London

Fra DKK 3.725,-

Rejseforslag: pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Varighed: 4 dage

Rejseforslag til London

  • Fly Aalborg - Amsterdam - London t/r
  • Overnatning på centralt beliggende 3-stjernet hotel
  • London city 2 dags pas med adgang til over 80 attraktioner

Rejs til London på egen hånd

I London kan du finde alt, hvad der hører til en rigtig storbyferie. Der er fantastiske shoppingmuligheder, lækker mad og et stort udvalg af spændende seværdigheder. 

London er også byen, der er kendt for sine musicals. Uanset om du normalt er til musicals eller ej, er dette en af de ting, man bare skal prøve, når man er i London.

Der findes mange forskellige musicals at vælge mellem, så der noget for en hver smag, om det så er The Lion King the musical, Hamilton, Hairspray The Musical eller noget helt fjerde, finder du det på listen over musicals, du kan opleve i London.

I ovenstående rejseforslag er der et 2 dags London Pass inkluderet, så du har fri adgang til nogle af topattraktionerne i London som fx The Tower of London og Westminster Abbey. Derudover har du også adgang til de populære røde dobbeltdækker hop-on-hop- off busser, som du ser i stort set alle film og på alle billeder fra London. Disse busser giver dig den perfekte mulighed for at få set London og stå af ved de steder, du vil udforske nærmere. London Pass er en god mulighed for at få set alle topattraktionerne, men også nogle af de attraktioner, du måske ikke lige ellers ville have set, du får nemlig adgang til over 80 attraktioner.

I London finder du ufatteligt mange seværdigheder, så hvis vi skulle lave en liste over dem alle, ville den blive uendelig lang. Vi har dog fundet nogle få, som bestemt er et besøg værd, når du besøger London.

Big Ben

Spørger du os, har man ikke rigtigt været i London, hvis ikke man har set Big Ben. Derfor er denne attraktion selvfølgelig også først på vores liste. Big Ben er et 96,3 meter højt klokketårn og er Londons mest berømte attraktion. Du kan dog ikke komme ind i klokketårnet, men selvom man kun kan se det ude fra, er det bestemt et besøg værd.

London Eye

London Eye er et kæmpe pariserhjul på 135 meter, hvilket gør det til Europas største pariserhjul. Hvis du vælger at tage en tur med London Eye, vil du fra toppen have en helt fantastisk udsigt udover London og i klart vejr, vil du kunne se helt op til 40 km i alle retninger.

Madame Tussauds

Har du altid drømt om at møde den engelske dronning eller måske David Beckham? Så har du chancen på Madame Tussauds. Her finder du nemlig et utal af berømtheder lavet af voks, så realistiske at man skulle tro at det var den ægte vare, man stod overfor.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud