV, aircondition, badeværelse med badekar og hårtørrer samt trådløs internet.

Adresse: 11 Rue De Lyon, Paris, 75012 Frankrig

Best Western Quartier Latin Pantheon ★★
Hotellet ligger ca. 10 minutters gang fra Pantheon i Latinerkvarteret, og 15 minutters gang til Notre Dame og Saint Michel. Nærmeste metrostation, Place Monge, ligger lige over for hotellet. Værelserne er alle med aircondition, satellit-tv, gratis internet, kaffe/te faciliteter og er alle lydisolerede.


Adresse:
71, Rue Monge, 75005, Paris, Frankrig

Best Western Plus Hotel Littéraire Marcel Aymé ★★
Hotellet ligger 350 m fra Moulin Rouge og ca. 10 minutters gang fra Sacrè Coeur. Alle værelserne er individuelt indrettede med TV, trådløs internet, telefon. Nærmeste metrostation er Blanche som ligger ca. 5 minutters gang fra hotellet.


Adresse:
16, Rue Tholozé, 75018 Paris, Frankrig

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud