Storbyferie i London og Paris

Oplev 2 storbyer på egen hånd

Fra DKK 4.995,-

Pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Varighed: 8 dage

  • Fly fra Aalborg/Billund/København til London
  • Fly fra Paris til Aalborg/Billund/København
  • Eurostar hurtigtog fra London til Paris
  • 3 nætter på "Travelodge Kings Cross Hotel" i London
  • 3 nætter på "Best Western Eiffel Auteuil" i Paris
  • 6 x morgenmad 
  • Formiddagstog fra London: DKK 200-500 (afhængig af dato)

Storbyferie til London og Paris

Hvad er bedre end én storbyferie? Det er vel at kombinere to nærliggende storbyer – i hvert sit land – på samme rejse.
Vi har derfor sammensat en rejse, hvor I både oplever London og Paris på en ægte storbyferie.

London

Turen starter i den engelske hovedstad, London, hvor I har 3 nætter på et centralt beliggende hotel.
London er kendt for blandt andet Big Ben, London Eye og ikke mindst Buckingham Palace. Der findes mange ”must-sees” i byen, hvor alt fra historiske bygninger til musicals og sejlture på Themsen er nogle af de få, der for mange står højt på listen.

Vil du opleve andet, end blot de typiske turistattraktioner, eller har du måske besøgt London flere gange før? Så findes der selvfølgelig også mange muligheder for at gå på nye opdagelser i byen. Prøv for eksempel en guidet tur i fodsporene på Jack The Ripper, som i slut-80’erne blev mistænkt for at stå bag flere drab i et af de fattige områder i London.

Paris

Efter et besøg i London går turen videre mod Frankrig med hurtigtoget fra London til Paris. I Paris indkvarteres I 3 nætter på et centralt beliggende hotel.

Paris er nok allermest berømt for det ikoniske Eiffeltårn, men Triumfbuen og Notre Dame er også to stærke vartegn for byen. Udover de smukke historiske bygninger, er byen også kendt for den røde mølle, Moulin Rouge, som tidligere var et sted, hvor smukke kvinder udførte eksklusive danseshows.

Paris – og Frankrig – er også kendt for deres kulinariske oplevelser. Det franske køkken er velkendt verden over og I må ikke snyde jer selv for den gode mad og drikke (pst! Vi har samlet inspiration til lokale retter her).

Fælles for storbyerne Paris og London er, at listen over seværdigheder er utrolig lang! Vi har her fundet et par af de største seværdigheder i de to storbyer.

 

Tower Bridge

Denne smukke bro går over Themsen i London og forbinder bydelene Southwark og Tower Hamlets. Du kan både vælge at nyde synet af broen udefra, eller du kan vælge at købe en billet til at komme ind og se broen indefra. Hvis du vælger at købe en billet, kan du prøve at gå på et solidt glasgulv, hvor du kan opleve trafikken på broen og floden lige under dig.

 

Buckingham Palace

Buckingham Palace er hjemstedet for en af de mest kendte kongefamilier, nemlig den engelske kongefamilie. Slottet er kæmpestort med 775 værelser. I august og september er det muligt at komme ind og se nogle af værelserne på slottet, dette skal man dog have billetter til. Billetterne bliver hurtigt udsolgt, derfor er det en god idé at købe dem i god tid.

Derudover er der vagtskifte på slotte hver dag kl. 10.45 som er noget helt specielt i sig selv. Det er dog også noget, der tiltrækker mange turister, så det er en god idé at komme i god tid for at få en god plads.

Hvis du hører til dem, der gerne vil vide om dronning Elisabeth er hjemme eller ej, kan du se det på flaget på taget af slottet. Hvis Storbritanniens flag er hejst, er dronningen ikke hjemme, men er det derimod det kongelige flag, der er oppe, er hun hjemme. Det kongelige flag kan kendes ved, at det er opdelt i 4 felter med farverne rød, gul og blå.

 

Hop-on/hop-off

Udover at Paris og London har det til fælles, at de begge er meget populære storbyer, har de også det til fælles, at de begge har dobbeltdækker hop-on/hop-off busser. De er nok mest populære i London, hvor du ser de røde busser over alt, men de kan altså også findes i Paris. Disse busser er en genial måde at få set storbyerne på og nå lidt mere, end du måske ville kunne bare på gåben.

 

Louvre-museet

Dette museum i Paris, som oprindeligt blev bygget som en fæstningsbygning, er verdens største museum, og det er nemt genkendeligt med den store glaspyramide foran museet.

Det mest kendte værk på museet må være billedet af Lisa Gherardini, bedre kendt som Mona Lisa, malet af Leonardo da Vinci. Du finder dog meget mere på museet end Mona Lisa. Endda så meget, at det bliver svært at nå at se det hele på en gang.

 

Eiffeltårnet

Der kan selvfølgelig ikke blive snakket om seværdigheder i Paris, uden at nævne Eiffeltårnet. Hvis man er frisk, kan man tage de 1.665 trin op i toppen af det 300 meter høje tårn, eller man kan vælge at tage glaselevatoren op, for at se den fantastiske udsigt udover Paris by.

Det er også muligt at besøge restauranten i Eiffeltårnet, hvor I kan sidde og nyde jeres mad med udsigt udover byen.

Hver aften vil I også kunne se et lysshow på ca. 5 minutter på Eiffeltårnet.

London - Travelodge Kings Cross Royal Scot ★★★

Travelodge Kings Cross Hotel ligger centralt i nærheden af Kings Cross station med gode forbindelser til den centrale del af London og London City. Nærmeste indkøbscenter er Brunswick.

På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, restaurant, bar, café, forretnings center, internet og parkering (mod afgift).

Hotelværelserne har badeværelse (kar/bruser), satellit-TV og kaffe/tekoger.

Hotellet renoveret forår 2014.

Adresse: 100 King's Cross Road, London WC1X 9DT, England

Paris - Hotel Alizé Montmantre ★★★

Beliggende i det 9. arrondissement, kun 15 min. gang fra Sacre Coeur.

Hotel Alize Montmartre er et lille hotel med en hyggelig atmosfære, beliggende midt i livlige Montmartre – ved siden af Place de Clichy og 1 min. gang fra Place de Clichy metrostation, hvorfra det er nemt at nå byens andre spændende bydele. Både Molin Rouge og Sacre Coeur ligger inden for gåafstand, og i nærområdet ligger et væld af restauranter, barer og caféer.

På hotellet findes reception, morgenmadslokale, sikkerhedsboks og WiFi (gratis)

Værelserne er typisk for Paris forholdsvis små, men råder alle over badeværelse, hårtørrer, telefon, fladskærms tv med satellitkanaler, gratis WiFi og aircondition / opvarmning.

Adresse: Hotel Alizé Montmartre, 71 rue de Douai 75 009 Paris France

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud